inzercia, predaj, predám, bazár

Tp - link

Kategória: Zosilňovače

8 port gigabit dektostop switch tl - sg 108
Tp - link
Podobné inzeráty
TA-DA9000ES 1-688-665-11 i-LINK + PC BOARD
1-688-665-11 (i-LINK + PC BOARD) Deska pro i-Link a PC. Vyjmuto z fungujícího stroje. Platí do smazání.
DECO E4 TP-LINK
Predam rp link zosilovač wifi značky tp-link deco E4 AC1200.Kúpené nové,nevyužité.Iba rozbalené a odskúšané.Cena 60 tam aj doklad o kúpe.Ešte v záruke.
TP-Link TL-WPA4220KIT
Rozšírte signál svojej bezdrôtovej domácej siete až do vzdialenosti 300 metrov. Kúpte si sieťový adaptér TP-Link TL-WPA4226KIT, ktorý zapojíte do zásuvky, pripojíte k existujúcemu routeru a okamžite posilníte a rozšírite signál. Praktická súprava disponuje technológiou HomePlug AV2, ktorá pripojeným zariadeniam zaistí spoľahlivý signál s rýchlosťou až 600 Mb/s, ktorý bohato postačí na bežné používanie internetu aj náročnejšie hranie online hier a sledovanie videí vo vysokej kvalite. Adaptér nie je potrebné inštalovať ani komplikovane nastavovať, s funkciou Plug & Play sa sám uvedie do prevádzky ihneď po pripojení do zásuvky.
Predám router TP-Link TL-WR840N biely
Predám router TP-Link TL-WR840N biely, funkčný, cena dohodou.
Predám Bose SoundTouch Wireless Link Adapter
SoundTouch Wireless link adaptér umožňuje pripojenie k akémukoľvek Audio systému a streamovanie hudby z PC alebo NAS servera, internetové rádia, internetové servery Deezer, Spotify a iHeartRadio, pripojenie cez optický alebo AUX kábel, ovládanie cez voľne dostupnú SoundTouch aplikáciu, Bluetooth párovanie s pamäťou až na 8 zariadení, rozmer 8,8 x 2,5 x 8,8 cm Pošlem poštou, alebo je možný osobný odber s odskúšaním. Kontakt: pasiky_led@
TP-Link TL-WA850RE zosilňovač (extender)
Predám WiFi zosilňovač (extender) modelovej rady TL-WA850RE od značky TP-Link, jedná sa o novšiu verziu 5.0, výborne zosilní wifi tam kde je signal slabý, bol používaný veľmi malo.