inzercia, predaj, predám, bazár

Tepovacie a upratovacie služby

Kategória: Upratovanie

Dnes nie?
Nechce sa Vám, nemáte energiu? Nevadí, nechajte to na nás! Nám sa chce.
Ponúkame tepovacie a upratovacie služby.

Upratovanie:
RD, byty, bytové priestory, firmy, kancelárie obchodné priestory, ordinácie
- umývanie okien
- umývanie podláh
- umývanie všetkých obkladov v domácnosti
- umývanie sanity, leštenie batérií, zrkadiel
- odstránenie usadeného vodného kameňa
- vysávanie
- utieranie prachu

Tepovanie - áut, domácností a firiem.
Prídeme priamo k Vám!
Špinavá sedačka, kreslo, posteľ, auto? Nič pre nás nie je problém, radi Vám pomôžeme :)
Pracujeme s profesionálnym tepovačom PUZZI 10/1.

Ponúkame:
Čistenie a tepovanie auta hatchback - sedan komplet: 55€

(vysávanie celého auta aj s kufrom, následne tepovanie celého auta aj s kufrom a nakoniec ošetrenie plastov)

Čistenie a tepovanie komplet (combi): 60€

(vysávanie celého auta aj s kufrom, následne tepovanie celého auta aj s kufrom a nakoniec ošetrenie plastov)

Súčasťou ceny sú profesionálne čistiace prostriedky aj príslušenstvo.
Taktiež ponúkame pravidelné upratovanie za zvýhodnené ceny.
Pôsobíme v oblasti: BN, TO, PE, TN, PD.
Pre viac info nás neváhajte kontaktovať, tešíme sa na spoluprácu!

