inzercia, predaj, predám, bazár

Tell Me Why - detské encyklopédie

Kategória: Detská literatúra

Populárne anglické detské encyklopédie.
Tvrdá väzba. Knihy sú zabalené v obale, sú v skvelom stave.
Sú to také vintage detské encyklopédie, jednoduchá angličtina.
Ak máte otázky, zodpoviem

Na dobierku neposielam. Možný osobný odber alebo po pripísaní platby na účet pošlem Poštou alebo cez Packetu (+ poštovné podľa ich tarify)
V prípade záujmu ma kontaktujte, prosím, cez formulár.
Tell Me Why

- detské encyklopédie
Podobné inzeráty
Tell Me Why

- detské encyklopédie
Populárne anglické detské encyklopédie. Tvrdá väzba. Knihy sú zabalené v obale, sú v skvelom stave. Sú to také vintage detské encyklopédie, jednoduchá angličtina. Ak máte otázky, zodpoviem. Cena: 1 kus 15€ obidve spolu 25€ Na dobierku neposielam. Možný osobný odber alebo po pripísaní platby na účet pošlem Poštou alebo cez Packetu (+ poštovné podľa ich tarify) V prípade záujmu ma kontaktujte, prosím, cez formulár.
Tell Me Why

- detské encyklopédie
Populárne anglické detské encyklopédie. Tvrdá väzba. Knihy sú zabalené v obale, sú v skvelom stave. Sú to také vintage detské encyklopédie, jednoduchá angličtina. Ak máte otázky, zodpoviem. Cena: 1 kus 10€ obidve spolu 15€ Na dobierku neposielam. Možný osobný odber alebo po pripísaní platby na účet pošlem Poštou alebo cez Packetu (+ poštovné podľa ich tarify) V prípade záujmu ma kontaktujte, prosím, cez formulár.
Science in action - v anglictine
Anglicke citanie deti... Velka sada - 25ks vzdelavacich zositkovych knih pre sikovnych skolkarov / mladsich zakladakov. Kazda kniha s navodom, ako s nou pracovat + nadstavba / doplnkove otazky. Na predaj spolu, 25 knih vo folii za 50.00E (2.00E / kniha) Na predaj samostatne rozdelenim: 1. Ludske telo (12 knih) za 30.00E Why do I wash my hands? Why do I run? Your Bones Hearing Touch Taste Smell Sight Why do I brush my teeth? Your Heart and Lungs Your Brain Your Digestive System 2. Zivotne cykly (5 knih) za 12.50E Caterpillar to Butterfly Acorn to Oak Tree Tadpole to Frog Seed to Sunflower Egg to Chicken 3. Fyzika / Earth science (8 knih) za 20.00E Light and Dark Weather and Seasons Planets and Stars Rocks Fossils Pushes and Pulls Materials Electricity Vyborne do skolskej kniznice, knihy su ihned k odberu. Na dobierku neposielam. Osobny odber mozny a vitany v Ziline. Posielame aj do okolitych krajin cez zasielkovnu a platba mozna aj v CZK / HUF. Pytajte sa, ak mate dalsie otazky. Moje hodnotenia ako predajcu najdete na modrom konikovi ako Babatkoling. Dakujem.
Detské encyklopédie: Cicavce, Technika, Zem
Ponúkam na predaj 3 detské encyklopédie z edície Vedomosti v kocke preložené z nemeckého originálu: Cicavce (anatómia, správanie, oblasti výskytu) 4 EUR Technika (objavy, vynálezy, technológie budúcnosti) 4 EUR Zem (moria, kontinenty, vesmír) 4 EUR Veľký detský atlas zvierat 3 EUR V prípade kúpy všetkých 3 encyklopédií pridám ako bonus Veľký detský atlas zvierat zadarmo. V prípade kombinácie s knihami z iných mojich ponúk možnosť zľavy 0,50 EUR z ceny. Knihy sú v perfektnom stave, ako nové. Osobný odber v NZ alebo pošlem poštou (aj na dobierku). Minimálny odber 2 ks. Možnosť kombinácie s knihami z iných mojich inzerátov. Posielam Slovenskou poštou alebo Packetou. K cene kníh pripočítavam poštovné podľa platných sadzobníkov SP resp. Packety. Pri platbe do 10 EUR platba dopredu na účet, nad 10 EUR aj na dobierku.
Sada Detské encyklopédie
Predám detské encyklopédie Dinosaury a Vtáky. Cena spolu 10 eur + poštovné podľa cenníka, príp. osobný odber v BA.
Predám detské encyklopédie - Dejepis
Predám 3 ilustrované odborné knihy/encyklopédie pre deti a mládež. Téma dejepis, história. Knihy sú v top stave, nevhodný dar, vôbec sa nepoužívajú. Sú ideálne ako darček za vysvedčenie a prázdninové čítanie. Najvýznamnejšie osobnosti v dejinách ľudstva, Ewa Barská, vydavateľstvo Junior Staroveký Rím, Monika Dénesová, vydavateľstvo Foni book Lovci mamutov, Petr Šída, Ottovo nakladatelství Na cene a doprave sa dohodneme/ponúknite. Predávam aj jednotlivo. Uprednostňujem osobný odber, ale môže byť aj poštou. Prosím kontaktujte ma na mail, číslo je NEPLATNÉ.