inzercia, predaj, predám, bazár

Testovnice - Farmácia KE, UVLF

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám najnovšie testovnice na prijímačky na Farmáciu do KE
Testovnice - Farmácia KE, UVLF
Podobné inzeráty
Príklady na UVLF
Predám vypočítané príklady na UVLF v Košiciach z testovnice Chémia v otázkach. Mám komplet všetky. Cena 5€. Sú napísané na papieri ručne, všetko detailne rozpísané a očíslované. Ponúkam aj podklady na prijímacie konanie biológia + chémia v elektronickej verzii, z ktorých je možné sa učiť (medicína, farmácia, veterina). Príklady UVLF - 5€ Podklady - 10€ Všetko spolu 15€ Kontaktovať na e-mail.
Podklady na medicínu
Predám učebnice, sylaby, testovnice, materiály z kurzov. VŠETKO JE V PDF. Všetky učebnice čo sú na obrázku sa dajú kúpiť LEN VO FORME PDF. Cena za jednu 3€. 1.balik Martin - online kurz, webinar, doučovanie, príkladove testy z kurzu, testove otázky z chémie aj z biológie viac ako 1000 otázok z oboch aj so správnymi odpoveďami. Testy sú len príkladové, z doučovaní, pretože Martin žiadne testovnice ani nič podobné nevydáva! Učebnice potrebné na úspešné zvládnutie prijímačok sú v cene. = 55€ 2.balik UPJŠ - modelové otázky / testovnice v pdf forme, výpočty príkladov, cca 10 testov tak ako na prijímačkach 100 otázkových aj s odpoveďami = 50€ 3.balik 1.LF UK Praha, testovnice Bio-1730ot, Chem-1284ot, Fyz-1262 plus výpočty príkladov, sú tam aj správne odpovede = 45€ Veci z balíkov sa dajú kupovať aj samostatne. Treba napísať čo potrebuješ a na cene sa dohodneme. :)
Testovnice na UVLF Košice
Predám testovnice z Biológie a chémie na UVLF v Košiciach.
Testovnice Uvlf - prijímačky
Ponúkam na predaj testovnice 2020 na prijímačky uvlf
UVLF Testové otázky UVLF, chémia a biológia
Testovnice aj s odpovediami, na niektorých stranách sa môžu nachádzať poznačené otázky ceruzou, ale inač poslúžia.???? Dobierkou alebo osobne v Ke. Cena zahŕňa obe testovnice- bio. aj che., ale vieme sa aj dohodnúť. Plus poštovné.
Testovnice UVLF
Predám testovnice na UVLF z chémie a biológie. Sú úplne NOVÉ, nepopísané. V prípade zaújmu píšte, prosím, SMS alebo mail.