inzercia, predaj, predám, bazár

Tlaková banka

Kategória: Tuning

Predám novú tlakovú banku od0,8baru do max1,7 baru.
Tlaková banka
Podobné inzeráty
Tlakova banka turba Patrol
Predam original Tlakovu banku z turba patrol Y60 2,8TD 85kw je vhodna ak sa meni za audi turbo tak sa da vymenit tato banka ... pouzivana ale plne funkcna menil som za inu silnejšiu . moznost poslat na dobierku +5eur postovne ale posielam jedine po uhradeni postovneho na ucet .
Turbo Audi A6
Predam Turbo audi 2,5TDi turbo je jazdene vybrate z pojazdneho auta bez vole! vhodne na upravu offroad do Nissan patrol 2,8TD Y61 / Y60 Turbo bolo rozobrane je vycistena variabilita a je aj nastavena a vymenena Nova banka na TLak ! banka je nastavena na 1,3baru turbo staci namontovat netreba uz nic znim robit je nastavene a pripravene na montaz . Netreba ziadny boost kontroler a podobne hluposti ! pri vymene audi turba motor ide uplne inak a hned turbo tlaci odspodu nie ako seriove turbo ktore zacne az od 3tisic o/min .... moznost poslat aj na dobierku +13eur postovne posielam jedine po uhradeni postovneho na ucet ! Po dohode viem aj vase Audi turbo upravit vycistit variabilitu aby sa nezasekavala otocit ju dat novu Tlakovu banku a vsetko nastavit ... 130eur !
Turbo Audi A6
Predam Turbo audi 2,5TDi turbo je jazdene vybrate z pojazdneho auta bez vole! vhodne na upravu offroad do Nissan patrol 2,8TD Y61 / Y60 Turbo bolo rozobrane je vycistena variabilita a je aj nastavena a vymenena Nova banka na TLak ! banka je nastavena na 1,3baru turbo staci namontovat netreba uz nic znim robit je nastavene a pripravene na montaz . Netreba ziadny boost kontroler a podobne hluposti ! pri vymene audi turba motor ide uplne inak a hned turbo tlaci odspodu nie ako seriove turbo ktore zacne az od 3tisic o/min .... moznost poslat aj na dobierku +13eur postovne posielam jedine po uhradeni postovneho na ucet ! Po dohode viem aj vase Audi turbo upravit vycistit variabilitu aby sa nezasekavala otocit ju dat novu Tlakovu banku a vsetko nastavit ... 130eur ! za doplatok mam na predaj prirubu na vyfuk z turba a hadicku na mazanie turba ....info volat .
Mercedes športové/hlinikové nášľapy pedálov AMG look NOVE
Predám úplne nové hliníkové nášľapy pedálov na mercedes pre automatickú, alebo aj pre manualnu prevodovku. !!!Inštalácia bez vŕtania alebo iného zásahu do auta!!! Sada pozostáva z nášľapu na brzdový pedál a na plynový pedál a ručnú brzdu(nieje potrebny pre auta s el. ručnou brzdou). Vhodné pre: W176, W245, W251, W164, W166, X164, X166, C177, W156,W167 Class A, Class B, Class GLA, Class GLC, Class GLE, Class GLS, Class R, CLA,- cena za sadu 25€ Druhý variant pre C-class, E-class, GLE W167,- cena za sadu 25€ Tretí variant pre V-class, vito, Viano W639, W447- cena za sadu 30€ Pedále ani raz nepoužité . Možné osobné prevzatie, alebo zašlem aj Slovenskou poštou: platba na dobierku + 4,50 € (platba pri doručení balika poštárovi) alebo pladba vopred prevodom na účet a následne odslanie balika doporučene a do 24hodín +3,00€ (iba pre banky poskytujuce okamžité prevody-VUB,SLSP,TATRA BANKA)
Turbo tdi
Prodam turbo Gtb2569vk (oleg holice) potencional 380+hp najeto do 5000 km nová podtlaková baňka vyčištene a seřízene s odtojovou hadici + prvni nerez dil výfuku 76mm moznost prodat s vystup. na egt
banka turba na TLAK
Predam banku na turbo vhodna na audi turbo pasuje presne bez uprav aj na drziaky ! tlak turba sa da nastavit od 1baru do max 2baroch ! sam taku banku pouzivam na audi turbe v patrole Na dobierku posielam jedine po uhradeni postovneho na ucet 5eur . .