petka.eshop@
Tepovacie a upratovacie služby
Podobné inzeráty
Tepovacie a upratovacie služby
Tepovacie a upratovacie služby ????????✨ Dezinfekcia,čistenie parou,impregnacia kože. ????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️ Špinavá sedačka, okná, prach, neumyté podlahy?Vytepovať a vyčistiť auto?Nechce sa Vám do toho? Nechajte to na nás ???? ???????????????????????????????????????????????????????? PONÚKAME TEPOVACIE A UPRATOVACIE SLUŽBY. Prečo si nás vybrať? ✅ profesionalita, precíznosť ✅ neúčtujeme si za dopravu ✅ skvelé ceny ???????????????????????????????????? ???????? Neváhajte nás kontaktovať! Web.
Profesionálne Tepovacie a čistiace služby
Profesionálne tepovacie a čistiace služby. Pôsobíme v týchto mestách. Svit - Poprad - Vysoké Tatry - Okolie Liptovký Mikuláš, Ružomberok, Spišská Nová Ves, Kežmarok. Tepovací servis LUX / Poprad sa postará, aby bol Váš koberec a sedačka opäť čistá a voňavá. Chcete to mať predsa urobené poriadne. Nechajte to na nás. Keďže sme z Popradu, pri využití našich služieb je minimálna cena objednávky 55€ (cesta k Vám je už v cene). Naše služby ponúkame aj vo Vašom meste. Sme tu pre všetky firmy, podniky a domácnosti. Kontaktujte nás pre viac informácií ohľadom našich služieb, cien atď. . Čakajte od nás férový prístup, všetko dopredu je dohodnuté, nič vás neprekvapí. Naše profesionálne služby a profesionálny prístup je tu pre Vás. Tepovacie a čistiace služby u Vás doma alebo firme. Ak potrebujete využiť naše služby pre Vašu firmu, kontaktujte nás. Prídeme, zameráme, neceníme a je už len na Vás, či sa pre nás rozhodnete. Tepovanie kobercov ZVOZ/DOVOZ Keďže sme z Popradu, pri ZVOZE a DOVOZE kobercov alebo iného nábytku z Vášho mesta, je minimálna cena objednávky 50€. Pri tejto službe je účtovaný ešte poplatok za ZVOZ a DOVOZ + 20€ ku objednávke. - Zvoz/dovoz prídeme/vyzdvihneme/privezieme späť Cenník Koberce ▪️Malý koberec do 1,5m² / 10€ ▪️Stredný koberec do 3m² / 15€ ▪️Veľký koberec - do 5m² / 20€ ▪️Koberec väčších rozmerov nacenenie podľa rozmerov. Cenník kusový nábytok / Zvoz - Dovoz - Stoličky - od 7€ do 15€ (podľa rozmeru) - Kreslo od - 20€ do 30€ (podľa rozmeru) - Matrac - 20€ - Taburetka - od 7€ do 20€ (podľa rozmeru) - Sedacie vaky - od 10€ do 25€ (podľa rozmeru) - Vankúše - od 5€ do 10€ (podľa rozmeru) - Pohovka - od 25 do 40€ (maximálne 3 miestna) - Iný nábytok - nacenenie podľa veľkosti Naše služby: - Tepovanie čalúneného nábytku - Tepovanie kobercov - Čistenie koženého nábytku - Čistenie tvrdých podláh Sme profesionáli v tepovaní čalúneného/textilného nábytku. Ak potrebujú vyčistiť Vaše sedačky, kreslá, matrace, iný nábytok, zavolajte si nás. Vašej sedačke dáme druhú šancu. Dohodnite si termín Tepovacích prác u Vás doma, alebo firme. Tepovací servis LUX / Poprad Tepovanie sedačky. Cenník medzi obrázkami. Tepujeme všetok čalúnený a textilný nábytok. Tepovanie sedačky, kresla, taburetky, sedacie vaky, matrace, vankúše atď. S nami ušetríte čas, peniaze, nervy a námahu spojenú s čistením. Nechajte to na nás. - Odberné/Výdajné miesto Štúrova 220, 059 21 Svit. Vstup do Fitness Centra Míčka Fitness Club, alebo zozadu budovy. Parkovisko hneď oproti budove. Prevádzkové hodiny Pondelok - Nedeľa 9:00 do 20:00 hod Volať vopred a dohodnúť termín prevzatia kobercov. Sledujte nás na našom Facebooku a Instagrame - Tepovací servis LUX / Poprad Kontaktujte nás cez naše sociálne siete.
Profesionálne Tepovacie a čistiace služby
Profesionálne tepovacie a čistiace služby. Pôsobíme v týchto mestách. Svit - Poprad - Vysoké Tatry - Okolie Liptovký Mikuláš, Ružomberok, Spišská Nová Ves, Kežmarok. Tepovací servis LUX / Poprad sa postará, aby bol Váš koberec a sedačka opäť čistá a voňavá. Keďže sme z Popradu, pri využití našich služieb je minimálna cena objednávky 55€ (cesta k Vám je už v cene). Naše služby ponúkame aj vo Vašom meste. Sme tu pre všetky firmy, podniky a domácnosti. Kontaktujte nás pre viac informácií ohľadom našich služieb, cien atď. . Čakajte od nás férový prístup, všetko dopredu je dohodnuté, nič vás neprekvapí. Naše profesionálne služby a profesionálny prístup je tu pre Vás. Tepovacie a čistiace služby u Vás doma alebo firme. Ak potrebujete využiť naše služby pre Vašu firmu, kontaktujte nás. Prídeme, zameráme, neceníme a je už len na Vás, či sa pre nás rozhodnete. Tepovanie kobercov ZVOZ/DOVOZ Keďže sme z Popradu, pri ZVOZE a DOVOZE kobercov alebo iného nábytku z Vášho mesta, je minimálna cena objednávky 50€. Pri tejto službe je účtovaný ešte poplatok za ZVOZ a DOVOZ + 20€ ku objednávke. - Zvoz/dovoz prídeme/vyzdvihneme/privezieme späť Cenník Koberce ▪️Malý koberec do 1,5m² / 10€ ▪️Stredný koberec do 3m² / 15€ ▪️Veľký koberec - do 5m² / 20€ ▪️Koberec väčších rozmerov nacenenie podľa rozmerov. Cenník kusový nábytok / Zvoz - Dovoz - Stoličky - od 7€ do 15€ (podľa rozmeru) - Kreslo od - 20€ do 30€ (podľa rozmeru) - Matrac - 20€ - Taburetka - od 7€ do 20€ (podľa rozmeru) - Sedacie vaky - od 10€ do 25€ (podľa rozmeru) - Vankúše - od 5€ do 10€ (podľa rozmeru) - Pohovka - od 25 do 40€ (maximálne 3 miestna) - Iný nábytok - nacenenie podľa veľkosti Naše služby: - Tepovanie čalúneného nábytku - Tepovanie kobercov - Čistenie koženého nábytku - Čistenie