inzercia, predaj, predám, bazár

Tlakový čistič 2400W

Kategória: Ostatné

Predám tlakový čistič DEDRA s výkonom motora 2400W. Je vybavený vstavaným čerpadlom z hliníka a motorom s medeným vinutím, čo zvyšuje životnosť prístroja. Čistič generuje vysoký tlak, vďaka čomu ľahko odstraňuje nečistoty z rôznych povrchov. Použitie vysokotlakového čističa s príslušným chemickým prostriedkom umožňuje: čistenie vozidiel, strojov, náradia, terás, schodísk, záhradného náradia a pod.

Charakteristika:
medené vinutie motora
Lanceta vyrobená z nehrdzavejúcej ocele
8m dlhá flexibilná hadica
Vstavaná nádoba na čistiaci prostriedok
Háčik na kryte na uloženie napájacieho kábla
Systém Auto-Stop
Veľké transportné kolesá

Technické dáta:
Napájanie: 230V, 50Hz
Motor: komutátor
Menovitý výkon motora: 2400W
Pracovný tlak: 120 Bar
Maximálny pracovný tlak: 150 Bar
Vstupný tlak: 12 Bar
Maximálna kapacita: 450 l / min
Dĺžka hadice na vodu: 6 m
Maximálna teplota cirkulačnej vody: 50 stupňov
Prietok vody: 6,5 l / min
Maximálny prietok vody: 7,5 l / min
Hmotnosť zariadenia: 16 kg
Stupeň ochrany proti priamemu prístupu: IPX5

