inzercia, predaj, predám, bazár

TESLA Smart Camera PIR Battery + 64GB SD karta

Kategória: Videokamery

Predám vonkajšiu Full HD kameru TESLA Smart Camera PIR Battery.
Je plne funkčná, komplet balenie v originálnej krabici: magnetický držiak, polohovateľný držiak, nabíjačka, nabíjací kábel, manuál, hmoždiny.
Do kamery som samostatne dokupoval pamäťovú kartu micro SDXC Kingston 64GB.

Kamera je kupovaná 18.9.2022, je ešte v záruke. Blok o zakúpení v Alza priložím. Je v ňom zahrnuté aj poistenie na 1 rok proti rozbitiu a krádeži.

Potreboval som ju dočasne. Predávam ju, pretože ju už nevyužívam. Má škrabance z bežného používania.

Má inteligentnú detekciu pohybu a s osvietením až 10 metrov urobí kamera ostré záznamy za tmy alebo nepriaznivého počasia. Zabudovaná batéria sa postará o výdrž až 3 mesiace. Kamera sa nastavuje cez aplikáciu Tesla Smart.


Špecifikácie:
Cloudové úložisko: Áno
Detekčný uhol : 130°
Rozlíšenie : 1920 x 1080 px
Snímací senzor: 1/2,9‘‘ 2MPx, CMOS
IR osvietenie: ≤10 m
Objektív: 3,2 mm F2,0
Úložisko: MicroSD karta
Napájanie: 9 600 mAh dobíjecí Li-Ion baterie (tri mesiace pri desiatich probudeniach denne)
Rozmery: 57 x 62 x 100 mm
Konektivita: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n

Oficiálna stránka s plným popisom je
aj moje ďalšie inzeráty.
TESLA Smart Camera PIR Battery + 64GB SD karta
Podobné inzeráty
BOBLOV Mini Camera 1080p Full HD Body/Dash Cam
Takmer nepoužitá top kamera body cam (kamera upevniteľná na telo/odev) Na kamere aj magnety Popis z obchodu: BOBLOV Mini Camera, 1080P Full HD Dash Cam Camcorder for Police/Motorcycle/Bicycle/Sports (007 Mini Camera) HD mini camera: 1920 x 1080P and 1280 x 720P high resolution to choose from, the factory setting is 1280 x 720P. Loop recording: supports 128 GB micro SD card (not included). With the loop recording function, you won't stop recording problems when the SD card is full. Motion detection supports: a good choice to be used as a dash cam. Portable, lightweight: only 100 grams, you can clip in your bag/case, it could also attach it to a camera holder. Mini camera for video recording, business meeting, travel, sports, car camera for driving, video camera for home and office, body camera for working.
Predam Xiaomi videokamery Security Camera 2K
Predam Xiaomi videokamery. Jedna kamera je este v zaruke kupena 27.7.2022 v Urban Kosice (povodne male Tesco/Prior) Druha je z Datacompu uz po zaruke ale plne funkcna. Kupena 06.11.2019. Viac info o kamerach tu: Xiaomi Mi Home Security Camera 2K (Magnetic Mount) - v zaruke Xiaomi Mi Home Security Camera Basic Dovod predaja presiel som na TP Link tak nech to mam v jednej appke. Obe Xiaomi su vyhodene z mojho uctu. Ziadne SMS prosim !
Wi-Fi Smart Battery Camera
Predám Wi-Fi Smart Battery Camera, nepoužívaná, poprípade vymením za fotopascu. Dôvod predaja či výmeny je, že ju neviem používať.
Wifi Smart kamera - Tuya Smart Camera 2MP WiFi HDQ06
Predám 1ks kamery HDQ06 Tuya Smart Camera 2MP WiFi. Kupované 9/2021. Ešte chvíľku v záruke. Málo používané. Ku kamere je aj pamäťová karta microSD XC Kingston CANVAS 64GB - v cene.
Wifi Smart kamera - Tuya Smart Camera 2MP WiFi HDQ06
Predám 1ks kamery HDQ06 Tuya Smart Camera 2MP WiFi. Kupované 9/2021. Ešte chvíľku v záruke. Málo používané. Ku kamere je aj pamäťová karta microSD XC Kingston CANVAS 64GB - v cene. Cena : 40 eur jeden set s kartou
IP smart kamera TESLA BABY
Predam uplne novu smart kameru bola iba rozbalena a vyskusana. Dovod predaja je ze ju nepotrebujem Prikladam link pre info o parametroch kamery. Pamatova karta nie je v baleni. Viem poslat postou alebo cez packetu