inzercia, predaj, predám, bazár

TOSHIBA vzduchové čerpadlo

Kategória: Klimatizácie

Predam zánovné ,ako nové,profi Toshiba vzduchove cerpadlo r.v. 2015 ,len rok a pol pouzivana z dovodu predaja nehnutelnosti odinstalovana.
Cena kompletu bola 19 900 eur .
TOSHIBA vzduchové čerpadlo
Podobné inzeráty
doplnky TOSHIBA
LA-5 regulátor otáčok ventilátora vonkajšej jednotky (zimná sada) pre ON-OFF TOSHIBA 9€/ks; RBC-IT2-PE Timer klimatizácií TOSHIBA ON-OFF(vid.foto)9€/ks. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
Toshiba Inverter Klimatizácia
Na predaj inverterová Klimatizácia Toshiba RAV-SM564UTP-E 4-cestné kazety poskytujú výnimočnú účinnosť a optimálnu distribúciu vzduchu. Diskrétne splynú s dekorom akéhokoľvek priestoru a sú ideálnym riešením pre malé komerčné prevádzky. Distribúcia vzduchu v 8 smeroch: jeden panel so 4 nezávislými motorizovanými žalúziami, 3 režimy automatického pohybu lamiel (štandardný, diagonálny a cirkulačný). Jednoduchá inštalácia v priestoroch Vysokozdvižné vypúšťacie čerpadlo (850 mm od panelu). Vynikajúca energetická účinnosť: Zjednodušená údržba: samočistiaca funkcia a vypúšťacie čerpadlo s striebornými iónmi, ktoré zabraňuje plesniam. Vrátane čistiteľného filtra. Dá sa uzamknúť v režime vykurovania alebo chladenia. Klimatizácia bola používaná v kancelárii cca 3-4roky,chladí/kúri až 60m2,je naplnená plynom! stačí odborne namontovat a používat.Na funkčnost dám záruku! Pre bižšie info ma kludne kontaktujte! Cenu ponúknite.
Tepelné čerpadlo 10kW nové
Predám Tepelné čerpadlo Gree Monoblok Versati III s výkonom 10kW Vhodné na podlahovú plochu cca 200 m2 Nové, zabalené, faktúra, záruka 5 rokov!!! Najvyššia energetická trieda: A+++ Dohoda na cene možná. Doprava zdarma po celom Slovensku. Systém Monoblok je veľmi jednoduchý na inštaláciu, pretože sa skladá len z jednej vonkajšej jednotky. Môže byť napojený na podlahové vykurovanie, radiátory, fancoily a ohrev teplej vody, ak je pridaná nádrž na teplú vodu a trojcestný ventil. K dispozícii sú tri výkonové varianty 6, 10 a 16 kW. Je to ideálne tepelné čerpadlo hlavne pre domy alebo byty, ak existuje možnosť inštalácie jednotky v exteriéri (terasa, záhrada). Je to ideálne pri požiadavke na jednoduchosť inštalácie, nakoľko je zariadenie hermeticky uzatvorené, tým pádom nie je potrebný certifikát na F-plyny. VERSATI III obsahuje obehové čerpadlo Wilo Invertor, doskový výmenník Alpha Laval PHE, patentovaný dvojstupňový rotačný kompresor GREE. Nový kompresor s pridaným ekonomizérom a medzistupňovým vstrekovaním chladiva napomáha k zväčšeniu prevádzkového rozsahu a zvýšeniu odovzdaného tepla vo výparníku. Efektívne funguje aj pri nízkych teplotách až do -25 °C. Dvojstupňový invertorový kompresor so vstrekovaním chladiva druhého stupňa Axiálny ventilátor poháňaný EC motorom s riadením otáčok Dotyková obrazovka Možnosť ovládania cez internet pomocou aplikácie GREE+ Vysoká účinnosť Obehové čerpadlo s reguláciou otáčok Tichý režim len 45 dB(A) Integrovaná expanzná nádoba a poistný ventil Možnosť ekvitermickej regulácie, regulácia podľa referenčnej izbovej teploty alebo pomocou termostatu Možnosť chladenia v konvektorových jednotkách Príprava teplé vody Možnosť pripojenia a spínanie záložného kúrenia (nie je súčasťou balenia) Automatické opätovné zapnutie po výpadku prúdu
Klimatizácia Toshiba (RAS-M13SMUV-E)
Predám klimatizaciu značky Toshiba. používaná , funkčná -nepotrebná po rekonštrukcií osobný odber v Bratislave
doplnky TOSHIBA, CARRIER
Ochranný bimetalový termostat v obvodoch klimatizačných zariadení za 2,50€/ks (používam v zosilňovačoch ako posledná ochrana pri prehriatí na odpojenie napájania); rozvádzač pre klímy Toshiba RBCTK 45ES HP ON-OFF pre zapojenie TWIN 8€; Termostat Fancoil Carrier(vid foto) 9€. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
Predám POUŽIVANU klimatizáciu Toschiba
Predám 5 rokov používanú klimatizáciu Toshiba Vonkajšia + vnútorná jednotka + diaľkové ovládanie. Výkon chladenia - 4,4 kw . výkon kúrenia 5,2 kw Klimatizácia je už s demontovaná. Označenie : Toshiba Mirai RAS-16BKV-E + RAS-16BAV-E Sú k nej aj konzoly pre vonkajšiu jednotku.