inzercia, predaj, predám, bazár

Tesniaca paska

Kategória: Okná

Predám okennu tesniacu pasku cena dohodou
Tesniaca paska
Podobné inzeráty
Okenná fólia páska ISO-CONNECT CL
Predám pásky na okná. Exterierovú a interierovú. Profi pásky viac info techlický list. Exterierová páska = 5x30m Interierová páska = 5x30m Jedná rolka má 30 m. Cena za jednú rolku je 45 eur => o 50% nižšia cena ako na trhu.
NOVE Tesnenie dverí a okien z gumy D-profil hnedé
Napredaj tesniaca gumena paska. Samolepiaca, ľahko montovateľná. veľmi flexibilné silikónové tesnenie pre okná a dvere. Pre špáry od 1 mm do 7 mm. Dlzka 6m. Neotvorene balenie. Extremna odolnosť proti poveternostným vplyvom, UV žiareniu a ozónu. Na sms neodpovedam, volajte alebo poslite mail cez formular tu.
Tesniaca paska
Predám okennu tesniacu pasku CENA za kus 45€ pri odbere všetkých 5kus cena 200€
Illbruck TP300 ILLAC 300, 10x1-2mm (napuci na 8-9mm)
Impregnovaná tesniaca páska v komprimovanom stave. Utesnenie proti hluku, zatekaniu, prachu, na utesnenie spary okolo okien a iných dilatačných špár.
Interiérová okenná páska Siga fentrim 20
Predám celé balenie (6roliek = 150 bm) tejto špičkovej interiérovej okennej pásky. Jednostranne lepiaca vysoko účinná páska do interiéru. S omietkovou perforovanou páskou. Celoplošná extrémna lepiaca sila. Jednoduché použitie s okamžitou 100% vzduchotesnosťou spoja. Zahnutá na 15mm s najrýchlejším lepidlovým ukončením na okennom ráme. Lepenie od -10°C.
Paska
Paska ISO CONNECT 100mm 7 roliek---interiérovej 9 roliek---exteriérovej Cena35-1ks 1roll==30m. Samolepiaca.