inzercia, predaj, predám, bazár

Tichý slnečný priestranný 2i byt balkón, pivnica, výťah

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Ponúkame na prenájom priestranný, slnečný 2-izbový byt s balkónom a pivnicou v tichej lokalite v Ružinove na ulici Andreja Mráza.

Detaily bytu:
- celková rozloha bytu: 59 m2
- poschodie: 2./8, výťah
- k dispozícii balkón a murovaná pivnica
- byt je kompletne zariadený

Dispozične sa byt skladá z chodby s úložným priestorom, spálne s 2 roll doormi, veľkej obývacej izby s knižnicou a pohodlným gaučom a samostatnej kuchyne s kopou pracovného priestoru a prístupom na balkón. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi ako plynový sporák+elektrická rúra, chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica. V kúpeľni je práčka, sprchový kút a je oddelená od toalety. V každej izbe sa nachádza 3-okno, ktoré počas dňa zabezpečuje dostatok svetla.

Lokalita:
Lokalita je veľmi tichá. Výhodou je plná občianska vybavenosť - na skok od domu je Tesco Express, Billa, malé trhovisko s domácimi produktami, obchodný dom Kocka, kultúrny dom Ružinov, Ružinovský park, pizzéria, lekáreň. Kúsok ďalej je Lidl, Retro, Štrkovecké jazero, Ružinovská poliklinika a tenisové kurty.

Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom.

Byt je voľný ihneď.

Cena nájmu: 522€ + energie 178€ (2 osoby/mesiac). V cene nájmu nie je internet ani TV.

