inzercia, predaj, predám, bazár

TOREA - NOVOSTAVBA 5i DREVODOMU - ŠENKVICE

Kategória: Domy

NÍZKOENERGETICKÝ BUNGALOV SO SKVELOU DOSTUPNOSŤOU A MODERNÝM ZARIADENÍM
Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v novovybudovanej lokalite rodinných domov v obci Šenkvice, okres Pezinok. Je to novostavba z dreva v tvare bungalovu z roku 2017. Dom má úžitkovú plochu 90m2 (105m2 zastavaná plocha) a je postavený na pozemku o celkovej výmere 500m2. Na pozemku sa tiež nachádza terasa o veľkosti 36m2 a malý záhradný domček. Obec Šenkvice leží len 25 km od hlavného mesta Bratislavy, kam vedie z obce priame železničné spojenie.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením domu. Interiér i exteriér je vkusne ladený do neutrálnych, prírodných farieb a materiálov. Dom sa predáva aj so zariadením. Dom nie je podpivničený, úložný priestor však poskytuje technická miestnosť, kúsok povaly nad predsieňou či spomínaný záhradný domček. Orientácia domu je zo strany obývacej izby a kuchyňe juhovýchodná a zo strany dvoch izieb juhozápadná. Posledná detská izba, kúpeľňa a WC sú oknami orientované na severovýchod.

Technické vybavenie a špecifikácie:
- drevený skelet vyplnený tepelnoizolačnými materiálmi, opláštený a zateplený
- betónová škridla Bramac
- plastové okná a vonkajšie hliníkové žalúzie na elektrické ovládanie
- laminátové parkety a dlažba v drevodekore
- kuchyňa: zabudované spotrebiče (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), kameninový drez, vstavaný odpadkový kôš
- sanita: plastová vaňa, sprchový kút s odtokovým žľabom, 2x závesné WC typu Geberit
- podlahové kúrenie s ovládaním v každej izbe, elektrický kotol
- rekuperátor vzduchu značky Atrea so spätným získavaním tepla
- energetický certifikát typu A
- optický internet (spoločnosť Telekom)
- záhrada - okrasná i úžitková (ovocné stromy, hriadky vzadu za domom)
- drenážna jama

Režijné mesačné náklady na dom sú aktuálne vo výške 187€ (z toho elektrina 156€, voda 19€, internet a TV 12€).

Obec Šenkvice má cca. 5 300 obyvateľov a je tak najväčšou obcou okresu Pezinok. Ponúka základnú občiansku vybavenosť (materská a základná škola, potraviny CBA, Coop Jednota) a dobrú dostupnosť do okolitých miest Modry či Pezinka, ale i do spomínanej Bratislavy železničným spojením. Zo Šenkvíc to nie je ďaleko ani do Malých Karpát (napr. Zochova chata vzdialená len 12km), ktoré ponúkajú turistické i cyklistické trasy a mnohé iné možnosti rekreácie v každom ročnom období.

Najväčšou konkurenčnou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej lokalita a dostupnosť - na rozdiel od mnohých novovybudovaných lokalít rodinných domov vedie cez Šenkvice železnica a stanica sa nachádza len 1km od domu. Zároveň určite tento dom vyčnieva z radu novostavieb materiálom, z ktorého je postavený - drevodom s nízkou spotrebou energie a príjemnou atmosférou vďaka jednoduchému no vkusnému zariadeniu, dobrej dispozícii a orientácii izieb, pripravený k nasťahovaniu.

