inzercia, predaj, predám, bazár

Toner Hp Laser jet 1300

Kategória: Ostatné audio video

Zdravím mám na predaj laserový toner 1300. Pri rýchlom jednaní menšia zľava. Nerozbaľený originál. Osobný odber Mojmírovce-Nitra. Čislo . Uprednostňujem volanie alebo sms.
Toner Hp Laser jet 1300
Podobné inzeráty
Toner Hp Laser jet 78A čierna farba
Zdravím mám na predaj 3 tonery všetky rovnaké, sú nerozbaľené. Dajú sa kúpiť aj samostatne. Pri rýchlom jednaní menšia zľava. Uvedená cena 110€ je za 1ks. Osobný odber Mojmírovce-Nitra. Číslo . Uprednostňujem volanie alebo sms.
Toner Stygian Minolta MC2400
Zdravím mám na predaj 4x toner Stygian. Podrobnosti viď. na fotke. Osobný odber Mojmírovce-Nitra. Cena 15€ za 1ks. Dohoda pri rýchlom jednaní. Uprednostňujem sms alebo volať.
Sony scd xb 940 qs
Predam malo pouzivany SACD/CD Prehravac s DO.Pre mna zbytočnost. Neprehrava napalene CD-r,iba originalky sacd,cd. Kupovane z Bazaru-obchodu. Ma podsvieteny dislej. Za vnutro prehravača neručim,laser bol tušim menený alebo čistený. Laser som nemenil ,menili ho v tom obchode.... Nevolajte mi ohladne prieskumov a marketingu,a aj tak vam to položim/nezdvihnem.Počas rannej smeny často telefon nezdvýham.
Sony scd xb 940 qs
Predam malo pouzivany SACD/CD Prehravac s DO.Pre mna zbytočnost. Neprehrava napalene CD-r,iba originalky sacd,cd. Kupovane z Bazaru-obchodu. Ma podsvieteny dislej. Za vnutro prehravača neručim,laser bol tušim menený alebo čistený. Laser som nemenil ,menili ho v tom obchode.... Nevolajte mi ohladne prieskumov a marketingu,a aj tak vam to položim/nezdvihnem.Počas rannej smeny často telefon nezdvýham.Update 24.1 Iba vážny zaujem. Odpisuju mi podvodnici,som opatrný na odpoved. Iba na dobierku,ine spôsoby platby neprímam.
Sony scd xb 940 qs
Predam malo pouzivany SACD/CD Prehravac s DO.Pre mna zbytočnost. Neprehrava napalene CD-r,iba originalky sacd,cd. Kupovane z Bazaru-obchodu. Ma podsvieteny dislej. Za vnutro prehravača neručim,laser bol tušim menený alebo čistený. Laser som nemenil ,menili ho v tom obchode.... Nevolajte mi ohladne prieskumov a marketingu,a aj tak vam to položim/nezdvihnem.Počas rannej smeny často telefon nezdvýham.Update 13,2 Iba vážny zaujem. Odpisuju mi podvodnici,som opatrný na odpoved. Iba na dobierku,ine spôsoby platby neprímam.
CABLE4YOU X-Quisite™ XQ " Custom Ultimate Limited Edition"
Prodám nesymetrické signálové kabely CABLE4YOU X-Quisite™ XQ " Custom Ultimate Limited Edition interconect ". Kabely se speciálně navrženými stříbrnými vodiči z limitované série “V. S. P. E. Ultimate Edition“, využívající technologii C.U.L.E.I.™ a GALLO/JET™ AG/HG-OCCLC. Kabely jsou použité, ale v excelentním stavu! Délka kabelů je 50cm. Velmi naturalistická reprodukce s minimálním zkreslením! P.C. $12.490. Prodám za 89.000 Kč. Nabídněte. Kontakt: E-mail: nakpro.audio@ Informace: