inzercia, predaj, predám, bazár

Teplovzdušná kulma Remington AS404 Nová. Nepoužitá. Záruka

Kategória: Fény, Kulmy

Nová, nerozbalená, nepoužitá teplovzdušná kulma Remington AS404 E51 v záruke. Teplovzdušná kulma, výkon 400 W, 2 nadstavce: 25 mm kefa so štetinami a 19 mm okrúhla kefa, 2 teploty / rýchlosti, otočný kabel dlhý 1,8 m Teplovzdušná kulma na vlasy vám pomôže dokonale upraviť vlasy. Kulma Style & Curl je vybavená 400W motorom, vďaka ktorému budú vaše vlasy rýchlo vysušené. Skrz kanáliky prúdi horúci vzduch a vytvára nádherné a lesklé vlasy. Je vhodná pre každodenné použitie, upravíte s ňou dlhé aj krátke vlasy. S kulmou sa pohodlne pracuje, disponuje otočným káblom s dĺžkou 1,8 m.Možno nastaviť 2 rýchlosti a 2 teploty. Balenie obsahuje 2 nadstavce, menší okrúhly kefa má 19 mm a hodí sa pre kratšie vlasy - dosiahnete s ním krásneho zvlnenie, väčšie štetinová kefa má 25 mm a vytvoríte s ním ultra objem a voľnejší štýl kaderí.
Teplovzdušná kulma Remington AS404 Nová. Nepoužitá. Záruka
Podobné inzeráty
Teplovzdušná kulma Remington AS404 Nová. Nepoužitá. Záruka
Nová, nerozbalená, nepoužitá teplovzdušná kulma Remington AS404 E51 v záruke. Teplovzdušná kulma, výkon 400 W, 2 nadstavce: 25 mm kefa so štetinami a 19 mm okrúhla kefa, 2 teploty / rýchlosti, otočný kabel dlhý 1,8 m Teplovzdušná kulma na vlasy vám pomôže dokonale upraviť vlasy. Kulma Style & Curl je vybavená 400W motorom, vďaka ktorému budú vaše vlasy rýchlo vysušené. Skrz kanáliky prúdi horúci vzduch a vytvára nádherné a lesklé vlasy. Je vhodná pre každodenné použitie, upravíte s ňou dlhé aj krátke vlasy. S kulmou sa pohodlne pracuje, disponuje otočným káblom s dĺžkou 1,8 m.Možno nastaviť 2 rýchlosti a 2 teploty. Balenie obsahuje 2 nadstavce, menší okrúhly kefa má 19 mm a hodí sa pre kratšie vlasy - dosiahnete s ním krásneho zvlnenie, väčšie štetinová kefa má 25 mm a vytvoríte s ním ultra objem a voľnejší štýl kaderí. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín.
Teplovzdušná kulma Remington AS404 E51 Nová, Nepoužitá
Nová, nerozbalená, nepoužitá teplovzdušná kulma Remington AS404 E51. Teplovzdušná kulma, výkon 400 W, 2 nadstavce: 25 mm kefa so štetinami a 19 mm okrúhla kefa, 2 teploty / rýchlosti, otočný kabel dlhý 1,8 m Teplovzdušná kulma na vlasy vám pomôže dokonale upraviť vlasy. Kulma Style & Curl je vybavená 400W motorom, vďaka ktorému budú vaše vlasy rýchlo vysušené. Skrz kanáliky prúdi horúci vzduch a vytvára nádherné a lesklé vlasy. Je vhodná pre každodenné použitie, upravíte s ňou dlhé aj krátke vlasy. S kulmou sa pohodlne pracuje, disponuje otočným káblom s dĺžkou 1,8 m.Možno nastaviť 2 rýchlosti a 2 teploty. Balenie obsahuje 2 nadstavce, menší okrúhly kefa má 19 mm a hodí sa pre kratšie vlasy - dosiahnete s ním krásneho zvlnenie, väčšie štetinová kefa má 25 mm a vytvoríte s ním ultra objem a voľnejší štýl kaderí.
Remington AS404 - nový kus
Hot Air Culma Remington Style & Curl As404 vám pomáha dosiahnuť rôzne druhy účesov počas momentov. Vďaka kanálom, cez ktoré horúce vzduch prúdi, vysušte si vlasy rýchlejšie a súčasne vytvárajú nádherné lesklé vlasy. Môžete si vybrať z 2 rozšírení - menší kus 19 mm je ideálny pre kratšie vlasy, aby sa dosiahli krásne zvlnenie, väčšia kefka s 25 mm vám pomôže vytvoriť veľký objem a voľnejší kadter. Existujú dva stupne teplôt - nižšia teplota je pre hladšie a kratšie vlasy a vyššiu teplotu pre silnejšie a tuhé vlasy. Vlastnosti Remington AS404 Počet nástavcov: 2 Výkon: 400 W Dlžka otočného kabelu: 1,8 m 2 polohy pro nastavení teploty/rychlosti Kanálky pro lepší proudění vzduchu Spínač Výrobca: Remington Farba: čierna Nový kus, nevyužita, vhodné ako darček. Cena 10€ + 2.70€ pošta