Zostava obsahujr:
Podložka
Hadica na vodu
Striekacia pištoľ
Lanceta s tryskou s nastaviteľnou šírkou rozstreku
Pripojovacie hrdlo s filtrom
Ihla na čistenie trysiek
Vsuvka
Držiak pištole
Držiak napájacieho kábla
Lance s rotačnou tryskou
Plochý štetec
Predlžovací kus
Čistič terasy
Napeňovač
Tlakový čistič 2400W
Podobné inzeráty
Tlakový čistič 2400W
Predám tlakový čistič DEDRA s výkonom motora 2400W. S použitím chemických prostriedkov umožňuje čistenie vozidiel, strojov, náradia, terás, schodísk, záhradného náradia a pod. Technické údaje: Napájanie: 230V, 50Hz Menovitý výkon motora: 2400W Pracovný tlak: 120 Bar Maximálny pracovný tlak: 150 Bar Vstupný tlak: 12 Bar Maximálna kapacita: 450 l / min Dĺžka hadice na vodu: 6 m Prietok vody: 6,5 l / min Maximálny prietok vody: 7,5 l / min Výbava: Hadica na vodu Striekacia pištoľ Tryska s nastaviteľnou šírkou rozstreku Ihla na čistenie trysiek Plochý štetec Predlžovací kus Čistič terasy Napeňovač
Reer čistič vzduchu v miestnosti Pureair-nový
Predám nový nepoužívaný čistič vzduchu od značky Reer. Hodnota výrobku je 72,-€. Dôvod predaja - dostali sme ho ako darček a mame už doma iný čistič vzduchu. Popis: Čistič vzduchu spoľahlivo odstraňuje škodlivé znečisťujúce látky, ako je jemný prach, VOC, toluén, benzén Čistič vzduchu spoľahlivo odstraňuje alergény, ako je. napr. prach, peľ, pleseň Čistič vzduchu eliminuje vírusy a baktérie Bezúdržbový, neobsahuje žiaden filter HEPA Pre zdravu vnútornú klímu - odstraňuje znečistenie ovzdušia Náš vzduch obsahuje alergény, baktérie, vírusy a ďalšie častice. Pohybujú sa spolu s inými znečisťujúcimi látkami, ako sú častice prachu a peľu. Preto je nutné vyčistiť vdychovaný vzduch a zbaviť sa týchto znečisťujúcich látok. Priestorový čistič vzduchu PureAir nasáva kontaminovaný vzduch do puzdra. Vo vnútornej komore čističky vzduchu sú baktérie zo vzduchu usmrcované a dezinfikované pomocou UV-C svetla. Následne sa znečisťujúce látky a pachy vo fotokatalyzátor rozkladajú pomocou aktívneho kyslíka a neutralizujú ionizáciou. Prostredníctvom výstupu vzduchu sa vyčistený vzduch uvoľní späť do miestnosti. Spoľahlivé čistenie vzduchu bez údržby a bez filtra UV žiarenie účinne zabíja zárodky a patogény bez použitia chemických látok. U ľudí je použitie UV svetla úplne neškodné. Tento princíp čističe vzduchu je tiež známy z nemocníc. Úplne bez údržby. Neškodné častice padajú na zem, kde sa odstránia pomocou vysávača pri pravidelnom upratovaní domácnosti. Jednoduché a intuitívne ovládanie jedným tlačidlom Čistič vzduchu je zvlášť ľahko ovládateľný vďaka obsluhe jedným tlačidlom. Opakovaným stláčaním tlačidla zapnutia / vypnutia nedá zapnúť alebo vypnúť len zariadenia, ale tiež požadovaný režim čistenie - buď časovač (1 hod. Čistenie) alebo nepretržitý režim - a tiež úroveň jasu orientačného svetla. Pre väčšiu orientáciu v tme - vrátane orientačného svetla PureAir je jediný čistič vzduchu, ktorý je vybavený orientačným svetlom. Svetelný senzor automaticky zapne teplé biele svetlo na dobu 5 minút, keď je tma. Potom sa svetlo na čističi vzduchu vďaka snímaču pohybu aktivuje vždy, keď zariadenie detekuje pohyb v oblasti detekcie. Jas svetla je možné nastaviť v troch úrovniach.
vysokotlakový čistič vapka Karcher
Predám vysokotlakový čistič - vapku Karcher K4 power control s príslušenstvom a to plošný čistíč na podlahu,hadicovú súpravu,kefu na okná a 3ks čistiace prostriedky - čistič skla,dreva a univerzalny čistič. Kúpené v lete 2022 len 1x použité.Tel. . Bližšie pripojené foto. Dohoda na cene možná.
ROLLERI C-UP čistič roštov pre lasery a plazmy
Ponúkam na predaj čistič laserových roštov Rolleri C-UP s rukoväťou dĺžky L=2000mm, a frézovacími nástrojmi pre hrúbku roštov 3mm. Bol použitý len na prezentačné účely ( príležitostne, krátko ) v 2 prevádzkach, je dostupný ihneď k odberu. Viem zabezpečiť aj dodanie úplne nového čističa roštov, s možnosťou výberu dĺžky rukoväte L=2000mm, alebo L=1500mm a frézovacími nástrojmi v závislosti od hrúbky roštov ( max. do hrúbky 6mm ), v tomto prípade je ale potrebné počkať istý čas na dodanie. V prípade záujmu dodací termín upresním. Do budúcna viem taktiež zabezpečiť dodanie nových/náhradných frézovacích nástrojov. Ich aktuálna cena je 680 EUR bez DPH. Výhody: - Náš čistič nevytrháva strusky/výpalky na roštoch spolu so špičkami / kúskami hrebeňa roštu, tým sa predlžuje životnosť samotných roštov, zvyšuje sa kvalita pálených plechov. - Výrobca deklaruje životnosť frézovacích nástrojov u nového C-UPu na cca 10km bežných roštu, samozrejme v závislosti od znečistenia roštov a manipulácie so zariadením. - Ponúkaný čistič má dostatočne silný zdroj, počas prevádzky sa neprehrieva, nie je potrebný žiaden prestoj na jeho chladenie. Ešte viac sa môžete dozvedieť v nižšie uvedených linkoch, kde nájdete krátke prezentačné video a blog z webu Po dohode je možné zrealizovať prezentáciu ponúkaného C-UPu priamo na Vašom lasery. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom na obchod@ Cena je 4490 EUR bez DPH
Tlakový čistič na batériu
Predám tlakový čistič na batériu, málo používaný ako nový. Cena 150€
Tlakový čistič Bosch
Predám málo používaný tlakový čistič Bosch