inzercia, predaj, predám, bazár

topanky froddo

Kategória: Obuv

barefoot froddo zimne velkost 22
topanky froddo
Podobné inzeráty
Zimné FRODDO G2110069-1K S Denim 21
Predám zimné topánky FRODDO G2110069-1K S Denim, veľkosť 21. Vnútorna dĺžka by mala byť 138mm, šírka 60mm, podľa stránky Používané, viď fotografie.
Froddo prechodne 28
Predam BF Alternativa detske topanky: kozene prechodne bledo ruzove Froddo. Boli aktivne nosene jednym dietatom. Znacka: Froddo barefoot Nizke - pink Velkost: 28 Kupene April 2022 v predajni Kmart v Bratislave Povodna cena: 53.9 Viac o modeli: Cena: 25e Idealne osobny odber v Bratislave (Trnavka/ZST Petrzalka /Mlynske Nivy) V pripade zaujmu mozem zdarma prilozit Lupilu zlate tenisky vo velkosti 28 s takmer ziadnymi znamkami pouzivania.
Predám detské topánky Froddo PAIX VELCRO, veľkosť 24
Predám detské topánky Froddo PAIX VELCRO, veľkosť 24, farba hnedá Vnútorná dĺžka 15,4 cm Sú nosené, vo veľmi dobrom stave, viď foto. Materiál • Vonkajší: ekologicky farbená koža • Vnútorný: koža • Stielka: vyberateľná bez tvarovania • Zapínanie: suchý zips ]Špecifikácia: • Veľmi príjemná koža • Stredne ohybná podrážka • Na normálne nôžky • Barefoot: alternatíva Topánky majú tenkú a ohybnú podrážku so zvýšenou gumou vpredu proti okopu, ktorý chráni topánky, aj pršteky. Zvršok aj vnútro, spolu so stielkou sú kožené. Zapínajú sa na suchý zips a kvôli dosť veľkému otvoru sa dobre obúvajú, čo je praktické pri menších deťoch. Vhodné sú na normálne nôžky, dobre sa dajú utiahnuť aj na užšom členku. Zvládnu normálny, aj mierne vyšší priehlavok. Ide o najpredávanejšie topánky v našej ponuke. Päta je spevnená. Zaujímavosťou je, že majú topánočky 2 vložky. Jedna tenučká je na spodu, a jedna trošku hrubšia na vrchu. Jednak preto dobre izolujú aj pri nižších teplotách, jednak vydržia dlhšie, pretože keď nôžka podrastie, jednu vložku môžete vybrať a zväčší sa vnútorný rozmer topánky. Osobný odber v BA, Devínska Nová Ves, prípadne Zásielkovňa
Froddo prechodne 25
Predam BF Alternativa detske topanky: kozene prechodne modre Froddo. Boli aktivne nosene jednym dietatom. Znacka: Froddo flexible jeans Nizke Velkost: 25 Kupene April 2021 v predajni Jezko Bezko v Bratislave Povodna cena: 49.5e Viac o modeli: Cena: 25e Idealne osobny odber v Bratislave (Trnavka/ZST Petrzalka /Mlynske Nivy) V pripade zaujmu mozem zdarma prilozit sivo-ruzove ohybne platenky vo velkosti 26.
Froddo Barefoot sandále G3150196 Dark Blue vel. 25 / 26
Predám nové Froddo Barefoot sandále G3150196 Dark Blue.vel.25 a vel.26 Froddo je chorvátska značka obuvi, ktorá sa okrajovo venuje barefoot resp. jej alternatíve. Má štyri rady Prewalker, Flexible, Extra Flexible a novinku Barefoot. Tieto sandále od Froddo patria medzi barefoot. Sú to štýlové sandále, ktoré sú ľahké, so skvelou špičkou a do všetkých smerov ohybnou podrážkou. Pri ich tvorbe si výrobca potrpel na skvelý barefoot tvar špičky a preto ich radíme medzi čistý barefoot. Sadnú skvele normálnym aj širším nôžkam, normálne vysokému aj vyššiemu priehlavku. Zapínajú sa na jeden suchý zips. Elastická šnúrka je tam iba na efekt. Utiahnú aj úzky členok. Sú vyrobené z kvalitných materiálov bez chrómu a svojím zhotovením patria medzi jednotku na trhu. Materiál: zvršok- koža, stielka – koža, podrážka – 5mm guma
Celoročné detské topánky Froddo Barefoot. Veľkosť 24.
Predám celoročné topánky Froddo Barefoot Dark Blue 2 suché zipsy. Veľkosť 24. Vnútorná dĺžka 15,2 cm Vnútorná šírka 6,2 cm Cena 20€ (pôvodná 55€) Moderné kožené tenisky z novej barefootovej kolekcie Froddo! Vďaka použitým materiálom (hladká koža na zvršku topánky a jemná koža na výstielke) sú ultra ľahké. Zapínanie na dva suché zipsy. Plochá vyberateľná antibakteriálna kožená stielka. Extra pružné topánky napodobujúce chôdzu naboso - širšia prstová časť zaisťuje stabilitu chodidla pri chôdzi a podporuje prirodzený a zdravý vývoj nôh dieťaťa. Pre širšie nôžky a normálny priehlavok.