inzercia, predaj, predám, bazár

TOP apartmán Hrebienok Resort II - Stary Smokovec

Kategória: Byty

Predám luxusný, štýlovo zariadený apartmán v srdci Vysokých Tatier, v centre Starého Smokovca,
v najmodernejšom komplexe Hrebienok Resort II, len 150 m od lanovky na Hrebienok. Komplex bol skolaudovaný v roku 2018 a získal ocenenie stavba roka.

Komplex disponuje 24/7 recepciou, vonkajším bazénom, wellness, a fitness centrom. V okolí sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, potraviny, cukráreň, rôzne športové obchody, lekáreň a alzabox.

Apartmán je bezbariérový, má juhozápadnú orientáciu s výhľadom na Slavkovský štít a vďaka veľkým presklenným oknám je veĺmi slnečný. Apartmán predávame komplet zariadený kvalitným nábytkom (kuchynská linka s jedálenským kútom, vstavané skrine, rozkladací gauč, TV, internet, Magio, posteľ). Apartmán ma roylohu 38m2 a pozostáva z kúpeľne, kuchyne spojenej s obývačkou a spálňovou časťou. Priestor je možno rozdeliť na dve miestnosti pomocou posuvných dveri Ecclisse, čo zaručuje súkromie. Súčasťou apartmánu je balkón s vonkajším sedením.

Apartmán je vhodný pre 4 osoby alebo rodinu s deťmi. Jeho využitie je celoročné. Apartmán aktuálne prenajímame prostredníctvom s vynikajúcim ratingom 9,7 (79 hodnotení). Samozrejme, apartmán je môžné prenajímať aj cez hotelový systém, ktorý zabezpečí komplexný servis. Ročný príjem z prenajímania je približne 25 000 ,- Eur.

Na apartmán je možný odpočet DPH. Kúpa je skvelá investícia, apartmán je perfektný na prenajímanie alebo iné firemné, či súkromné účely.

Apartmán nemá žiadnu ťarchu a je dostupný ihneď.
Cena je 240 000,- Eur bez DPH.
Nie som RK.

