inzercia, predaj, predám, bazár

Tienidlo IKEA Myrhult

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám úplne nové tienidlo IKEA Myrhult. 19 cm.
Tienidlo IKEA Myrhult
Podobné inzeráty
Tienidlo IKEA REGNSKUR
Predám nepoužité tienidlo IKEA REGNSKUR. Tienidlo nebolo vhodné do detskej izby.
Tienidlo a nočné lampy
Ponúkam na predaj čierno-zlaté tienidlo spolu s čierno-zlatými nočnými lampami. Tienidlo: priemer 39cm Lampy: výška 48 cm Top stav, nepoškodené. V prípade kúpy celej sady sa vieme na cene dohodnúť. Tienidlo: 50€ Lampy: 20€
Ikea NYMÖ tienidlo - bielo/medená 59 cm
Predám Ikea tienidlo NYMÖ (902.979.35) Priemer: 59 cm !!! Farba: bielo-medená Tienidlo je úplne nové, nerozbalené a nepoužité. Podstavec a káble sa predávajú samostatne. Možnosť poslať poštou: + 5€ (platba vopred) Pre bližšie info volajte: === INZERÁTOV MÁM VIAC, DAJTE SI ZOBRAZIŤ VŠETKY INZERÁTY UŽÍVATEĽA === ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ak čítate tento inzerát, tak je ešte aktuálny.
Ikea NYMÖ tienidlo - bielo/medená 59 cm
Predám Ikea tienidlo NYMÖ (902.979.35) Priemer: 59 cm !!! Farba: bielo-medená Tienidlo je úplne nové, nerozbalené a nepoužité. Podstavec a káble sa predávajú samostatne. Osobný odber v BB alebo môžem poslať poštou: + 5€ (platba vopred) Pre bližšie info volajte: === INZERÁTOV MÁM VIAC, DAJTE SI ZOBRAZIŤ VŠETKY INZERÁTY UŽÍVATEĽA === ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ak čítate tento inzerát, tak je ešte aktuálny.
Základňa stojacej lampy naklonená
Posuniem túto stojaciu lampu IKEA SKAFTET ( )- resp. jej predchodkyňu. Je bez tienenia (to sa nám pokazilo). Dá sa ale za rozumný peniaz dokúpiť v IKEA (aj cez IKEA e-shop, dovoz rovno domov - pozri tu: Toto bol originál: Bez vážnych poškodení. Tie, ktoré sú, sú odfotené - to akoby poškrabané je preliačené a v reály to nie je skoro vidieť. Veľmi dlhý kábel je veľká výhoda. Celková dĺžka lampy sa dá predĺžiť ešte o 30cm do priestoru, ale to som zabudla odfotiť. Jej dĺžku si určujete sami, podľa toho, koľko častí tej nohy si tam dáte. Perfektne vyriešené. Boli sme veľmi spokojní.
IKEA detská lampa- tienidlo
Krátko používaná detské lampa- tienidlo JÄTTENDAL. Ochranný kryt z plastu na žiarovku. Tienidlo + elektrický záves + kryt na žiarovku. Bez žiarovky. Odber: iba osobný odber v Ružinove- časť Nivy.