inzercia, predaj, predám, bazár

Traktorová kosačka STIGA

Kategória: Kosačky

Predám traktorovú kosačku značky STIGA. Kosačka je vo výbornom stave plne funkčná bola na nej urobená po sezónna údržba. Kosačka má hydrostat (jeden pedál dopredu aj do zadu), čo úľahčuje kosenie a samotnú obsluhu môžu vykonávať aj deti, súčasťou kosačky je aj zberný kôš . Kosačka bola pravidelne servisovaná, stačí sadnúť a kosiť nieje potrebná žiadna ďalšia investícia.





Malotraktor, kosačka, traktorová kosačka, stiga, hydrostat, prevodovka.
Traktorová kosačka STIGA
Podobné inzeráty
Na predaj Traktorová kosačka Stiga Park 2000
Na predaj Traktorová kosačka Stiga Park 2000 Predám traktorovú kosačku Stiga Park 2000 bez motora a bez kosy, ako nedokončený projekt. Predávam to, čo je na fotkách, čiže rám v dobrom stave, veľmi pevný, (5 mm železo) s plne funkčným lankovým riadením a prednými kolesami, kompletná zadná os s diferenciálom, ozubeným prevodom, brzdami (bubnové) a kolesami, plne funkčná 5 rýchlostná prevodovka Tecumseh Peerles s ozubeným kolieskom, remeničkou a reťazou pohonu, kompletná nepoškodená kabeláž so spínacou skrinkou a solenoidom (spínač štartéra). K dispozícii sú aj predné laminátové blatníky, ale jeden je poškodený. Kosačku predávam na dokončenie (kosačka alebo záhradný traktorík) alebo na súčiastky. Diely: Rám s riadením (predná a zadná časť spolu) - 100, Elektrická kabeláž so solenoidom - 50, Diferenciál s ozubeným kolesom 200, 5 rýchlostná prevodovka Tecumseh - 100, brzdy - 50, kolesá s pneu 4 ks - 80, reťaz so spojkou - 25, dohoda na cene možná. Odber Trnava, Senec, Bratislava a okolie Cena za celok 290 E, ceny dielov v texte alebo dohoda. Tel.:
STIGA Collector 136e - AKU kosačka + 2 batérie - NOVÁ
Predám úplne novú, nerozbalenú, nepoužívanú batériovú kosačku STIGA Collector 136e s kompletným príslušenstvom, vrátane 2x batérie a nabíjacej stanice. Kosačka zvládne pokosiť na jedno nabitie (2 batérie) plochu až do 250 m2, záber je široký 34cm a má 6 stupňov nastaviteľnej výšky. Viac info: Odber ideálne osobne ale po dohode aj pošlem, prípadne priveziem. Pozri moje ďalšie inzeráty.
STIGA Estate 2084H
Traktorová kosačka Stiga Estate 2084H Typ motora: 4 - takt, STIGA ST 450 Objem motora: 432 cm³ Výkon motora: 6,8 kW pri 2 400 ot/min Počet valcov: 1 Elektroštart Počet nožov: 2 Maximálna pracovná plocha: 3500 m² Pracovný záber: 84 cm Antiscalpovacie kolieska Rýchlospojka na umývanie Počet stupňov kosenia: 7 Výška kosenia: 25 - 80 mm Elektromagnetická spojka kosenia Hydrostatická prevodovka Pohon kolies: Zadných, 2WD Rozmer kolies: 15x5.00-6 / 18x8.50-8 Signalizacia naplnenia koša Objem zberného koša: 240 liter Guľové čapy Ťažné zariadenie Zber do koša Mulčovanie Hmotnosť: 181 kg Kosačka plne funkčná, je pravidelne využívaná aj na foto bola práve po skončení práce (preto nieje umytá) Spravený servis (výmena oleja, filtra, remeň na pohon, nabrúsené nože, premazanie ložísk a čapov) Motor má do 25 mth - zánovný
Traktorova kosacka Stiga,ESTATE 384 M
Traktorova kosacka Stiga,ESTATE 384 M
