inzercia, predaj, predám, bazár

Tehotenský kabát zimný/ tehotenská bunda zimná 36/38/40

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám tehotenský kabát značky Bonprix, veľkosť 36, ale kľudne aj 38-40, po bokoch má zipsy, takže keď bruško narastie, stačí zipsy rozopnúť. Ja nosím bežne veľkosť 38. Veľká kapucňa, dvojradové zapínanie, bezchybný. Dĺžka 94cm, pod pazuchami 50x2cm, boky 55x2cm. Plus keď sa rozzipsujú zipsy, vsadky na oboch bokoch +10x2cm. PC 55€. V ponuke mám ešte tehotenský kabát Mamalicious, oba spolu ponúkam za 40€. Pozrite ďalšie moje inzeráty a vyskladajte si balíček.
Tehotenský kabát zimný/ tehotenská bunda zimná 36/38/40
Podobné inzeráty
Tehotenský kabát/tehotenská bunda Mamalicious S/M
Predám krásny ako nový krátko nosený prechodný tehotenský kabát/tehotenskú bundu značky Mamalicious veľkosť S, ale je väčší a sadne aj na M. Mala som ďalšie 2 na striedačku. Odnímateľná kapucňa. Pod prsiami sa dá pekne stiahnuť opaskom. Kratší zips v hornej časti nad bruchom a nižšie cvoky, to je super vychytávka na rýchly prístup k bruchu. Dĺžka 100cm, opasok pod prsiami 48x2cm, boky 57x2cm. Kľudne sa dá nosiť aj bežne mimo tehotenstva. PC 79,95€. V ponuke mám ešte tehotenský kabát Bonprix, oba spolu ponúkam za 40€. Pozrite ďalšie moje inzeráty a vyskladajte si balíček.
Bunda Diva Milano
Predam bundu 3v1 diva milano.Bunda ako nova.velkost M Elegantný zimný kabát navrhnutý v Taliansku od ruského výrobcu do skutočnej chladnej zimy. Zaručene zahreje aj tie najväčšie "zmrzlinky". 3v1. Môžete ho nosiť spolu s vsadkou ako zimný kabát na nosenie detí, samostatný elegantný zimný kabát alebo ako tehotenský zimný kabát. Vďaka materiálu sa krásne prispôsobí. Povodna cena 180 eur
Tehotenský kabát zimný/ tehotenská bunda zimná 36/38/40
Predám tehotenský kabát značky Bonprix, veľkosť 36, ale kľudne aj 38-40, po bokoch má zipsy, takže keď bruško narastie, stačí zipsy rozopnúť. Ja nosím bežne veľkosť 38. Veľká kapucňa, dvojradové zapínanie, bezchybný. PC 55€.
Tehotenský kabát XL / Zimný kabát XL
Ponúkam nepoškodený tehotenský kabát XL.Alebo zimný kabát pre moletky. Pôvodná cena bola 120€ teraz ponúkam za 20€.Ja mám 161cm a predpôrodná nosená konf. veľkosť bola M/L. Nosený posledný trimester. Rukávy som mala ešte rezervu. Prikladám na fotkách merania. Na dobierku neposielam, poštou len s platbou vopred na učet. Osobne Košice Kvp. Inzerát aktuálny do vymazania.
Tehotenský zimný kabát
Dobrý deň, predávam tehotenský zimný kabát. Kabát je pekného strihu, bol minimálne nosený, nakoľko som mala rizikové tehotenstvo a väčšinu času som bola len doma. Bez poškodenia. Možný je osobný odber ale viem poslať aj poštou. Ďakujem
Tehotenská bunda
Zimná tehotenská bunda, veľkosť S/M, odopínateľńa kapucňa s kožušinou, zips na chrbte, ktorým je možné regulovať obvod, sťahovanie na spodnej strane bundy. Ďalší popis a foto tu: