inzercia, predaj, predám, bazár

Topánky Primigi

Kategória: Obuv

Top stav, bez poškodenia. Veľkosť 25
Topánky Primigi
Podobné inzeráty
Primigi 26
Primigi celoročné 26 10€ Primigi sandále 26 10€ Primigi čižmy 26 10€
Snehule Primigi
Predám snehule Primigi ,nosené jednu sezónu ,velkost 23 Pôvodná cena 75,95€ Predám za 25€
Snehule Primigi
Predám snehule Primigi ,nosené jednu sezónu ,velkost 23 Pôvodná cena 75,95€ Predám za 20€
Dievčenské zimné topánky Primigi
Predám dievčenské snehule zn. Primigi GORE-TEX sivej farby. Veľkosť: 29. Vnútorná dĺžka 19,1cm. Výška 21 cm. Hrúbka podrážky 2 cm. Obuv bola používaná len príležitostne 1 sezónu a je vo vynikajúcom stave. Po 1 dieťati. Zapínanie je veľmi jednoduché na bočný zips + (možnosť gumičkou vpredu prispôsobiť obuv k nohe). Topánky sú zvnútra zateplené mäkkou a teplou syntetickou ovčou kožušinou. Topánky sú vode odolné vďaka technológii GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear, Shock Absorber. Najlepšie zimné topánky aké sme kedy mali, dcére v nich nikdy nebola zima:) Pôvodná cena bola 81€. Preferujem osobný odber v Bratislave. Možné zaslať aj na dobierku.
Karrimor jarné topánky 34
Top top stav. Karrimor Hot Rock Junior Walking Boots Charcoal/Green. Detské topánky, dievčenské topánky, chlapčenské topánky, detská obuv Predám krásne prechodné topánky, jarné topánky, jesenné topánky, turistické topánky, celoročné topánky. Sú v perfektnom stave pomaly ako nové, bez najmenšieho poškodenia. Nosené v lete v tábore. Vychádzkové topánky Karrimor Hot Rock, detské vychádzkové topánky Karrimor Hot Rock, s nepremokavou a priedušnou podšívkou na ochranu proti vode, ktorá neohrozuje priedušnosť & gt. Detské vychádzkové topánky > Nepremokavé / priedušné počasím> Pútko na pätu > Polstrovaný, čalúnený členok> Odnímateľná stielka > Frameflex Chassis > Podošva Dynagrip VD 21 cm
Detske zimne topanky zn. Primigi vel. 26
Predam chlapcenske zimne topanky Primigi vo velkosti 26. Topanky su kozene a velmi teple. Su v super stave, len vpredu v oblasti prstov su trochu osuchane. Nie su vhodne na siroku nohu. Cena je bez postovneho.