inzercia, predaj, predám, bazár

Těhotná a fit

Kategória: Zdravý životný štýl

Veľmi dobrý stav. Cena bez poštovného.
Těhotenství nemusí znamenat utrum s cvičením a sportem. Autorky vyvracejí mýty o tom, že cvičení v průběhu těhotenství není bezpečn. Právě naopak: je ideální pro zdraví a kondici nastávající maminky i dítěte. Kniha postupuje chronologicky od prvního trimestru přes porod a první měsíce po porodu. Obsahuje stovky tipů, cviků, rad ohledně stravování, lékařských komentářů a doporučení, jak zůstat fit.
Tato kniha ukazuje, jak na to, když chcete mít dítě a nevzdat se aktivního sportovního života.
Těhotná a fit
Podobné inzeráty
Alena Jacková-Fit apetít
Predám novú knižku Fit apetít, plnú fit receptov
LR Fit- Milujeme sladke
LR Fit- Milujeme sladke 5,50e
FITLAVIAR - FIT DIAR, novy
motivačný fit diár, ktorý ti pomôže dosiahnuť tvoje sny. Všetky myšlienky, ciele, návyky, ktoré si do diára zapíšeš, majú pre teba váhu. Váhu, ktorá ovplyvní konečný výsledok, nech už sa usiluješ o čokoľvek. Pustíš sa do cesty poznania samej seba, nastavíš si svoju životnú víziu, prepíšeš ju do konkrétnych cieľov, osvojíš si potrebné návyky a urobíš definitívnu pozitívnu zmenu v akejkoľvek oblasti života. Či už chceš zhodiť kilá, získať prácu snov, alebo sa naučiť nový jazyk - Fitlaviár bude tvoj najlepší pomocník.
NOVÉ 60 dní k novej postave + 2 časopisy FIT štýl
Predám novú knihu 60 dní k novej postave + prihodím 2 časopisy FIT štýl, čísla 6 a 9/2019, zdarma. Cena dohodou.
Krásna a fit - nová kniha - predaj
206 tajných tipov pre krásu a zdravie - odstránenie stresu, duševná sviežosť, naplnenie energiou a pre pocit pohody. Zdravie, krása, pokoj a pocit pohody, to všetko sú pojmy, ktoré si každý z nás praje začleniť do svojho života. Zdravie, krása, pokoj a pocit pohody, to všetko sú pojmy, ktoré si každý z nás praje začleniť do svojho života. Určite túžime po pokojnom vyrovnanom živote bez stresu a k tomu ešte mať nádhernú postavu, pružnú a hebkú pokožku a krásne bujné vlasy. Toto všetko je veľmi dôležité, ale pri každodennom zhone si málokto z nás nájde čas na to, aby sa o seba dostatočne postaral. Nájsť si čas na meditácie a cvičenia nie je v súčasnom uponáhľanom svete vôbec jednoduché. Kto má však záujem o zdravé fyzické telo a psychiku určite si ho nájde. Upevnime si svoje zdravie, zdokonaľme svoj vzhľad a posilnime si sebavedomie na základe jednoduchých, názorných a praktických tipov. Tieto tipy vychádzajú z rôznych odborov ako je joga, aromaterapia, maserstvo a v neposlednej rade racionálnej výživy. Pomocou nich môžeme načerpať energiu, zlepšiť telesnú kondíciu alebo dosiahnuť dokonalé uvoľnenie. Tieto postupy sú holistické, čo znamená, že zdôrazňujú celok na jednotlivými časťami, pracujú teda s potrebami tela, mysle a ducha dohromady, spájajú v sebe tradičné preverené disciplíny s najnovšími vedeckými poznatkami. Získajme informácie o tradičných cvičeniach a procedúrach starostlivosti o vlasy i pleť, kozmetických ošetreniach, aromaterapii, masážach, joge, meditáciách, dychových cvičeniach, pilatese, tajči, všeobecnej starostlivosti o zdravie a racionálnej výžive. Bez ohľadu na to, či hľadáme spôsoby ako sa uvoľniť, či predchádzať chorobám alebo sa len lepšie starať o seba, vždy treba začať so seba zdokonalovaním a ďalej rozvíjať novonadobudnuté poznatky, pretože len to je jediný spôsob pre získanie dokonalého zdravia a šťastného dlhého života. Kniha obsahuje: overené spôsoby, ako ľahko relaxovať, zbavovať sa stresu, dobre spať a nachádzať v duši každodenný pokoj a mier. osviežujúce cvičenia, masážne techniky a kozmetické ošetrenia napomáhajúce omladzovaniu, doplneniu síl a získaniu pocitu telesného i duševného blaha kondičné cvičenia vychádzajúce z jogy, pilates, tajči a ďalších, doplnené podrobným sprievodcom so zrozumiteľnými pokynmi a obrázkami luxusné, napriek tomu však cenovo dostupné procedúry, ktoré váš domov premenia na harmonické, relaxačné a omladzujúce prostredie
Fit varenie
Predám knihy,na cenách sa dohodneme