inzercia, predaj, predám, bazár

Tiny pretty things a Shiny broken pieces (SK)

Kategória: Pre mládež

Predám knihy Tiny pretty things a Shiny broken pieces v slovenskom jazyku spolu za 16€ (jedna za 8). Nečítané, vo výbornom stave. Osobný odber.
Tiny pretty things a Shiny broken pieces (SK)
Podobné inzeráty
Predám komix Stranger things Šestka
Dobrý deň, predám knihu/komix Stranger things Šestka v českom jazyku. Obal je mierne pokrčený inak je kniha v super stave. Len osobný odber Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Predám komix Stranger things Krst ohňom v českom jazyku
Dobrý deň, predám knihu/komix Stranger things Krst ohňom v českom jazyku. Obal je mierne pokrčený inak je kniha v super stave. Len osobný odber Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Balík anglických kníh
Predám 9ks nových kníh 33€ ako balík Alebo 4,50€/ks Sú úplne nové bez chýb a poškodenia. Od vydavateľa USBORNE. Sú vhodné aj na ďalší predaj alebo ako darček na Vianoce/Mikuláša/Meniny/Narodeniny 1. That's not my Ilama 2.The Story of the Olympics 3.Looking after your mental health 4.Unipiggle - The unicorn pig 5.Skunks in trunks 6. The super Freddie yates 7.The pieces of ourselves 8.Rubbish & Recycling 9.See inside your body Na dobierku posielam iba v prípade úhrady poštovného dopredu!
Knihy zo série Malé klamárky - Sara Shepardová
Predám dve knihy zo série Malá klamárky (ang. originál Pretty Little Liars), konkrétne 4. a 5. knihu Neodolateľné a Zlomyselné . Obe knihy sú vo vynikajúcom stave, bez poškodenia, ako nové. CENA: 4€/ks alebo spolu 6€ + poštovné(alebo osobný odber) V prípade otázok alebo záujmu ma kontaktujte na mail hana.rafaj@ alebo SMS na číslo . Pri záujme aj o iné YA knihy neváhajte pozrieť aj moje ostatné knižné inzeráty :)
The summer I turned pretty Jenny Han
Jazyk - anglictina Stav - velmy dobry Preprava po dohode. Kontaktujte ma na email vojtekova.evi@
Povedz že má miluješ (The summer i turned pretty
Dobrý deň predám knihu povedz že má miluješ, kniha je úplne nová, dôvod predaja je knihu som už prečítala a chcem aby urobila radosť ďalšiemu čitateľovi. Cena knihy 8€ + poštovné. Telefónne číslo je vymyslené! Prosím píšte na mail.