inzercia, predaj, predám, bazár

TP-Link Archer MR 200 Flybox Wi-Fi

Kategória: Modemy

Predám používaný plnefunkčný modem 4G Wifi router TP-Link Archer MR200.

Kompletný, plnefunkčný a nepoškodený
Možnosť odskúšania s vašou SIM Kartou (používal som v nej Orange).

Cena: 28€
Kontaktný e-mail: s400dw222@

Viem zabezpečiť dovoz a osobne prezretie telefónu v mestách (Snina - Humenné - Vranov nad Topľou - Poprad - Prešov - Ružomberok - Zilina - Nitra - Martin)

Telefónne číslo je vymyslené z dôvodu ochrany súkromia.
V prípade záujmu prosím kontaktovať na e-mail.
TP-Link Archer MR 200 Flybox Wi-Fi
Podobné inzeráty
TP-Link Archer MR200
Predám nový,ešte nerozbalený, router TP-Link Archer MR200 Orange FlyBox. Dôvod predaja -prešli sme na pevný i-net Prostredníctvom routera Archer MR200 môžete plne využite svoju najmodernejšiu 4G LTE sieť a dosiahnuť rýchlosť sťahovania až 150 MBit / s. Router Archer MR200 umožňuje zdieľať 4G LTE sieť s viac bezdrôtovými zariadeniami LTE router oceníte, ak v dosahu nie je pevné pripojenie od operátora. S ním budete on-line všade, kde je LTE signál. Môžete ho použiť taktiež ako štandardný router.
TP-Link Archer MR200
Predám používaný plne funkčný router TP-Link Archer MR200 Orange FlyBox. Dôvod predaja -prešli sme na pevný i-net Prostredníctvom routera Archer MR200 môžete plne využite svoju najmodernejšiu 4G LTE sieť a dosiahnuť rýchlosť sťahovania až 150 MBit / s. Router Archer MR200 umožňuje zdieľať 4G LTE sieť s viac bezdrôtovými zariadeniami LTE router oceníte, ak v dosahu nie je pevné pripojenie od operátora. S ním budete on-line všade, kde je LTE signál. Môžete ho použiť taktiež ako štandardný router.
DSL modem TP-LINK Archer VR300  ešte v  v záruke
Predám TP-LINK Archer VR300 kúpený 8.4.2021 2,5GHz + 5GHz ADSL - výborný dosah WiFi. Je to modem DSL pre vyššiu rýchlosť, spoľahlivý. Dôvod predaja: zaviedli nám opto pripojenie
TP-link archer VR300 AC1200
Dobry den, predam bezdrotovy VDSL/ADSL modem a router TP-link archer VR300 AC1200 v originalnom baleni malo pouzivany. Dovod predaja prechod na opticky internet. Kompletne info o produkte: Som ochotny poslat aj postou.
Flybox MR200 (TP-Link)
Predám alebo vymením nový, nerozbalený router Flybox MR200 (TP-Link) z Orange. Parametre:
Router Tp link archer c2
TP-LINK Archer C2 prichádza s ďalšou generáciou štandardu Wi-Fi – 802.11ac, spätnou kompatibilitou so štandardom 802.11n a je 3x rýchlejší než rýchlosť bezdrôtového štandardu N. Vďaka vyššej energetickej úspornosti a robustnému zabezpečeniu, štandard 802.11ac je dokonalý spôsob, ako zrýchliť domácu multimediálnu sieť a vyriešiť preťaženie, ktoré môžu niektoré zariadenia spôsobiť. 733 Mbit/s pripojenie v duálnom pásme pre prácu a zábavu bez prerušenia. Vďaka bezdrôtovej rýchlosti 433 Mbit/s v krištáľovo čistému pásmu 5 GHz a 300 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz, Archer C2 ponúka flexibilitu dvoch vyhradených sieti a zaisťuje úžasný výkon bezdrôtovej siete. Jednoduché úlohy, ako je odosielanie e-mailov alebo surfovanie na internete, môžu byť prevádzkované v pásme 2,4 GHz, zatiaľčo úlohy náročné na šírku pásma, ako je on-line hranie alebo streamovanie HD videa, môžu byť prevádzkované v pásme 5 GHz s rýchlosťou 450 Mbit/s - všetko súčasne.