inzercia, predaj, predám, bazár

Tenisky Salomon

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám veľmi málo nosené tenisky Salomon Goretex dámske veľkosť 38, reálne trochu menšie asi 37, možné nosiť v zimnom období
Tenisky Salomon
Podobné inzeráty
NOVE Salomon Speedcross 3 unisex trailove tenisky
NOVE Salomon Speedcross 3 unisex trailove tenisky, farba quarry / ebony / bleached sand, velkost 40 2/3, povodna cena 119,95 €, v zaruke do leta 2023.
SALOMON OUTpulse GTX M  PC:139,90EUR  Turistika Tenisky
Predám SALOMON OUTpulse GTX M č.44 2/3 Pôvodná cena: 139,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Topánky Salomon OUTpulse sú veľmi všestranné turistické topánky. Obsahujú technológiu Energy Blade, ktorá sa používa prevážne u bežeckej obuvi, zaisťuje návratnosť energie a poskytuje hladký, dynamický krok. Pena Fuze Surge vyrobená z jednej z najmäkčích zmesí EVA a 30% prírodného kaučuku poskytuje dlhotrvajúce odpruženie a dodáva výbornú odrazovú energiu. Reverse Camber zakrivená geometria medzipodážky, ktorá je inšpirovaná lyžiarskym dedictvom Salomon, vám pomôže cítiť sa, ako by ste sa vznášali nad zemou. Prvotriedne tlmenie a odpruženie Ochranná špička Pre zmiešaný terén Recyklovaný materiál, bez PFC GORE-TEX® Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu a garantuje vysokú úroveň pohodlia. Bola navrhnutá pre náročné aktivity, kedy je potrebná vysoká nepremokavosť, ochrana a soúčasne i veľmi dobrá priedušnosť. CONTAGRIP® Technológia zaisťuje optimálny záber na rôznorodom povrchu a zároveň zaručuje vynikajúcu stabilitu a dlhú životnosť vďaka kombinácii špeciálnych gumových komponentov s protišmykovými schopnosťami. SENSIFIT™ SensiFit™ poskytuje nohe oporu od medzipodrážky až po šnúrky, takže obuv bezpečne a pohodlne padne takmer ako by bola šitá na mieru. Systém Sensifit™ dodáva pohodlie a presne obopne a ochráni vašu nohu. ENERGY SURGE Ľahká a citlivá medzipodrážka Energy Surge kombinuje jednu z najmäkších zmesí – EVA penu s olefinickým vláknom. Topánka vďaka nej poskytuje dlhotrvajúce odpruženie a dodáva výbornú odrazovú energiu. ENERGY BLADE OUTDOOR Technológia je zložená z ľahkej dosky z TPU, ktorá spolupracuje s mäkkou a pružnou medzipodrážkou, je umiestena v prednej časti chodidla, zaisťuje návratnosť energie a poskytuje hladký, dynamický krok pri vašej túre.
SALOMON PREDICT HIKE GTX PC:145EUR Tenisky Beh Turistika
Predám tenisky SALOMON PREDICT HIKE GTX GORE-TEX č.48 Pôvodná cena:145EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Salomon Predict Hike GTX je turistická topánka, ktorá vyčnieva z davu. Zabezpečujú príjemné prechádzky a beh na všetkých trasách. Technológia Energy Surge poskytuje vynikajúce tlmenie, dlhotrvajúce odpruženie a poskytuje vynikajúci odraz. Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu aj v nepriaznivom počasí. Tieto topánky sa čo najlepšie prispôsobia vášmu kroku a terénu. Obuv je tiež veľmi flexibilná. Mäkký prémiový zvršok a inovatívna konštrukcia zaručujú, že vám topánka padne ako uliata. Vynikajúca priľnavosť na širokom spektre povrchov Vhodné na ľahkú turistiku Vynikajúce odpruženie
nové turistické topánky Salomon 10,5
Predam uplne nove - v povodnej krabici, s blockom, v zaruke- turisticke topanky Salomon X ULTRA 4 MID GTX M velkost cislo 45 1/3 dovod predaja - nesedi mi velkost Salomon X Ultra 4 MID GTX je nový model jedných z najobľúbenejších turistických topánok značky Salomon. Je to obuv, ktorá nesie tie najlepšie technológie používané pri výrobe turistickej a bežeckej obuvi. Vynikajúca podrážka Contagrip® zvládne pohyb aj v tých najnáročnejších podmienkach. Membrána Gore-Tex® zaručuje celoročné používanie aj v nepriaznivom počasí. Obuv je veľmi stabilná vďaka technológii Advanced ChassisTM, ktorá poskytuje úplnú stabilizáciu chodidla. V tejto vyššej verzii "MID" sú v bezpečí aj vaše členky. K dispozícii sú vložky OrthoLite®, ktoré zvyšujú pohodlie. Topánka X Ultra 4 MID GTX je rovnako obratná ako trailová bežecká obuv, ale so všetkou stabilitou, priľnavosťou a nepremokavosťou, ktorú potrebujete do technického terénu.
Salomon X Ultra GTX
Veľkosť 38 PC 135€ Turistická obuv SALOMON X ULTRA GTX je všestranná, ľahká a pohodlná obuv vhodná pre všetkých milovníkov pohybu v prírode. Jej konštrukcia je smerovaná na potreby bežného človeka, ktorý chce absolvovať prechádzku, výlet alebo ľahšiu túru. Protišmyková podrážka High Traction Contagrip® s vysokou priľnavosťou na nespevnenom teréne je mäkšia, dobre ohybná a preto má obuv SALOMON X ULTRA GTX široké využitie a je vhodná aj pre ľudí, ktorí nie sú zvyknutí na tvrdú turistickú obuv. Modelový rad obuvi SALOMON X ULTRA sa vyrába v niekoľkých prevedeniach. Či už nízka verzia v textilnom alebo koženom prevedení, prípadne kotníková verzia v textilnom prevedení, obľubená hlavne s nepremokavou membránou GORE-TEX®, ktorá udrží Vaše chodidlo v suchu. Každý z modelov si vie zákazník vybrať podľa vlastných potrieb a účelu použitia.
SALOMON XA WILD GTX W Pôvodná cena:159Eur Trail Tenisky
Predám SALOMON XA WILD GTX W č.37 1/3 Pôvodná cena:159Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212021) Dámska trailová obuv Salomon XA Wild GTX je ideálnou voľbou pre bežcov s neutrálnym došľapom pre beh v prírode. Disponujú vodeodolným zvrškom Gore-Tex, ktorý udrží tvoje nohy v suchu a pohodlí. 3D sieťovina zaisťuje optimálnu priedušnosť. Na päte sa nachádza pútko pre ľahšie obutie. Medzipodošva Energy CELL poskytuje prvotriedne tlmenie každého tvojho kroku. Novo navrhnutá podrážka Contagrip® sa pýši vynikajúcou stabilitou a oproti predchádzajúcej verzii poskytuje ešte väčší grip aj trakciu.