inzercia, predaj, predám, bazár

Teplovzdušný hrniec

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predám teplovzdušný hrniec s príkonom 1400 w nikdy nebol používany v pôvodnom obale .. Výborný na prípravu jedál bez oleja aj Horst Fush z teleshopingu Vám ho bude závidieť ...

Len osobný odber Nitra cena : 10 €
Teplovzdušný hrniec
Podobné inzeráty
Parný hrniec ETA
Predám minimálne používaný parný hrniec Eta. -hrniec má 3 transparentné nádoby na varenie. -miska na varenie ryže 1,5 l -nástavec na varenie vajec. Pôvodná cena 80 eur. Cena 50 aj s poštovným.
Mikrovlnná rúra s grilom Moulinex Y 85
Ponúkam na predaj mikrovlnnú rúru s grilom Moulinex Y 85 vyrobenú vo Francúzsku. Rozmery 32,5x50x53cm, vnútorný objem 27 l. Možnosť vypnutia otáčania otočného taniera, displey s hodinkami, funkcia rýchly štart, samostatný mikrovlnný ohrev, samostatný gril, kombinovaný gril, teplovzdušný ohrev30-250oc, teplovzdušný ohrev kombinovaný s mikrovlnami, nastaviteľná teplota 30-250oc. Mimoriadne rovnomerný ohrev vďaka žiariču umiestnenému v hornej časti vnútorného priestoru rúry. Mikrovlnná rúra pre skutočne náročného spotrebiteľa vhodná pre veľmi časté používanie. My sme ju používali veľmi málo a gril skoro vôbec. Výborný stav - čistá. Dôvod predaja - sťahovanie do menšieho bytu. Cena 29 Eur. Kontakt .
Konvektomat na doma - teplovzdušný hrniec
model: VKS-9T Vlastnosti: 120V/230V, 50Hz/60Hz, 1300W Kapacita:11L, 16L (s predlžovacím krúžkom). Časovač: 0-60 minút Teplotný rozsah: 65-250 ℃ Ideálny na grilovanie, varenie, pečenie.
Multifunkčný hrniec Prime
Multifunkčný hrniec Prime Delimano, pár krát použitý. ( bez krabice)
Teplovzdušni hrniec
Predám teplovzdušni hrniec v dobrom stave dvakrát použivany 3roky záruka .
Parný hrniec Tefal
Dobrý deň mám na predaj úplne nuvy nepoužívaný parný hrniec Tefal