inzercia, predaj, predám, bazár

Terlik korkováobuv - šlapky mickey mouse a uchytenie EU 38

Kategória: Topánky, obuv

velkost 38, 25cm
nove nenosene v krabici
Charakteristika:

Dámske korkove pracovne slapky
Rozširená korková/EVA pena obuv
Vhodná na denne nosenie v praci, či doma
Vďaka laminovanej koži vydržia dlhšie ako iná obuv
Anatomicka vymäkčená stielka vďaka ktoréj nebudu vaše nohy unavené
Unikatny vzor
Výhodou je uzatvorena špička, takže pri zakopnuti,stupnuti na prsty sa neporaníte
Zadné uchytenie nohy
Skvelé na širokú nohu
Vzor:

Mickey mouse
Material:

Vrch: Laminovaná koža, ktorá vydrží dlhšie ako bežná
Podrážka: Korok/EVA pena podrážka vďaka tvaru sa nešmýka na mokrej podlahe
Na výrobu sa NEPOUŽIVAJÚ žiadne umelé materiály
Údržba:

Veľmi ľahka údržba.
V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti
V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny.
V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke
NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky.
K dispoziicii aj velkost 39 a 40
Terlik korkováobuv - šlapky mickey mouse a uchytenie EU 38
Podobné inzeráty
Terlik farebná AIR obuv - šlapky modré mickey mouse EU 37
EU 37 vhodne pre damy ktore nosia velkost 36 k dispozicii aj velkost 36, 38 a 42 Charakteristika: Terlik AIR farebna pracovná obuv zabezpečuje maximálne tlmenie nárazov pri chodení. AIR šlapky na platforme používa tlmiaci systém a podporu päty, vďaka ktorému odľahčuje nárazy na prsty a pätu a vaše nohy nebudu unavené z celodenneho chodenia. Nielenže odľahčuju spodnú časť nohy, ale aj zabezpečujú podporu členka a bočnej časti chodidla. Hneď ako si ich dáte na nohy, pocítiťe výhody tohto typu obuvi. Sú absolútne pohodlne a ľahučké vĎaka použitým materiálom Material je antibakteriálny. Vďaka špeciálnemu tvaru podrážky sa nekĺžu po mokrej zemi. Vaša noha sa nebude potiť vďaka otvorom na boku, ktore zabezpečia prúdenie vzduchu. Výška spodku je 5,5cm. Materiál: Vrch je vyrobený z vysoko kvalitnej eko kože a bez obsahu ftalatov. Je antibakteriálny. Pri jeho výrobe sa tež používa ekologická polyuretán na výrobu spodku obuvi, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Vzor: Čierno modré mickey mouse Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPRIKLADAJTE k radiatorom alebo iným výhrevnym telesám. NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky.
Terlik korková/EVA obuv - šlapky mickey mouse EU 38
Eu 38 25cm Charakteristika: Dámske korkove pracovne slapky Rozširená korková/EVA pena obuv Vhodná na denne nosenie v praci, či doma Vďaka laminovanej koži vydržia dlhšie ako iná obuv Anatomicka vymäkčená stielka vďaka ktoréj nebudu vaše nohy unavené Unikatny vzor Výhodou je uzatvorena špička, takže pri zakopnuti,stupnuti na prsty sa neporaníte Zadné uchytenie nohy Vzor: Mickey mouse Material: Laminovaná koža, ktorá vydrží dlhšie ako bežná Korok/EVA pena Polyuretanová podrážka, vďaka tvaru sa nešmýka na mokrej podlahe Na výrobu sa NEPOUŽIVAJÚ žiadne dodatočné umelé materiály Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky.
Terlik damska a štýlová obuv AIR Minie Mouse Eu 38
EU 38 vhodne pre damy ktore nosia velkost EU 37 k dispozicii aj velkost Eu 39 a EU 40 Charakteristika: Terlik AIR štýlová obuv zabezpečuje maximálne tlmenie nárazov pri chodení. AIR šlapky na platforme používa tlmiaci systém a podporu päty, vďaka ktorému odľahčuje nárazy na prsty a pätu a vaše nohy nebudu unavené z celodenneho chodenia. Nielenže odľahčuju spodnú časť nohy, ale aj zabezpečujú podporu členka a bočnej časti chodidla. Hneď ako si ich dáte na nohy, pocítiťe výhody tohto typu obuvi. Sú absolútne pohodlne a ľahučké vĎaka použitým materiálom Vďaka špeciálnemu tvaru podrážky sa nekĺžu po mokrej zemi. Vaša noha sa nebude potiť vďaka otvorom na boku, ktore zabezpečia prúdenie vzduchu. Výška spodku je 5,5cm. Jedinečný dizajn Vhodna do práce Materiál: Vrch je vyrobený z vysoko kvalitnej eko kože a bez obsahu ftalatov. Je antibakteriálny. Pri jeho výrobe sa tež používa ekologická polyuretán na výrobu spodku obuvi, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Vzor: Minie a mickey mouse Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPRIKLADAJTE k radiatorom alebo iným výhrevnym telesám. NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky.