Platí sa depozit vo výške 2-mesačného nájmu.
Tichý slnečný priestranný 2i byt balkón, pivnica, výťah
Podobné inzeráty
2-izbový byt v centre SNV na prenájom – Gorazdová ul.
Firma ILP má pre vás 2-izbový byt na prenájom v SNV na Gorazdovej ulici v centre mesta. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná, kvôli blízkosti do centra mesta, avšak zároveň je to tichá lokalita. Byt sa nachádza na 3. z 3. Poschodí. Byt je stredový a teplý, čo je výhodou nízkych mesačných nákladov na vykurovanie. Komplet mesačné náklady pre 2 osoby sú 150 eur. Úžitková plocha bytu je 51,5 m2 a dispozične pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúchajú aj 2 pivnice. Byt je príjemný a vynovený, prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Menené boli plastové okná, radiátory a byt prešiel aj rekonštrukciou kúpeľne. V izbách ja pôvodná, plávajúca podlaha a na nej sú kvalitné lepené koberce. Orientácia nehnuteľnosti je na J. Byt je svetlý a slnečný. Bytový dom nemá výťah ani energetický certifikát. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, ostáva tam obývacia stena, vstavané skrine, kuchynská linka bez spotrebičov. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: - lokalita – centrum mesta, - nízke mesačné náklady, - tehlová bytovka, - nepriechodné izby, - dobrí susedia, - zariadenie bytu, Cena nájmu je 500 € vrátane energií. Voľný od 01.03.2023. Zaujala vás táto príležitosť? Volajte na číslo , Bc. Viktória MAJERČÍKOVÁ vám veľmi rada pomôže a poradí. Keď sa vám nehnuteľnosť páči, dáme si kávičku NA STRETNUTÍ, poviete nám niečo o sebe, prejdeme si všetky bližšie informácie, ukážeme si video obhliadku. Keď si našu nehnuteľnosť po stretnutí budete chcieť prenajať, podmienkou je DVOJMESAČNÝ DEPOZIT s jednomesačným nájmom vždy vopred. Naša firma vám je k dispozícii v právnom poradenstve, príprave zmlúv, PREPISE ENERGIÍ a aj v prípade hľadania možnosti FINANCOVANIA. Firma ILP svojím klientom zároveň vie poradiť s prerobením priestoru novej nehnuteľnosti, s jej predbežným rozpočtom a s VÝSTAVBOU RODINNÝCH DOMOV.
Prenajmeme 2-izbový byt v centre Šale
Ponúkame na dlhodobý prenájom kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v centre Šale. Byt sa nachádza na Budovateľskej ulici, v pokojnej časti centra mesta. Lokalita sa vyznačuje dobrou dostupnosťou občianskej vybavenosti. Pešo v dosahu max. 3 minút sa nachádzajú, materská škola, potraviny, lekáreň, kaviareň a pešia zóna. Veľkou výhodou je možnosť parkovania pre daný bytový dom. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí zatepleného a zrekonštruovaného bytového domu. Samotný byt s celkovou výmerou 49 m2 s príslušenstvom, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Od ukončenia rekonštrukcie byt nebol obývaný. Takže, budúci nájomník bude prvým obyvateľom tohto bytu s dispozíciou: vstupná chodba, oddelené wc, kúpeľňa so sprchovým boxom a s prípravou pre práčku, priestranná a svetlá obývacia izba, kuchyňa, samostatná spálňa. Byt je klimatizovaný. Prístup na uzatvárateľný balkón s roletami je zo spálne. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. V prípade záujmu, viem zabezpečiť aj garáž. Byt je ihneď voľný. Cena: 550 EUR / mesačne s energiami. Pri podpise zmluvy sa uhrádza vratný depozit vo výške 2 mesačného nájmu + nájom prvého mesiaca. Záujemcovia s dokladom o príjme sú vítaný. V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií kontaktujte
Ideálny nájomník-hľadajuci izbu na spanie
Ahojte ľudkovia, Meno: Patrik Vek: Duchom 25r Povolanie: Absolútne stabilné a s väčším príjmom ako nižší-manager v Telekome Predstavte si nájomníka, ktorý je ako superhrdina: tichý, čistý, neviditeľný a vždy pomáha. To som ja! Hľadám podnájom jednej izby v [mesto/lokalita] a som ten najlepší nájomník, akého si viete predstaviť. Prečo som superhrdina medzi nájomníkmi? Tu sú dôvody: Nepoužívam kuchyňu, čo znamená, že sa nebudete musieť deliť o priestor ani spotrebiče. Máte radi svoj chladiaci priestor? Ja vám ho nechám celý! Som ako duch, väčšinu času trávim mimo domova. Budete mať pocit, že byt je len váš a ja som len váš tichý ochranca. Ako tichý spoločník, nebudem rušiť vašu súkromie ani nočný pokoj. Potrebujete pokoj? Mám to v malíčku! Energetická spotreba takmer nula. Samozrejme, som