inzercia, predaj, predám, bazár

TP-LINK TAPO C210 - IP kamera

Kategória: Ostatné audio video

Ponúkam na predaj - TP-LINK TAPO C210 - IP kamera

TP-Link Tapo C210 je IP kamera s vysokým rozlíšením a nočným videním. Navyše oproti modelu C100 je vybavená horizontálnou a vertikálnou rotáciou. Okrem toho disponuje detekciou pohybu a je schopná odosielať notifikácie o udalostiach na vaše zariadenie. Tiež dokáže spustiť zvukový, svetelný alarm a nechýba ani obojsmerná komunikácia. Je možné vložiť až 128 GB pamäťovú kartu k uchovaniu až 16 dní záznamu. Nastavenie kamery pomocou jednoduchej aplikácie Tapo.

Hlavné výhody TP-Link Tapo C210
Horizontálne a vertikálne otáčanie
3 MPx s rozlíšením UHD
Obojsmerný zvuk
Nočné videnie
Detekcia pohybu
Režim súkromia
Miestne úložisko

Detekcia pohybu s okamžitým odoslaním upozornenia
Pokročilé nočné videnie
Video vo vysokom rozlíšení
Živé zobrazenie a obojsmerný zvuk

Technická špecifikácia TP-Link Tapo C210
Mikrofón: áno
Operačný systém: iOS 9+, Android 4.4+
Použitie: interiér
Prevádzková teplota: 0 až 40 °C
Rozlíšenie kamery: 3 Mpx (2304 × 1296)
Video kompresia: H.264
WiFi: 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

Je to tento model: je aj 16GB micro SD karta.
Používal som ju v interiéri.

Je spravovateľná v aplikácii TP LINK Tapo -celý ekosystém aplikácií (mám aj ďalšie kamery z tohto radu - viď. moje ďalšie inzeráty)