Terlik pohodlná AIR obuv - šlapky čierno-biela EU40
nove v krabici, nenosene. EU 40, vhodne pre damy ktore nosia velkost 39 Kompletné špecifikácie Charakteristika: Terlik AIR čierno biele pracovné šlapky zabezpečuje maximálne tlmenie nárazov pri chodení. AIR šlapky na platforme používa tlmiaci systém a podporu päty, vďaka ktorému odľahčuje nárazy na prsty a pätu a vaše nohy nebudu unavené z celodenneho chodenia. Nielenže odľahčuju spodnú časť nohy, ale aj zabezpečujú podporu členka a bočnej časti chodidla. Hneď ako si ich dáte na nohy, pocítiťe výhody tohto typu obuvi. Sú absolútne pohodlne a ľahučké vďaka použitým materiálom Vďaka špeciálnemu tvaru podrážky sa nekĺžu po mokrej zemi. Vaša noha sa nebude potiť vďaka otvorom na boku, ktore zabezpečia prúdenie vzduchu. Výška spodku je 5,5cm. Vhodna do práce a pre ľudi čo veľa chodia, pri státi a pod. Materiál: Vrch je vyrobený z vysoko kvalitnej eko kože a bez obsahu ftalatov. Je antibakteriálny. Pri jeho výrobe sa tež používa ekologická polyuretán na výrobu spodku obuvi, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Vzor: Biela platforma a čierny zvršok Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPRIKLADAJTE k radiatorom alebo iným výhrevnym telesám. NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky.
Terlik  biela AIR LIGHTY obuv - šlapky hladká biela EU37
EU 37, presne pasuje na nohu k dispozicii aj velkost EU 38 a EU 40 Charakteristika: Terlik AIR LIGHTY štýlová obuv zabezpečuje maximálne tlmenie nárazov pri chodení. Oproti AIR obuvi na platforme su LIGHTY šlapky nižšie, ľahšie a komfortnejšie Najvýraznejšou črtou našich papúč LIGHTY je ich plná bublinková podrážka. Vďaka svojej pružinovej funkcii neunavuje nohy. Je to bylepšený model LIGHTY. Sú ešte pohodlnejšie a ľahšie vďaka novej vylepŠenej podrážke. Výhodou je tiež zadné uchytenie nohy na gumu. Výška spodku je 5cm. Materiál: Vrch je vyrobený z vysoko kvalitnej laminovanej eko kože a bez obsahu ftalatov. Je antibakteriálny. Pri jeho výrobe sa tež používa ekologická polyuretán na výrobu spodku obuvi, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Vzor: Hladká biela Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPRIKLADAJTE k radiatorom alebo iným výhrevnym telesám. NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky. AIR LIGHTY - Ak nosíte veľkosť 38, veľkosť 38 Vám bude presne pasovať. Platí pre všetky AIR LIGHTY OBUV
Terlik  pohodlná orto AIR obuv - šlapky hello kitty EU 37
EU 37, 23.5cm Vhodne pre damy ktore nosia velkost 36 uplne nove, v krabici Charakteristika: Terlik AIR štýlová obuv zabezpečuje maximálne tlmenie nárazov pri chodení. AIR šlapky na platforme používa tlmiaci systém a podporu päty, vďaka ktorému odľahčuje nárazy na prsty a pätu a vaše nohy nebudu unavené z celodenneho chodenia. Nielenže odľahčuju spodnú časť nohy, ale aj zabezpečujú podporu členka a bočnej časti chodidla. Hneď ako si ich dáte na nohy, pocítiťe výhody tohto typu obuvi. Sú absolútne pohodlne a ľahučké vĎaka použitým materiálom Vďaka špeciálnemu tvaru podrážky sa nekĺžu po mokrej zemi. Vaša noha sa nebude potiť vďaka otvorom na boku, ktore zabezpečia prúdenie vzduchu. Výška spodku je 5,5cm. Jedinečný dizajn Materiál: Vrch je vyrobený z vysoko kvalitnej eko kože a bez obsahu ftalatov. Je antibakteriálny. Pri jeho výrobe sa tež používa ekologická polyuretán na výrobu spodku obuvi, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Vzor: Hello Kitty Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPRIKLADAJTE k radiatorom alebo iným výhrevnym telesám. NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky.