inzercia, predaj, predám, bazár

Thule

Kategória: Sedačky na bicykel

Predám zadnú sedačku Thule vo výbornom stave. Použitá 2x. Kupovana v roku 2020.
Thule
Podobné inzeráty
Thule Baby Supporter, opierka hlavy a trupu pre dieta 6-18 m
Opora hlavy a trupu Thule Baby Supporter, 2x použitý, top stav ako nový, PC 90€ Opora hlavy a trupu Thule Baby Supporter zabezpečuje pohodlnú prepravu Vášho dieťaťa v sede. Ideálne pre deti vo veku 6-18 mesiacov, kedy ešte deti nemajú dokonalo vyvihnuté svaly v oblasti hlavy a trupu. Čalúnené boky a opierka hlavy tak zvyšuje pohodlie počas jazdy. Opierka hlavy je nastaviteľná, takže sa prispôsobuje rastu dieťaťa. Opierku hlavy je možné úplne vybrať, aby mohlo mať dieťa pri jazde helmu. Vhodné pre vozíky Thule Chariot Sport, Thule Chariot Cross, Thule Chariot Lite, Thule Chariot Cab. Osobne alebo posta +3€
Sedacka Thule RideAlong
Predam sedacku Thule RideAlong sedej farby s doplnkovym adapterom na uchytenie na bicykel.
Detská cyklosedačka Thule Yepp Maxi EasyFit + Adaptér
Používaná max 5x. Čisto nová. Osobný odber Nové Zámky. Detská cyklosedačka Thule Yepp Maxi EasyFit je pohodlná a bezpečná sedačka na bicykel vhodná pre deti už od 9 mesiacov. Ľahko sa pripevňuje k zadnému nosiču s otvorom EasyFit alebo prostredníctvom adaptéra na akýkoľvek nosič. Sedačka je teda umiestnená za sedlom. Vďaka nastaviteľným opierkam nôh a remienkom na uchytenie topánok rastie cyklosedačka spolu s dieťaťom a nosnosť 22 kg zaisťuje, že vydrží do cca 6 rokov. Vysokú bezpečnosť zaisťuje päťbodový bezpečnostný pás, ktorý možno ľahko prispôsobiť veľkosti dieťaťa. Ten je navyše vybavený bezpečnostnou prackou, takže nehrozí, že sa dieťa počas jazdy samo odopne. Aby bol bicykel lepšie vidieť aj za zníženej viditeľnosti, je sedačka vybavená odrazovým sklom a držiakom pre uchytenie svetla. Dôraz bol kladený aj na pohodlie dieťaťa. Sedačka je vyrobená z mäkkého materiálu dokonale pohlcujúceho nárazy. Materiál zároveň disponuje vodoodpudivou úpravou, takže sa ľahko čistí a udržiava v suchu. Detská cyklosedačka Thule Yepp Maxi EasyFit je skvelou voľbou pre všetky aktívne rodiny a vďaka svojej konštrukcii je vhodná aj pre najmenších cestovateľov. Technický popis: bezpečná a pohodlná sedačka na bicykel kompatibilná s nosičmi s otvorom EasyFit možnosť pripevnenia k akémukoľvek nosiču prostredníctvom adaptéra EasyFit umiestnenie za sedlom päťbodový nastaviteľný bezpečnostný pás s bezpečnostnou prackou bezpečnostné odrazky a držiak pre uchytenie svetla nastaviteľné opierky nôh a remienky na uchytenie topánok mäkký materiál pohlcujúci nárazy jednoduchá montáž vodoodpudivý materiál s ľahkou údržbou spĺňa bezpečnostnú normu ČSN EN 14344 odporúčaný vek dieťaťa: 9 mesiacov - 6 rokov nosnosť: 22 kg hmotnosť: 3,8 kg 1. Detská cyklosedačka: 2. Adaptér na montáž:
Predám thule yepp mini + štít thule
Predám cyklosedačku pre dieťa do 15 kg thule yepp mini aj s štítom thule. Má to jeden rok, minimálne znaky používania.
Predam detsku sedacku Thule RideAlong
Ahojte, predam minimalne (spolu 10x) pouzivanu detsku sedacku Thule RideAlong v krasnej oranzovej farbe. Sedacka aj komplet prislusenstvo je v bezchybnom stave, ako nove. Sedacku predavam z dovodu, ze uz ju nemame ako vyuzit. Kupovana v roku 2019 na mtbikeri. Viac info na: Idealny osobny odber na trase Cadca - Zilina. V pripade zaujmu ma nevahajte kontaktovat.
Thule Yepp Nexxt Maxi Frame Mounted Čierna Obsidian
Na predaj detská sedačka Thule Yepp Nexxt Maxi Frame Mounted Čierna Obsidian 100% stav Link na špecifikáciu