Je prepojiteľná aj s NAS systémami (konlkrétne ja som to mal prepojené cez Synology NAS)
TP-LINK TAPO C210 - IP kamera
Podobné inzeráty
Nepoužitá kamera TP-LINK Tapo C200
Predám kameru TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security WiFi Camera, Day/Night view, 1080p Full HD resolution, Micro SD card storage Tapo C200. Stav: nerozbalená, čisto nová. Dôvod predaja: nevhodný darček. Osobný odber v Bratislave a okolí alebo na dobierku.
2ks bezpecnostna kamera TP-LINK Tapo C200
Predám 2ks používané funkcne bezpecnostne kamery TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security WiFi Camera, Day/Night view, 1080p Full HD resolution, Micro SD card storage Tapo C200 kupované 07/2022 kupované 09/2021 este v záruke s fakturami. Chyba jedna krabica. V prípade záujmu o micro SD karty mam dve (32GB a 64GB) spolu za 10€ k cene za kamerky. Viem zaslat aj na dobierku cez Packetu alebo kuriera na moje naklady.
Kamera TP-Link Tapo C320 WS
Predam kamery TP-Link, pouzivane cca pol roka. Cena 1x vratane pamatovej karty (128GB) - 60€. V pripade kupi dvoch kamier cena 100€.
Nová externá domáca kamera na doma, garáž, chatu...
k dispozícii mam 3 nové zabalené balenia kamier, ihnď k odberu kamera na stráženie majetku a aby ste mali prehľad čo sa deje u vás doma keď tam nie ste Skontrolujte svoj domov takmer odkiaľkoľvek pomocou kamery. Jednoducho vytiahnite telefón alebo tablet, aby ste mali stále dohľad nad vašim domovom, kdekoľvek budete pripojení k internetu. Kamera je napájaná zdrojom a tak ponúka živý prenos 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Alebo dostávajte upozornenia na vaše mobilné zariadenie v momente, keď kamera zachytí pohyb a pozrite si video vo vysokom Full HD rozlíšení 1080p. - 24/7 živý video prenos: kamera pracuje cez bezdrôtovú Wi-Fi sieť vášho domu, takže máte prístup k živým aj zaznamenaným záznamom priamo z mobilnej aplikácie na vašom mobilnom zariadení (telefón alebo tablet s iOS 8 a novšie alebo Androidom 4.1 a novšie ). - Jednoduché nastavenie: kameru jednoducho zapojte do elektriny a nastavte pomocou aplikácie v telefóne. Kameru môžete jednoducho umiestniť na stôl alebo ju namontovať na stenu. - Upozornenie na telefóne: ak zapnete detekciu pohybu, kamera vám pri zaznamenaní pohybu pošle upozornenie na vaše mobilné zariadenie. - Nočné videnie: kamera umožňuje nočné videnie vďaka 6 LED svetlám a 2 IR LED, ktoré vám sprostredkujú jasný obraz aj za šera alebo v tme (účinnosť na 20 metrov). - Zvuk: 2-pásmový záznam zvuku vám dovolí komunikovať s rodinnými príslušníkmi alebo priateľmi. - Široký záber s uhlopriečkou 95 stupňov vám sprostredkuje široký obraz miestnosti, zatiaľ čo zoom umožňuje priblížiť sa k dianiu v prípade potreby. - Kamera vám vďaka krytiu IP66 umožní prevádzku za každého počasia, je totiž úplne odolná voči dažďu, prachu a odolá aj teplotám od -20°C do +55°C. - Vvďaka motorizovanému podstavcu môžete kamerou otáčať ako horizontálne, tak vertikálne. V Smart Life aplikácii môžete otáčania ovládať gestami do strán, podľa toho kam chcete, aby kamera smerovala. - Krištáľovo čistý záznam: snímač CMOS fotoaparátu zaznamenáva v rozlíšení Full HD 1080p, takže máte skvelý pohľad na to, čo sa deje vo vašom dome.
Xiaomi IMILAB EC5 + 32gb karta
Predám Xiaomi IMILAB EC5 – 2K otočná vonkajšia bezpečnostná kamera,Krištáľovo čisté snímky 2K/3MP inteligentnou vonkajšou bezpečnostnou kamerou Xiaomi IMILAB EC5 budete mať vždy prehľad o tom, čo sa deje okolo vášho domu, nech ste kdekoľvek! Vonkajšia kamera Xiaomi IMILAB EC5 dokážemonitorovať a doh liadať na váš dom, garáž a záhradu, aj keď nie ste doma. Kamera má niekoľko funkcií, ktoré určite využijete a budete s ňou spokojní. Medzi jej prednosti určite patrí vysoké rozlíšenie, detekcia narušenia, farebné nočné videnie,zasie­lanie notifikácií cez aplikácie v mobilnom telefóne a tablete a v neposlednom rade certifikáciaIP66. Kamera má však aj mnoho ďalších funkcií, ktoré určite využijete k vašej spokojnosti. Vodotesná konštrukcia Kamera je určená na vonkajšie použitie. Preto je už navrhnutá a vyrobená tak, aby spĺňala normu krytia IP66, takže ju môžete používať na miestach, ktoré sú vystavené slnku a dažďu. 360° sledovanie človeka Inteligentné osvetlenie Farebné nočné videnie Zisťovanie kľúčových oblastí Rýchle oznámenie Inteligentná siréna Pripojenie Wi-Fi a LAN Viacero možností ukladania dát – cloudové úložisko a miestna karta MicroSD (až 256 GB) Kompresia videa H.265/H.264 Vodotesnosť IP66 Prispôsobenie sa akémukoľvek miestu,Kamera imilab EC5 s rozlíšením 2K/3MP a 360° sledovaním pomôže ochrániť každý kút vášho domova.Vďaka detekcii kľúčových oblastí môžete nastaviť zónu, ktorá chcete sledovať, a dostávať len upozornenia z vyznačených oblastí. Kamera imilab EC5 je tiež vybavená 100 dB sirénou na odradenie zlodejov.Kamera imilab EC5 dokáže rýchlo a presne sledovať a zaznamenávať osoby. Na druhej strane ide o kameru s čipom, ktorá má detekciu pohybu, takže môžete sledovať kohokoľvek, kto je v záhrade, a vždy ho mať v zábere. Na druhej strane si môžete nakonfigurovať oblasť detekcie, ktorá vám bude posielať upozornenia len vtedy, keď sa v nej niekto nachádza.Parametre Názov Kamera IMILAB EC5 Model CMSXJ55A Napájanie 12V==1A Rozlíšenie 2304 x 1296 px Teplota prostredia -30℃~60℃ Rozmery 139 x 128 x 135 mm Váha 630g Clona F 2.1 IP krytie IP66 Pripojenie Wi-Fi 2,4 GHz Káblové pripojenie Zvuk Vstavaný mikrofón/reproduktor Obojsmerný zvuk Otáčanie kamery horizontálne o 350° a vertikálne o 100°
Bezpečnostná IP Wifi Kamera Victure PC650 , PC750 + WE1200
Predám Wifi kamerový systém Victure na zabezpečenie domu, garáže, skladu atd…Všetko plne funkčné Rozpredám aj po častiach ceny sú rozpísane nižšie: - Vonkajšia ( exterierová ) Kamera IP Wifi Victure PC750 povodná cena 53€ predám za 25€ ( Kamera + Adaptér) - Zosilovač Wifi Extender Victure WE1200 povodná cena 38€ predám teraz za 20€ - IP Wifi Kameru Victure PC650. chvilku používaná ale Plne funkčná . Pôvodna cena novej bola 38€ teraz predám za 20€ kamera + napájací kábel. Kamery Párovatelné cez aplikácie IPC360 Pro alebo Tuya. Link na video PC650: Link na Video PC750: Link Video Wifi extender: Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. !!Na dobierky neposielam!!!