tvrdých podláh Sme profesionáli v tepovaní čalúneného/textilného nábytku. Ak potrebujú vyčistiť Vaše sedačky, kreslá, matrace, iný nábytok, zavolajte si nás. Vašej sedačke dáme druhú šancu. Dohodnite si termín Tepovacích prác u Vás doma, alebo firme. Tepovací servis LUX / Poprad Tepovanie sedačky. Cenník medzi obrázkami. Tepujeme všetok čalúnený a textilný nábytok. Tepovanie sedačky, kresla, taburetky, sedacie vaky, matrace, vankúše atď. S nami ušetríte čas, peniaze, nervy a námahu spojenú s čistením. Nechajte to na nás. - Odberné/Výdajné miesto Štúrova 220, 059 21 Svit. Vstup do Fitness Centra Míčka Fitness Club, alebo zozadu budovy. Parkovisko hneď oproti budove. Prevádzkové hodiny Pondelok - Nedeľa 9:00 do 20:00 hod Volať vopred a dohodnúť termín prevzatia kobercov. Sledujte nás na našom Facebooku a Instagrame - Tepovací servis LUX / Poprad Kontaktujte nás cez naše sociálne siete.
Prenájom tepovačov KARCHER,tepovacie a upratovacie služby .
Ponúkame Vám prenájom tepovačov a párnych čističov KARCHER, prenájom profesionálnych čistiacích rohoží LINDSTROM. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod za 25 e.Vrátna záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod je 15 e.Vrátna záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží LINDSTROM je podľa veľkosti rohoží. Takéto rohože sa nachádzajú aj pri vstupe do nákupných obchodných centier (Kaufland, Lidl, Tesco a iné).Sú vhodné aj do rodinných domov,bytov, reštaurácií, hotelov, kancelárií, kostolov, benziniek, chát a inde. Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby. Tepovanie sedačiek, kobercov, postelí, matracov, stoličiek, taburetiek, rohových lavíc, áut, kamiónov, autobusov, dodávok, vlakových vozňov a iné. Upratovanie rodinných domov, bytov, reštaurácií, hotelov, kancelárií, novostavieb, chát a iné. Ďalej ponúkame profesionálne strojové čistenie kobercov lepených veľkometrážnych a voľne položených kobercov. Ponúkame aj strojové čistenie tvrdých dlažobných plôch. Tieto služby vykonávame v lokalitách SABINOV, STARÁ ĽUBOVŇA, PREŠOV, BARDEJOV, VRANOV nad Topľou, KOŠICE ako aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Tieto služby vykonávame aj cez víkend SO-NE po predošlej dohode. Tieto služby vykonávame 13 rokov.Bližšie informácie ,ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme na telefóne .
Drevené parkety,brúsenie, tepovacie a upratovacie služby
Ponúkame Vám brúsenie drevených parkiet. Ďalej Vám ponúkame prenájom tepovačov a párnych čističov KARCHER,prenájom profesionálnych čistiacích rohoží. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod je 25 e.Vrátna záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod je 15 e.Vrátna záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží je podľa veľkosti rohoží. Takéto rohože sa nachádzajú pri vstupe do nákupných obchodných centier. Rohože sú vhodné do všetkých vnútorných priestorov ( bytov,domov,reštaurácií,barov,kostolov,benziniek ainde).Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby všetkého druhu. Tepovanie sedačiek,kobercov,postelí,matracov,stoličiek,taburetiek,áut,autobusov,rohových lavíc a iné. Upratovanie rodinných domov,bytov,reštaurácií,hotelov,kostolov,chát ako aj iné priestory. Ďalej ponúkame strojové čistenie kobercov (lepených veľkoplošných rozmerov,ale aj malometrážne)ktoré zoberieme od zákazníka,na kvalitné vytepovanie koberca.Všetkými ponúkanymi službami sa vieme prispôsobiť Vaším časovým požiadavkám (víkendy SO-NE)po dohode. Prácu vykonávame s kvalitnými profesionálnymi strojmi KARCHER už 12 rokov.Tieto služby sa vykonávajú v lokalitách SABINOV,STARÁ ĽUBOVŇA,PREŠOV,KOŠICE ako aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Bližšie informácie,ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme po telefóne .
Čistenie lepených kobercov ,Tepovacie a Upratovacie  služby.
Ponúkame Vám strojové čistenie lepených veĺkometrážnych kobercov,všetkých druhov(voľne položených ale aj lepených na ploche). Ďalej ponúkame prenájom tepovačov,párnych čističov KARCHER a prenájom profesionálnych čistiacích rohoží. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod je 25 e.Vratná záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod je 15 e.Vratná záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží je podľa veľkosti rozmerov rohoží. Rohože sú vyrobené z kvalitných materiálov. Rohože sú vhodné do všetkých vnútorných priestorov (byty,domy,kancelárií,obchodov,kostolov,benziniek a inde).Takéto rohože sa nachádzajú aj pri vstupe do nákupných obchodných centier. Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby všetkého druhu. Tepovanie sedačiek,kobercov,postelí,matracov,stoličiek,taburetiek,áut,autobusov,rohových lavíc a iné. Upratovanie rodinných domov,chát,hotelov,kancelárií,novostavieb,bytov,reštaurácií a iné. Všetkými ponúkanymi službami sa vieme prispôsobiť Vaším časovým požiadavkám (víkendy SO-NE)po dohode. Pri práci používame profesionálne stroje KARCHER s 12 ročnými skúsenosťami. Tieto služby sa vykonávajú v lokalitách SABINOV,PREŠOV,KOŠICE,Stará Ľubovňa ale aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Bližšie informácie,ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme po telefóne .