Predám robotickú kosačku Landxcape lx700
Predám robotickú kosačku lanxcape lx700 spolu s nabíjacím dokom a všetkým príslušenstvom. Použitá párkrát, kúpená cca pred 8 mesiacmi, ešte v záruke ďalších 16 mesiacov. Dôvod predaja - nepoužívam ju. Tu je link na predajcu k parametrom: Pri rýchlom jednaní zľava. Dám k tomu aj blok z predajne pre prípadné uplatnenie záruky. LandXcape je malý záhradný pomocník, ktorý bez námahy pokosí váš trávnik o ploche až 600 m2. Vďaka nízkej hlučnosti nebudete vy, ale ani vaši susedia rušení prácou robotickej kosačky na trávu. Môžete sa v pokoji posadiť a relaxovať, zatiaľ čo robotická kosačka na trávu bude plniť sovu prácu - kosiť trávu. Efektívne správanie pri kosení vďaka navigačnému systému Robotická kosačka manévruje vašou záhradou vďaka modernému navigačnému systému. Ani ťažký terén nie je problém. Robotická kosačka na trávu pomocou snímača nárazu rozpozná predmety a zakaždým keď s nimi príde do najmenšieho kontaktu, nájde inú cestu, aby sa nezasekla na mieste. Keď je úroveň nabitia batérie nízka, robotická kosačka sa sama vráti späť do nabíjacej stanice. Aj keď začne pršať, proces kosenia sa preruší a pokračuje až po daždi, keď je tráva suchá. Robotická kosačka na trávu s vysokým výkonom Robotická kosačka na trávu je poháňaná bezkomutátorovým motorom, ktorý je obzvlášť účinný a výkonný. Výšku trávnika môžete nastaviť medzi 30 mm a 60 mm pomocou štyroch stupňového nastavenia výšky kosenia. Robotická kosačka dosahuje najlepšie výsledky vďaka 3 nožovému mulčovaciemu systému. Pokosená tráva zostáva na trávniku a slúži ako prírodné hnojivo. Vďaka nenápadnej nabíjacej stanici na bočné nakladanie už nie sú nutné ďalšie orezové práce. Prevádzka a zabezpečenie LED displej sa ľahko a intuitívne používa. Tu sa tiež nastavuje PIN, ktorý chráni kosačku na trávu pred krádežami. Vďaka zdvíhacím senzorom ste chránení pred porezaním. Tento bezpečnostný režim zabraňuje zapnutiu nožov pri zdvihnutí robotickej kosačky. Robotická kosačka LandXcape je kompatibilná so značkovým príslušenstvom Landroid (nie je súčasťou balenia, ale je možné zakúpiť samostatne). Technická specifikace Detaily výrobku Výkon akumulátora: 20 V/Ah Šírka rezu: 18 cm Odporúčanie plochy: Do 600 m² Max. Stúpanie: 35 % Odstupňovanie výšky rezu: 4-násobná Min. Výška rezu: 30 mm Max. Výška rezu: 60 mm Hmotnosť: 8,5 kg Rozmery a hmotnosť Hmotnosť: 8,5 kg Výška: 23,5 cm Šírka: 36,0 cm Dĺžka: 53,0 cm
Snehova radlica Stiga, Vari / Snehove retaze Stiga/Vari
Predam takmer nepouzivanu original snehovu radlicu Stiga, pouzivana len 1 sezonu aj to len 2 mozno 3 krat. Dovod predaja radlice je, ze som predal traktorovu kosacku Stiga a radlica mi zostala. Zostali mi aj snehove retaze na traktorovu kosacku. Ak mate zaujem viem vam ponuknut aj tie. Zhrňovacia radlica je vhodná na žacie stroja Stiga, Starjet, Crossjet, Goliath. Odpružená, zdvíhacia páka je ovládaná z miesta obsluhy. Uhol nastavenia celkovo 5 polôh. Po dohode viem radlicu priviest az k vam ( zalezi od kadial pochadzate ). Cena: 280Euro. Pre viac info ma kontaktujte telefonicky.