Kulma na vlasy - Remington Ci76 - nepouzivane
Link: Stav: nepouzivane, nevhodny darcek Poprosim spravu - cislo je vymyslene. :) Špeciálne kulma pre špirálové lokne, s ktorou docielite veľmi ženské a sexy lokne. Nový žhavý trend praje práve lokniam, ktoré sú zase v móde, či už to sú vývrtkové alebo jemné prstienky.Kulma sa môže pochváliť unikátnou kombináciou vrstvy nepriľnavého teflónu, keramiky a turmalínu, hneď pre trojakú ochranu:perfektne dokonalé rozloženie teploty, hladší styling bez pripaľovaniu stylingových výrobkov a zabránilo nepríjemnému krepateniu vlasov vďaka ionizačným vlastnostiam.Kulma, ktorá vám zaručuje ľahký pohyb po vlasoch s rovnomerným rozložením tepla pre jemné lesklé kučery. Kulma šetrí Váš čas, na použitie je pripravená už počas 60-tich sekúnd.Ďalšie maličkosti kulmy, ktorých nevyhnutnosť plne využijete:chladná špička, vypínač, kotrolka pripravenosti, žiaruvzdorný obal, žiaruvzdorný stojan.Remington kulma na vlasy Vám vykúzli pevné lokne a vlny ako zo salóna, a to počas chvíľky. Technické p arametry a špecifikácie: Materiál nadstavcov: Teflón/keramika/turmalín Maximálna teplota: 180 ° C Maximálny príkon: 32 W Funkcia: Automatická voľba napätia 120 - 240V Automatické vypnutie po 1 hod Vypínač Kontrolka pripravenosti Chladná špička Žiaruvzdorný stojan 1,8 m otočný kábel Doba nahrievania: 60 sekúnd
NOVÁ Kulma ROWENTA PREMIUM CARE SO CURL
Predám úplne novú ionizačnú automatickú kulmu ROWENTA PREMIUM CARE SO CURL v originál balení spolu s krásnym ružovým vreckom. Bola len otvorená a vyskúšaná, funguje na 100%. Dôvod predaja je že ju nevyužijem, zbytočne by mi zavadzala v skrini. Cena je pevná, na dobierku neposielam, odosielam POŠTOU len po zaplatení. Osobný odber možný v obci v okolí BB. Prosím, kontaktujte ma cez sms, Viber alebo Whatsapp. Automatická loknovacia kulma na vlasy Rowenta Premium Care So Curl CF3730F0 vám zvládne vytvoriť bohaté vlny doslova za pár okamihov. Vlasy navyše nielen sama navíja, ale ich aj patrične ošetruje. Vďaka výkonnému ionizátoru a povrchu napustenému kašmírovým keratínom a arganovým olejom budete mať vlasy nielen krásne natočené, ale aj hydratované, vyživené a úžasne lesklé. KW: ionizačná kulma, automatická kulma, nová kulma, kulma rowenta, kulma na vlasy, nová kulma na vlasy.
Remington amaze airstyler 1200w ionic - kulmofén
Predám pár krát použitý kulmofén v top stave, niektoré časti stále originál zabalené a nepoužité. Dôvod predaja: u nás je nevyužitý, bol to nevhodný darček. Zabalený v praktickej taštičke. Teplovzdušná kulma Remington AS1220 je konečným doplnkom pre vytváranie krásnych účesov. S jej pomocou si hravo vytvoríte zo svojich vlasov príťažlivé kadere alebo super voľné či objemné vlny. K dispozícii máte 5 nástavcov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť požadovaný účes. Vysoko výkonný 1200W motor a 3 možnosti nastavenia rýchlosti a teploty zaisťujú maximálne prispôsobenie vášmu typu vlasov. Kulma naviac disponuje inteligentnou chladiacou vlnou, ktorá zafixuje váš účes po celý deň a dodá vašim vlasom lesk a jemnosť. Všestranný styler 5v1 Kefa pre jemné sušenie je ideálna pre tvorenie prirodzene hladkého štýlu. Termálna kefa so štetinami s priemerom 21 mm vytvára jemné zvlnenie. Pre objemnejšie vlny používajte 30mm štetinovú kefu. Pre elegantný vzhľad zvoľte koncentrátor. Rýchle usušenie a neodolateľný objem zaistí základný nástavec. Ionizačná technológia Táto kulma disponuje výbornou ionizačnou technológiou, ktorá vám napomáha udržať vaše vlasy krásne lesklé a bez nepríjemného krepovania. Cez styler prechádza horúci vzduch, ktorý vysiela ióny. O rovnomerné rozvádzanie tepla sa stará keramická mriežka.