inzercia, predaj, predám, bazár

Tlačiaren z copírkov a skenerom

Kategória: Ostatné - biela

Dobrý ďen predám túto čiernu tlačiaren zo skenerom a kopírkov. Je čisto nová a nepouzívaná.
Tlačiaren z copírkov a skenerom
Podobné inzeráty
Tlačiaren z kopírkou a skenerom
Dobrý ďen, predám túto bielu tlačiaren zo skenerom a kopírkov. Je čisto nová a nepoužívaná. Obsah balenia Kábel k PC Kábel do zásuvky Instalačné CDčko Návody
Tlaciaren
HP Deskjet F380 Farebná atramentová tlačiareň so skenerom a kopírkou v jednom kompaktnom multifunkčnom zariadení. bez inštalačneho CD, nutnosť si stiahnuť.
Tlačiareň Canon
Predám tlačiareň zn Canon MG3550 Pixma,so skenerom,atramentová,plne funkčná,čierna aj farebná,wifi. Dôvod predaja:nevyužitá
Predam tlaciaren
Predam farebnu multifunkcnu tlaciaren HP Deskjet Ink 1515, ktora je tlaciarnou, skenerom a kopirkou Momentalne sa nepouzivala niekolko mesiacov.
Tlaciaren
HP Deskjet F380 Farebná atramentová tlačiareň so skenerom a kopírkou v jednom kompaktnom multifunkčnom zariadení. bez inštalačneho CD, nutnosť si stiahnuť. Stále v ponuke.
Predám farebnú tlačiareň HP
Predám tlačiareň značky HP Deskjet Ink Advantage 3525 tlačiareň je plne funkčná, akurát treba dokúpiť, resp. doplniť farebné náplne. predaj z dôvodu prechodu na novú tlačiareň. predávané spolu s príslušenstvom na foto. cena 25€ podmienka, osobný odber. v prípade urýchleného osobného odberu (do 24 hodín) cena 15€ kontakt mailom alebo telefonicky (call, sms, whatsapp)