inzercia, predaj, predám, bazár

Top-ponuka

Kategória: Ostatné zimné

Predám boby-(sane) po kompletnej rekonštrukcii-(nový poťah sedla,nové šroby.V prípade vážneho záujmu vrámci BA,SC,DS a okolia dovoz grátis.
Top-ponuka
Podobné inzeráty
Top-ponuka
Predám boby-(sane) po kompletnej rekonštrukcii.V prípade vážneho záujmu vrámci BA,SC,DS a okolia dovoz grátis.
Scarpa f1 wmn vel 24.5 skialpinisticke lyziarky
Predame malo pouzivane. Skialpinisticke lyziarky v top stave, par krat pouzite, velkost 24.5 ( mondo 245) minimum skrabancov, top stav. Dovod predaja: vymena za mensie cislo. Moznost vyskusat v ba alebo Lm pripadne na trase medzi nimi. Papucu je mozne tepelne tvarovat. Mozna dohoda
Lyže (SNB) prilba zn. V5
Ponuka - veľ. M (58 cm). VT, PO, KE aj osobne
Ice Bug TORNE W RB9 GTX - dámska zimná obuv - veľkosť 36
Predám kvalitnú dámsku zimnú obuv Ice Bug TORNE W RB9 GTX - veľkosť 36 - obuté 2x, nesadla veľkosť. Pôvodná cena 168,95€. Cena dohodou, osobný odber vo Svite. Dámska vysoká zimná obuv Ice Bug TORNE M RB9 GTX ponúka podšívku v kombinácii ovčej vlny a membrány, takže maximálny komfort v teple a v suchu je zaručený. Zvršok kombinuje certifikovanú polyesterovú tkaninu Bluesign® s brúsenou semišovou kožou a vodeodolnou membránou GORE-TEX®. Vrchný materiál poskytuje extra stabilitu a ochranu. Okrem toho disponuje podrážka zvláštnu zmes reflexného hliníka a stielka mäkkú vlnu, čo udržiava vaše nohy dokonalo chránené pred chladom zeme. Podrážka je vyrobená z pryžovej zmesi RB9 ICEBUG, ktorá zaručuje spoľahlivú trakciu aj v teplotách pod bodom mrazu. - vrchný materiál tvorí brúsená useň - vyberateľná stielka - zateplené ovčou vlnou - hliníková izolácia podrážky
Leki Griffin Tune S Boa rukavice veľkosť 6.0
Predám úplne nové zimné rukavice Leki - priateľke nesadla veľkosť, potrebovala by o trošku väčšie. Tento model Griffin Tune S Boa je jeden z najlepších aký značka Leki má. Rukavice neboli nosené ani použité, sú kompletne nové ešte s originál vysačkami. Môžem poslať aj poštou, prípadne osobne v Žiline. Ponuka bude platná do zmazania inzerátu.
ponuka
Ponukam velmi peknu hrubu lyžiarsku alebo aj na sánkovanie vVETROVKU, farby kombinovaná slivkovomodrá s trochu červenou a čiernou. Vetrovka je dlhšia, v páse s gumou, futrovaná. Značková vetrovka je skoro nová, zakupená v USA v športovom obchode.