inzercia, predaj, predám, bazár

TP-LINK ac1900 archer a9 - smart wifi router

Kategória: Modemy

Predam pouzivany tp-link archer A9 wifi router. Je super pre domacnosti kde mate vyssiu rychlost internetu. Tiez je k nemu tp-link aplikacia ktora zjednodusuje spravu wifi.

Kupovany bol okolo 2-3 roky dozadu. Dovod predaja je prechod na vyssi model a uz ho nepotrebujem.

Prosim piste SMS. Niekedy sa mi neda dvyhat.
TP-LINK ac1900 archer a9 - smart wifi router
Podobné inzeráty
TP-Link Archer MR200
Predám nový,ešte nerozbalený, router TP-Link Archer MR200 Orange FlyBox. Dôvod predaja -prešli sme na pevný i-net Prostredníctvom routera Archer MR200 môžete plne využite svoju najmodernejšiu 4G LTE sieť a dosiahnuť rýchlosť sťahovania až 150 MBit / s. Router Archer MR200 umožňuje zdieľať 4G LTE sieť s viac bezdrôtovými zariadeniami LTE router oceníte, ak v dosahu nie je pevné pripojenie od operátora. S ním budete on-line všade, kde je LTE signál. Môžete ho použiť taktiež ako štandardný router.
TP-Link Archer MR200
Predám používaný plne funkčný router TP-Link Archer MR200 Orange FlyBox. Dôvod predaja -prešli sme na pevný i-net Prostredníctvom routera Archer MR200 môžete plne využite svoju najmodernejšiu 4G LTE sieť a dosiahnuť rýchlosť sťahovania až 150 MBit / s. Router Archer MR200 umožňuje zdieľať 4G LTE sieť s viac bezdrôtovými zariadeniami LTE router oceníte, ak v dosahu nie je pevné pripojenie od operátora. S ním budete on-line všade, kde je LTE signál. Môžete ho použiť taktiež ako štandardný router.
Predam gigabitovy router TP  Archer C2300. 100% stav.
Predám gigabitový router TP Link Archer C2300. 100% stav. Ako nový. Najnovší firmware. Komplet aj s krabicou. Wi-Fi gigabitový router TP-Link Archer C2300 v čiernej farbe zaistí dvojpásmovú bezdrôtovú sieť pre rýchle prenosy dát. 5 GHz pásmo poskytuje rýchlosť 1625 Mb/s a 2,4 GHz pásmo rýchlosť 600 Mb/s čo činí celkovú rýchlosť až 2,25 Gb/s. Výkonné spracovanie zabezpečuje 2-jadrový procesor s frekvenciou 1,8 GHz, ktorému asistuje koprocesor. Vyznačuje sa technológiou MI-MIMO pre pripojenie viacerých zariadení bez obmedzenia rýchlosti prenosu. Technológia Range Boost, zosilňovač výkonu a tri antény sa postarajú o veľký dosah signálu. Podpora servera OpenVPN a PPTP VPN a technológia VPN Acceleration zrýchľujú VPN na ultra úroveň. Podporuje VPN server a Smart Connect.
Tp-link ARCHER VR400 VDSL/ADSL modem a router
Predám Tp-link ARCHER VR400 VDSL/ADSL modem a router v originálnom balení: Rychlá WiFi – Zažijte vynikající bezdrátové dvoupásmové připojení WiFi 867 Mb/s (5 GHz) + 300 M/s (2,4 GHz) Lepší dosah – Dvě pevné všesměrové antény s technologií Beamforming poskytují stabilní bezdrátové připojení a optimální pokrytí Všestranná konektivita – Plně kompatibilní se standardy VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL a také s 3G/4G internetovými službami po optickém kabelu a standardním kabelu Pokrytí celé domácnosti pomocí OneMeshTM – Spolupracuje s produkty TP-Link OneMeshTM pro vytvoření flexibilní Mesh sítě Technologie MU-MIMO – Současně přenáší data do více zařízení, zkracuje čas čekání Plné gigabitové porty - Využijte všech výhod širokopásmových rychlostí až do 1 Gb/s. Tether aplikace – TP-Link Tether poskytuje nejjednodušší způsob přístupu a správy routeru na zařízeních iOS a Android
TP-link archer VR300 AC1200
Dobry den, predam bezdrotovy VDSL/ADSL modem a router TP-link archer VR300 AC1200 v originalnom baleni malo pouzivany. Dovod predaja prechod na opticky internet. Kompletne info o produkte: Som ochotny poslat aj postou.
Router TP-LINK Archer C2 AC750 WiFi DualBand Gbit
predám používaný router s adaptérom, typ : TP-LINK Archer C2 AC750 WiFi DualBand Gbit Router