inzercia, predaj, predám, bazár

Tienidlo z Ikea

Kategória: Lampy, osvetlenie

Darujem.
Tienidlo z Ikea
Podobné inzeráty
Tienidlo IKEA REGNSKUR
Predám nepoužité tienidlo IKEA REGNSKUR. Tienidlo nebolo vhodné do detskej izby.
Tienidlo IKEA Myrhult
Predám úplne nové tienidlo IKEA Myrhult. 19 cm.
Tienidlo a nočné lampy
Ponúkam na predaj čierno-zlaté tienidlo spolu s čierno-zlatými nočnými lampami. Tienidlo: priemer 39cm Lampy: výška 48 cm Top stav, nepoškodené. V prípade kúpy celej sady sa vieme na cene dohodnúť. Tienidlo: 50€ Lampy: 20€
Ikea NYMÖ tienidlo - bielo/medená 59 cm
Predám Ikea tienidlo NYMÖ (902.979.35) Priemer: 59 cm !!! Farba: bielo-medená Tienidlo je úplne nové, nerozbalené a nepoužité. Podstavec a káble sa predávajú samostatne. Možnosť poslať poštou: + 5€ (platba vopred) Pre bližšie info volajte: === INZERÁTOV MÁM VIAC, DAJTE SI ZOBRAZIŤ VŠETKY INZERÁTY UŽÍVATEĽA === ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ak čítate tento inzerát, tak je ešte aktuálny.
Ikea NYMÖ tienidlo - bielo/medená 59 cm
Predám Ikea tienidlo NYMÖ (902.979.35) Priemer: 59 cm !!! Farba: bielo-medená Tienidlo je úplne nové, nerozbalené a nepoužité. Podstavec a káble sa predávajú samostatne. Osobný odber v BB alebo môžem poslať poštou: + 5€ (platba vopred) Pre bližšie info volajte: === INZERÁTOV MÁM VIAC, DAJTE SI ZOBRAZIŤ VŠETKY INZERÁTY UŽÍVATEĽA === ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ak čítate tento inzerát, tak je ešte aktuálny.
Základňa stojacej lampy naklonená
Posuniem túto stojaciu lampu IKEA SKAFTET ( )- resp. jej predchodkyňu. Je bez tienenia (to sa nám pokazilo). Dá sa ale za rozumný peniaz dokúpiť v IKEA (aj cez IKEA e-shop, dovoz rovno domov - pozri tu: Toto bol originál: Bez vážnych poškodení. Tie, ktoré sú, sú odfotené - to akoby poškrabané je preliačené a v reály to nie je skoro vidieť. Veľmi dlhý kábel je veľká výhoda. Celková dĺžka lampy sa dá predĺžiť ešte o 30cm do priestoru, ale to som zabudla odfotiť. Jej dĺžku si určujete sami, podľa toho, koľko častí tej nohy si tam dáte. Perfektne vyriešené. Boli sme veľmi spokojní.