TOP apartmán Hrebienok Resort II - Stary Smokovec
Podobné inzeráty
Apartmány na predaj vo Vysokých Tatrách, obklopené prírodou
Apartmány 1,2,3 izbové na predaj vo Vysokých Tatrách, lokalita Dolný Smokovec. Oddýchnite si v náručí prírody. Pokochajte sa pohľadom na končiare Vysokých Tatier. Apartmánový dom Resort Smokovec v Dolnom Smokovci ponúka moderné bývanie v obklopení prírodou so zachovaním tradičného rázu pôvodnej stavby. Horský rezort s pôvodným názvom Villa Eva je po dokončení stavby a modernizácii v súlade s najaktuálnejšími trendami architektúry. Vďaka využitiu prírodných materiálov dokonale zapadá do okolia plného ihličnatej zelene. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ Základná škola s materskou školou Dolný Smokovec Škola v prírode Detský Raj Poliklinika (Starý Smokovec), pošta (Dolný Smokovec) Letisko Poprad-Tatry – 10 min. jazdy autom Napojenie na diaľnicu D1 – 10 min. jazdy autom OBCHODY A NÁKUPNÉ CENTRÁ Potraviny Sintra (Dolný Smokovec, Starý Smokovec) COOP Jednota (Veľký Slavkov) Obchodné centrá MAX, Fórum (Poprad) ATRAKCIE, ŠPORT A RELAX Aquacity Poprad Tricklandia (Starý Smokovec) Golfové ihrisko – Malý Slavkov Royal Valley Golf Club Množstvo turistických trás z ktorejkoľvek osady Vysokých Tatier Najbližšie lyžiarske stredisko – Pod Lesom Lyžiarske stredisko Starý Smokovec - Jakubkova lúka a Hrebienok Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica Lyžiarske stredisko Bachledka Ski & Sun a chodník korunami stromov Bachledka Tatranská elektrická železnica TEŽ BLÍZKOSŤ MIEST Starý Smokovec Tatranská Lomnica Poprad (okresné mesto) Bachledova dolina – 25 minút jazdy Štrbské pleso – 25 minút jazdy Cena od (Apartmán 1 izbový 32,40 m2) 145.800 Eur+DPH
APARTMÁN NA PREDAJ – HREBIENOK RESORT, VYSOKÉ TATRY.
APARTMÁN NA PREDAJ – HREBIENOK RESORT, VYSOKÉ TATRY. Ponúkame na predaj apartmán v obľúbenom turistickom stredisku vo Vysokých Tatrách v apartmánovom dome HREBIENOK RESORT budova HR1, ktorý bol postavený v roku 2016. Apartmánový dom sa nachádza v malebnom prostredí Starého Smokovca, ktorý patrí od nepamäti medzi najnavštevovanejšie turistické centrá vo Vysokých Tatrách. Spomínaný apartmán sa nachádza na 2. poschodí, je orientovaný na západ, smerom na Slavkovský štít a hotel Plesnivec. Výmera apartmánu je 29,5m2 a pozostáva z obytnej miestnosti, kúpeľne s wc a balkónu o výmere 9,94m2. Apartmán je vybavený a pripravený na okamžité užívanie. Súčasťou apartmánového domu je vyhrievaná lyžiareň a podzemné parkovisko. Oproti apartmánovému domu HR1 bol nedávno vystavaný Apartmánový hotel Hrebienok resort s wellnesom. Táto populárna forma investície vám prinesie nielen úžasné miesto na relax pre vás a vašu rodinu, ale aj pravidelný výnos z prenájmu. Ak nemáte dostatok času na správu a prenájom svojho apartmánu, odporúčam využiť služby na prenájom prostredníctvom apartmánového domu HREBIENOK RESORT. Apartmán má ideálnu polohu, v tesnej blízkosti sa nachádza lanovka na Hrebienok, Lyžiarske stredisko Jakubova lúka, turistické trasy, obchodíky, kaviarne, reštaurácie, ako aj obľúbená atrakcia Tricklandia. Informácie o cene v RK Ak Vás naša ponuka zaujala volajte na a dohodnite si osobné stretnutie alebo rovno prehliadku apartmánu. Nami uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu a všetkých poplatkov, ako overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 235 000 €. Úverový špecialista: V prípade, že využijete naše bezplatné služby úverového špecialistu Vám spol. ZAJO Reality, s.r.o. preplatí 1/2 nákladov na znalecký posudok a náklady za poplatok záložných zmlúv do katastra nehnuteľností. Sme realitná kancelária, ktorá si zakladá na korektnom jednaní s klientom. V našom záujme je prvoradá spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho. Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: zajac@ prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, budova KERAMOPROJEKTU, 2 poschodie. Tomáš Zajac – ZAJO Reality, s.r.o.
APARTMÁN NA PREDAJ – HREBIENOK RESORT, VYSOKÉ TATRY.
APARTMÁN NA PREDAJ – HREBIENOK RESORT, VYSOKÉ TATRY. Ponúkame na predaj apartmán v obľúbenom turistickom stredisku vo Vysokých Tatrách v apartmánovom dome HREBIENOK RESORT budova HR1, ktorý bol postavený v roku 2016. Apartmánový dom sa nachádza v malebnom prostredí Starého Smokovca, ktorý patrí od nepamäti medzi najnavštevovanejšie turistické centrá vo Vysokých Tatrách. Spomínaný apartmán sa nachádza na 2. poschodí, je orientovaný na západ, smerom na Slavkovský štít a hotel Plesnivec. Výmera apartmánu je 29,5m2 a pozostáva z obytnej miestnosti, kúpeľne s wc a balkónu o výmere 9,94m2. Apartmán je vybavený a pripravený na okamžité užívanie. Súčasťou apartmánového domu je vyhrievaná lyžiareň a podzemné parkovisko. Oproti apartmánovému domu HR1 bol nedávno vystavaný Apartmánový hotel Hrebienok resort s wellnesom. Táto populárna forma investície vám prinesie nielen úžasné miesto na relax pre vás a vašu rodinu, ale aj pravidelný výnos z prenájmu. Ak nemáte dostatok času na