inzercia, predaj, predám, bazár

Topanky na bezky spine comfort 38

Kategória: Bežkovanie

Predám topanky na bezky Spine comfort veľ. 38.
Topanky mala dcéra 2 krát.
Topanky na bezky spine comfort 38
Podobné inzeráty
Bežky šupinové a topánky na bežky ALPINA
Šupinové bežky Nordic Cruising. Dĺžka 165 cm. Upozorňujem, na 1 viazaní chýba gumička, no nebráni to v používaní. univerzálne bežky do stopy i volného terénu Bežky typu NORDIC CRUISING sú odolnejšie, pevnejšie, širšie a kratšie ako klasické bežecké lyže, vhodné aj do neupraveného terénu. Topánky na bežky klasikou v stope, aj teréne. Veľkosť 39. Vnútorná dĺžka 24,5 cm. Predaj iba komplet.
Bezky Skol komplet
Mam na predaj bezky bez supin Skol 200cm s viazanim Spine NNN, palice skol a topanky Spine X-Rider velkost 44(28,5cm). Set bol par krat pouzity, je po velkom servise. Cena za topanky 60e. Cena setu 100e. Priveziem po trase Lipany-Prešov. Fischer, Salomon, Rossignol.
Predám topanky na bežky č 35 SPINE Smart
Predám topanky na bežky č 35 SPINE Smart, 1x obute. Dcére narastá noha rýchlejšie ako som ich stihol s ňou využiť. Pôvodná cena bola 53 €. Predávame za 35 sú ako nové.
Predám topanky na bežky č 35 SPINE Smart
Predám topanky na bežky č 35 SPINE Smart, 1x obute. Dcére narastá noha rýchlejšie ako som ich stihol s ňou využiť. Pôvodná cena bola 53 €. Predávame za 35 sú ako nové. Cena s podtovnym cez Zasielkovnu
Topanky na bezky Fischer XC Comfort Pro, vel.: 42
Predam zachovale topanky na bezky velkosti 42. Topánky na bežky Fischer XC Comfort Pro určené na klasickú techniku vhodné do stopy i nenáročných voľných terénov. Sú odolné a pohodlné. Obsahujú Triple-F membránu, ktorá zabezpečuje sucho, teplo a priedušnosť. Klasické šnúrky sú prekryté nepremokavým zvrškom so zipom, vo vrchnej časti sa nachádza pás so suchým zipom ktorý zabráni vnikaniu snehu z vrchu. Nová stabilnejšia a nekĺzavá podrážka. Topánky sú vhodné pre viazania systémov NNN, Prolink a Turnamic Dovod predaja: topanky uz nevyuzivam
Bežecké topánky Spine Comfort 36
Bežecké topánky Spine Comfort veľ.36 raz použité.