Kúpu je možné fin
TOREA - NOVOSTAVBA 5i DREVODOMU - ŠENKVICE
Podobné inzeráty
TOREA - REZERVOVANÉ - NOVOSTAVBA 5i DREVODOMU - ŠENKVICE
NÍZKOENERGETICKÝ BUNGALOV SO SKVELOU DOSTUPNOSŤOU A MODERNÝM ZARIADENÍM Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v novovybudovanej lokalite rodinných domov v obci Šenkvice, okres Pezinok. Je to novostavba z dreva v tvare bungalovu z roku 2017. Dom má úžitkovú plochu 90m2 (105m2 zastavaná plocha) a je postavený na pozemku o celkovej výmere 500m2. Na pozemku sa tiež nachádza terasa o veľkosti 36m2 a malý záhradný domček. Obec Šenkvice leží len 25 km od hlavného mesta Bratislavy, kam vedie z obce priame železničné spojenie. Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením domu. Interiér i exteriér je vkusne ladený do neutrálnych, prírodných farieb a materiálov. Dom sa predáva aj so zariadením. Dom nie je podpivničený, úložný priestor však poskytuje technická miestnosť, kúsok povaly nad predsieňou či spomínaný záhradný domček. Orientácia domu je zo strany obývacej izby a kuchyňe juhovýchodná a zo strany dvoch izieb juhozápadná. Posledná detská izba, kúpeľňa a WC sú oknami orientované na severovýchod. Technické vybavenie a špecifikácie: - drevený skelet vyplnený tepelnoizolačnými materiálmi, opláštený a zateplený - betónová škridla Bramac - plastové okná a vonkajšie hliníkové žalúzie na elektrické ovládanie - laminátové parkety a dlažba v drevodekore - kuchyňa: zabudované spotrebiče (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), kameninový drez, vstavaný odpadkový kôš - sanita: plastová vaňa, sprchový kút s odtokovým žľabom, 2x závesné WC typu Geberit - podlahové kúrenie s ovládaním v každej izbe, elektrický kotol - rekuperátor vzduchu značky Atrea so spätným získavaním tepla - energetický certifikát typu A - optický internet (spoločnosť Telekom) - záhrada - okrasná i úžitková (ovocné stromy, hriadky vzadu za domom) - drenážna jama Režijné mesačné náklady na dom sú aktuálne vo výške 187€ (z toho elektrina 156€, voda 19€, internet a TV 12€). Obec Šenkvice má cca. 5 300 obyvateľov a je tak najväčšou obcou okresu Pezinok. Ponúka základnú občiansku vybavenosť (materská a základná škola, potraviny CBA, Coop Jednota) a dobrú dostupnosť do okolitých miest Modry či Pezinka, ale i do spomínanej Bratislavy železničným spojením. Zo Šenkvíc to nie je ďaleko ani do Malých Karpát (napr. Zochova chata vzdialená len 12km), ktoré ponúkajú turistické i cyklistické trasy a mnohé iné možnosti rekreácie v každom ročnom období. Najväčšou konkurenčnou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej lokalita a dostupnosť - na rozdiel od mnohých novovybudovaných lokalít rodinných domov vedie cez Šenkvice železnica a stanica sa nachádza len 1km od domu. Zároveň určite tento dom vyčnieva z radu novostavieb materiálom, z ktorého je postavený - drevodom s nízkou spotrebou energie a príjemnou atmosférou vďaka jednoduchému no vkusnému zariadeniu, dobrej dispozícii a orientácii izieb, pripravený k nasťahovaniu. Kúpu je možné fin
, Predaj 3 izbový RD Šenkvice, novostavba,104 m2, poze
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS. Vám ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový RD novostavba v obci Šenkvice s nádhernou záhradou. Úžitková plocha domu je 104 m2, celková plocha je 134,70 m2, pozemok 612 m2. K dispozícii budú 3 parkovacie miesta pred domom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou časťou, 2 spálne, chodba, priestranná kúpeľňa a WC. VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: Jedná sa o 3 izbový bungalov, novostavba tesne pred dokončením. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa 36 m, udržiavaná záhrada, vonkajšie WC a sprcha. Stavba je z porobetónu, steny sú sádrokartónové, strecha je plechová a pochôdzna. V dome sú plastové okná 2 aj 3 komorové. Siete: elektrika, voda, kanalizácia, podlahové kúrenie elektrické infračervené, kachle/krb na tuhé palivo. Akurát v tejto fáze výstavby sa dokončujú prípojky na siete, vonkajšia fasáda, podhľady na streche, podlahové krytiny, sanita v kúpeľni a vonkajšie povrchové práce - chodník, parkovisko a oplotenie pozemku. LOKALITA: Šenkvice sú obec na Slovensku v okrese Pezinok. Vznikli v roku 1964 zlúčením Malých a Veľkých Čaníkoviec. Obec je najväčšou malokarpatskou obcou, súčasne najväčšou obcou okresu Pezinok a jednou z najväčších obcí Bratislavského kraja. Obec leží v Trnavskej pahorkatine, podcelku v západnej časti Podunajskej nížiny, 25 km severovýchodne od Bratislavy a 5 km východne od mesta Pezinok. Šenkvice sa rozprestierajú v doline Stoličného potoka a južne od obce sa nachádza Šenkvický háj. VÝHODY: • Možnosť dokončenia podľa predstáv nového majiteľa • Obľúbená lokalita – krásne zelené prostredie Malých Karpát • Novostavba Info o cene v RK. Rýchlo a bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@, 00421 904 00 33 08. © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS. Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 135m² Obytná plocha: 104m² Celková rozloha: 135m² Rozloha pozemku: 612m² Úžitková plocha: 104m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: áno Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
, Predaj 2 izbový dom Šenkvice, UP 70m2 a 928 m2 pozem
EXKLUZÍVNE V PONUKE REB - REAL PARTNERS. Vám ponúka exkluzívne na predaj útulný 2 izbový RD s nádherným veľkým pozemkom, Veľké Šenkvice, Pezinok. Výmera domu je 70 m2 plus 35 m2 hospodárske objekty vhodné na prestavbu na bývanie, priestranný pozemok 928 m2 s nádherným viničom a ovocnými stromami. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: Vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa a vľavo je priestranná obývacia časť a vedľa spálňa. VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: Dom je v pôvodnom stave a je z roku 1970, čiastočná rekonštrukcia prebehla v roku 2008 a to strešná krytina, elektrické a vodovodné rozvody, drenáž okolo domu a kúrenie na plyn. Okná sú pôvodné repasované - 2 sklá, v kuchyni je dlažba, v izbách drevená podlaha. Na pozemku sú všetky siete /elektrina, voda, kanalizácia /, centrálne kúrenie plynový kotol, kachle na tuhú palivo. Na pozemku sa nachádzajú aj hospodárske miestnosti cca 35 m2, kopaná studňa, udržiavaná záhrada s nádherným viničom a ovocnými stromami. Za pozemkom je potok a za ním je cyklotrasa do Malých Karpát. LOKALITA: Šenkvice sú obec na Slovensku v okrese Pezinok. Vznikli v roku 1964 zlúčením Malých a Veľkých Čaníkoviec. Obec je najväčšou malokarpatskou obcou, súčasne najväčšou obcou okresu Pezinok a jednou z najväčších obcí Bratislavského kraja. Obec leží v Trnavskej pahorkatine, podcelku v západnej časti Podunajskej nížiny, 25 km severovýchodne od Bratislavy a 5 km východne od mesta Pezinok. Šenkvice sa rozprestierajú v doline Stoličného potoka a južne od obce sa nachádza Šenkvický háj. Len 10 min vlaková a autobusová stanica. Cesta vlakom na hlavnú stanicu do BA je cca 25 minút. VÝHODY: • Možnosť rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa • Obľúbená lokalita – krásne zelené prostredie Malých Karpát Mesačné náklady cca 150,-eur INFO O CENE V RK. Rýchlo a bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke. Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: info@, 00421 904 00 33 08. © Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS. Počet izieb: 2 Zastavaná plocha: 237m² Obytná plocha: 70m² Celková rozloha: 237m² Rozloha pozemku: 928m² Úžitková plocha: 70m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: verejné Inžinierske siete: áno Zateplený objekt: nie Strecha: po rekonštrukcii Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Predzáhradka: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Novostavba -✅✅✅Rodinný dom- Na klúč -165 000,- Euro
Realitná kancelária TOREA ponúka na predaj modernú 3 izbovú novostavbu rodinného domu 15 km od NITRY . Novostavba je murovaná, postavená s kvalitných materiálov a technológii. Predáva sa v stave „NA KĽÚČ“. Pozemok, o výmere 660m2, ponúka nádherné výhľady na okolitú prírodu a vedie k nemu asfaltová cesta v obecnom vlastníctve. Dom je napojený na elektriku, vodovod a kanalizáciu, nachádza sa v tichej ulici. Bližšie informácie o nehnuteľnosti Vám poskytneme telefónnom čísle , alebo na e-mailovej adrese - info@ Zabezpečíme Vám všetky profesionálne realitné služby: • kvalitný marketing a propagáciu nehnuteľností, profesionálnu obhliadku, kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti: vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad a katastrálne a notárske poplatky, • hypotekárny servis cez spoľahlivých hypotekárnych špecialistov, geodetické služby a znalecký posudok rýchlo od overených znalcov, stanovenie hodnoty nehnuteľností. • Kompletný realitný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. Pozrite si aj naše ďalšie inzeráty: www.