správu a prenájom svojho apartmánu, odporúčam využiť služby na prenájom prostredníctvom apartmánového domu HREBIENOK RESORT. Apartmán má ideálnu polohu, v tesnej blízkosti sa nachádza lanovka na Hrebienok, Lyžiarske stredisko Jakubova lúka, turistické trasy, obchodíky, kaviarne, reštaurácie, ako aj obľúbená atrakcia Tricklandia. Informácie o cene v RK Ak Vás naša ponuka zaujala volajte na a dohodnite si osobné stretnutie alebo rovno prehliadku apartmánu. Nami uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu a všetkých poplatkov, ako overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66€. Sme realitná kancelária, ktorá si zakladá na korektnom jednaní s klientom. V našom záujme je prvoradá spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho. Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: zajac@ prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, budova KERAMOPROJEKTU, 2 poschodie. Tomáš Zajac – ZAJO Reality, s.r.o.
RESORT HREBIENOK I-TOP APARTMÁN v TOP loakalite Vysokých Tat
Real Vision Vám ponúka na predaj apartmán v jedinečnom komplexe v srdci Vysokých Tatier v RESORTE HREBIENOK I, lokalita Starý Smokovec. KATEGÓRIA: Apartmánové štúdio/ predaj s kompletným zariadením. Úžitková plocha apartmánu je 41 m2 (32,72 výmera apartmánu a 8,28 loggia). Apartmán je kategorizovaný ako ,,štúdiový apartmán". Dispozične je rozdelený: na kuchynskú,  jedálenskú časť, odpočiniete si na rozťahovacom gauči alebo posteli, samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC.  Apartmán sa predáva kompletne zariadený (kuchynský kút so sedením, posteľ, gauč, LCD televízor, Magio TV, internet, chladnička) V apartmánovom dome je k dispozícii výťah a podzemná garáž. Možnosť dokúpenia alebo prenájmu garážového státia). Rezort Hrebienok je jedným z najmodernejších miest vo Vysokých Tatrách. Nájdete tu gastro prevádzky, potraviny, lekáreň, lekáreň, obchody.. Apartmán je vhodný na celoročné využitie. Hotelový systém Vám zabezpečí komplexnú starostlivosť o apartmán alebo si ho môžete vyťažovať sami. Súčasťou resortu je wellness centrum, ktoré obsahuje vonkajší rekreačný bazén, fínska sauna, infrasauna, parná bylinková sauna, vírivá vaňa, thajská masáž a taktiež veľmi dobre vybavené fitnes centrum.  Cena 223.000 +DPH. Pobyt a služby v rezorte,  prekrásna príroda v  okolí   Vám zaručí skvelý oddych. Pre viac info a foto kontaktujte makléra: Ing. Rothová Slávka,
RESORT HREBIENOK I-TOP APARTMÁN v TOP loakalite Vysokých Tat
Real Vision Vám ponúka na predaj apartmán v jedinečnom komplexe v srdci Vysokých Tatier v RESORTE HREBIENOK I, lokalita Starý Smokovec. KATEGÓRIA: Apartmánové štúdio/ predaj s kompletným zariadením. Úžitková plocha apartmánu je 41 m2 (32,72 výmera apartmánu a 8,28 loggia). Apartmán je kategorizovaný ako ,,štúdiový apartmán". Dispozične je rozdelený: na kuchynskú,  jedálenskú časť, odpočiniete si na rozťahovacom gauči alebo posteli, samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC.  Apartmán sa predáva kompletne zariadený (kuchynský kút so sedením, posteľ, gauč, LCD televízor, Magio TV, internet, chladnička) V apartmánovom dome je k dispozícii výťah a podzemná garáž. Možnosť dokúpenia alebo prenájmu garážového státia). Rezort Hrebienok je jedným z najmodernejších miest vo Vysokých Tatrách. Nájdete tu gastro prevádzky, potraviny, lekáreň, lekáreň, obchody.. Apartmán je vhodný na celoročné využitie. Hotelový systém Vám zabezpečí komplexnú starostlivosť o apartmán alebo si ho môžete vyťažovať sami. Súčasťou resortu je wellness centrum, ktoré obsahuje vonkajší rekreačný bazén, fínska sauna, infrasauna, parná bylinková sauna, vírivá vaňa, thajská masáž a taktiež veľmi dobre vybavené fitnes centrum.  Cena 226.900 +DPH. Pobyt a služby v rezorte,  prekrásna príroda v  okolí   Vám zaručí skvelý oddych. Pre viac info a foto kontaktujte makléra: Ing. Rothová Slávka,
RESORT HREBIENOK-TOP apartmány v TOP loakalite Vysokých Tati
Real Vision Vám ponúka na predaj apartmán v jedinečnom komplexe v srdci Vysokých Tatier v RESORTE HREBIENOK, lokalita Starý Smokovec. Úžitková plocha apartmánu je 31,75 m2. K dispozícii krásna terasa/balkón s plochou cca 5,30 m2. Apartmán je kategorizovaný ako ,,štúdiový apartmán". Dispozične je rozdelený: na kuchynskú,  jedálenskú časť, odpočiniete si na rozťahovacom gauči alebo posteli, samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom.  Apartmán sa predáva kompletne zariadený (kuchynský kút so sedením, posteľ, gauč, LCD televízor, Magio TV, internet, chladnička, indukčná platňa) V apartmánovom dome je k dispozícii výťah a podzemná garáž. Rezort Hrebienok je jedným z najmodernejších miest vo Vysokých Tatrách. Nájdete tu gastro prevádzky, potraviny, lekáreň, lekáreň, obchody.. Apartmán je vhodný na celoročné využitie. Hotelový systém Vám zabezpečí komplexnú starostlivosť o apartmán. Možnosť odpočtu DPH. Pobyt a služby v rezorte,  prekrásna príroda v  okolí   Vám zaručí skvelý oddych. Pre viac info kontaktujte makléra: Ing. Rothová Slávka,