finančne zodpovedný a vždy načas platím nájom a účty. Mám skúsenosti s bývaním v podnájme a dokážem poskytnúť referencie od predchádzajúcich spolubývajúcich či majiteľov bytov, ktorí mi môžu potvrdiť, že som naozaj taký skvelý, ako sa tvárim. Hľadám izbu v byte s príjemnými a pokojnými spolubývajúcimi, ktorí majú podobné návyky a rešpektujú súkromie. Preferujem nefajčiarske prostredie, pretože moje superhrdinovské pľúca potrebujú čistý vzduch. Ak máte voľnú izbu alebo poznáte niekoho, kto hľadá ideálneho nájomníka, neváhajte ma kontaktovať na patrik.gabor@ alebo . Budem šťastný ako pes, keď nájdeme spoločne ten pravý podnájom! Ďakujem za pozornosť a nech žije spolubývanie! S pozdravom, Patríček - váš potenciálny superhrdinský spolubývajúci
Prenajmem slnečný 2. izbový  byt
Ponúkam na prenájom teplý, útulný , slnečný 2. izbový byt v Poprade na Bottovej ulici. Byt má rozlohu 42m2, pozostáva z veľkej kúpeľne, chodbičky a dvoch izieb, v jednej z nich je kuchynská linka + obývačka. V druhej izbe spálňa. Bytový dom je zateplený. Orientácia bytu je na juh. K bytu je k dispozícii aj pivnica 6m2. Parkovanie pri bytovke. VYBAVENIE: Byt sa prenajíma zariadený - kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, plynový sporák s elektrickou pecou, digestor, stôl a stoličky, sedačka, stolik, šatníková skriňa, posteľ s novými matracmi a menšie skrinky. Kúpelňa je s wc a práčkou, zrekonštruovaná, obložená vinylom. Možnosť prenájmu záhradky pod oknami bytu po dohode. V blízkosti je benzínová pumpa, zastávka MHD, McDonald's. Cena za prenájom 490 EUR/mesiac s energiami a internetom. Nutný 2.mesačný depozit. Max. pre 2 osoby.
Izba s balkónom v tichom vnútrobloku pri OC Centrál
Na prenájom samostatná nepriechodná izba s balkónom, v byte v tichom vnútrobloku, neďaleko od OC Centrál. Izba má 12m2 + veľký balkón (s možnosťou sedenia s výhľadom na fontánu). Izba je tichá, nesusedí so žiadnymi inými na poschodí. Je v plne zariadenom 3izb. byte, na 2 posch., s výťahom. K užívaniu je prakticky k dispozícii celý byt, pretože byt /ďalšiu izbu/ obýva už len 1 pracujúca žena, ktorá chodí domov spravidla večer a víkendy trávi mimo BA. Pričom byt má vyše 65 m2, každá izba má svoj balkón + jeden ďalší balkón má aj kuchyňa (oba výhľad smer vnútroblok/fontána). Do bytu však hľadáme výhradne nefajčiarku (bez zvierat). Byt je po kompletnej rekonštrukcii. K vybaveniu patrí zariadená kuchyňa, chladnička, mikrovlnka, skrine, televízor, práčka, sušiak na bielizeň. Obývačka je spojená s kuchyňou, kúpeľňa a wc sú samostatné. Izbu je možné dozariadiť posteľou podľa dohody. Vhodné pre osobu, ktorá nemá záujem sa "len v byte vyspať", ale ocení výhody výbornej tichej lokality/krásneho výhľadu a možnosť využiť všetky benefity príjemného prostredia na bývanie. Vhodné pre ženu pracujúcu v OC Centrál alebo OC Nivy. Všetko potrebné je v pešej dostupnosti. Okrem OC Centrál (pešo 5 min) a OC Nivy (pešo 10 min) sú v pešej dostupnosti 10 min Trhovisko Miletičova, Trnavské Mýto. Reštaurácia, 2 kaviarne - 1 min pešo. Potraviny 2 min pešo, prípadne Billa Centrál 5 min. Kamenné Nám. dostupné pešo do 20 min. Izba voľná od 1.4.2023 (prípadne skôr podľa dohody) Cena je 340 € vrátane energií. Ďalšie informácie a fotografie na vyžiadanie. Prosím kontaktovať správou cez whatsapp, viber alebo tel. až vo večerných hodinách/víkend.
Na prenájom 3-izbový byt na Bulváry
Ponúkam 3-izbový byt kompletne prerobený, nezariadený (okrem kuchyne). Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite Bulváru - ulica Antona Bernoláka 3 minúty od auparku a hneď vedľa bytu sa nachádza obchodný reťazec. Kuchyňa je plno zariadená vrátane chladničky s mraziakom, mikrovlnnej rúry, práčky, vstavanej rúry, plynovej platne a digestora. V kúpeľni je sprchovací kút spolu s vaňou. Wc je samostatne oddelené od kúpeľne. Byt je dostupný ihneď. rozloha:71 m2 pivnica: áno internet: áno parkovanie: áno balkón: áno vlastníctvo: osobné vykurovanie: spoločné poschodie: 2 výťah: áno stav: prerobený plyn: áno vchodové dvere: bezpečnostné s dvoma zámkami a alarmom občianske vybavenie: obchod, lekáreň, banka, kaviarne, pošta, reštaurácie, park. V prípade seriózneho záujmu ma môžete kontaktovať telefonicky od 10:00-20:00. Cena 800€/mesiac vrátane energií.