NOVOSTAVBA KÚSOK OD TOPOĽČIAN
Realitná kancelária TOREA Vám ponúka moderný nízkoenergetický rodinný dom, ktorý svojou dispozíciou a riešením bude Vašim novým ideálnym domovom. Ponúkaný 4 izbový rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov na pozemku o výmere 300 m2. Dispozícia a vybavenie: - zádverie, priestranná chodba , obývačka prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou, spálňa, detská izba, 2x kúpeľňa, WC, špajza, technická miestnosť. Výhody novostavby: -vynikajúca dispozícia s dostatkom úložného priestoru - výborná poloha - hlavný ťah Topoľčany- Nitra - veľká terasa - blízkosť mesta len cca 10 km. Bližšie informácie o nehnuteľnosti Vám poskytneme telefónnom čísle , alebo na e-mailovej adrese - info@ Zabezpečíme Vám všetky profesionálne realitné služby: • kvalitný marketing a propagáciu nehnuteľností, profesionálnu obhliadku, kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti: vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad a katastrálne a notárske poplatky, • hypotekárny servis cez spoľahlivých hypotekárnych špecialistov, geodetické služby a znalecký posudok rýchlo od overených znalcov, stanovenie hodnoty nehnuteľností. • Kompletný realitný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne. Pozrite si aj naše ďalšie inzeráty: www. . Rodinný dom – 100 m²
MA/KOSTOLIŠTE-Predaj výstavby pasívneho/nulového drevodomu s
V časoch stúpajúcich cien energii a zdražovania sa pri výbere bývania mnohokrát hľadajú alternatívy ohľadom zníženia nákladov. Práve preto Vám prinášame v spolupráci so spoločnosťou M-HOUSE možnosť tejto unikátnej stavby. Exkluzívne ponúkame na predaj stavebný pozemok už s vypracovaným projektom výstavby pasívneho drevodomu s použitím drevovláknitých izolácii v obci Kostolište iba 5 minút od centra Malaciek. V prípade záujmu sa cenová ponuka dá upraviť aj na nulový dom s použitím certifikovanej fúkanej slamenej izolácie. Pasívny dom sa vyznačuje veľmi nízkou spotrebou energie na zabezpečenie tepla domácnosti i na celú prevádzku. Merná potreba tepla na vykurovanie celého objektu je najviac 15kWh/m2 za rok a pri nulovom dome je táto hodnota maximálne 5kWh/m2 za rok. Vo verzií konštrukcií pre výstavbu pasívneho drevodomu sú použité prírodné drevovláknité izolácie a vo verzií pre výstavbu nulového drevodomu je použitá certifikovaná fúkaná slamená izolácia. Tieto prírodné izolačné materiály zabezpečujú zdravú a prirodzenú vnútornú klímu v dome, veľmi dobre izolujú dom v zime a v lete efektívne zabraňujú prehrievaniu čo sa výrazne odzrkadlí na nízkych nákladoch na prevádzku domu.O vykurovanie a chladenie domu sa bude starať tepelné čerpadlo vzduch/voda a vzduchotechniku zabezpečuje centrálna rekuperácia s entalpickým výmenníkom vlhkosti. Do budúcnosti bude stavba pripravená pre inštaláciu systému fotovoltiky. V cene sú zarátané Základové pásy, Základová doska, Nosné steny - obvodový plášť , Interiérové steny - priečky, Zatepľovací systém, Stropný systém medzi 1. NP a 2. NP, Strešný systém - Plochá strecha, Okná s izolačným trojsklom a dvere, Podlahové vykurovanie, Tepelné čerpadlo vzduch - voda, zn. Daikin Altherma 3, Zásobník TÚV - 230 L, Elektroinštalácia, Vnútorný vodovod, vnútorná kanalizácia, Vzduchotechnika - rekuperácia. K domu bude dodaný - energetický certifikát s technickou správou ku kolaudácií, revízne a technické správy. Všetky špecifikácie cenovej ponuky, ako aj konzultácia výstavby s projektovým manažérom spoločnosti sú k dispozícii na vyžiadanie. Zastavaná plocha domu je aktuálne naplánovaná na 83,3m2 - čím ostatne zachovaná veľká časť pozemku, či už na dostavbu prístrešku pre autá, alebo garáž a úžitková plocha tohto pasívneho/nulového 5izbového domu dosahuje takmer 136m2. Na prízemí rodinného domu je situovaná priestranná obývacia izba s kuchynským kútom, samostatná spálňa, technická miestnosť, kúpeľňa a chodba so schodiskom. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa a samostatný šatník. Jednotlivé rozmiestnenie a dispozíciu domu nájdete v pôdoryse, ktorý sa nachádza vo fotogalérii. Výstavbu bude realizovať spoločnosť M-HOUSE, ktorá dlhodobo pôsobí na trhu a má za sebou mnoho úspešných realizácii a spokojných klientov. V prípade záujmu je možné vypracovať cenovú ponuku aj na inak riešený dom (počet izieb, dispozícia a pod.).