inzercia, predaj, predám, bazár

Träumeland Matrac detsky 60×120 cm

Kategória: Nábytok pre deti

Predam takmer novy malo pouzivany matrac. Je cisty, zabaleny v povodnom obale. Velmi kvalitny matrac z netoxickych materialov.
Povodna cena 180 EUR

Träumeland matrac Schlummerstern 60 × 120 cm

Poťah sleep safety, 3D komfortné vankúšiky z vysoko kvalitnej peny vyrábanej za studena.

Poťah matraca:

Multifunkčný poťah sleep safety, prešitý rúnom z dutého vlákna, po strane so špeciálne priedušnou ventilačnou látkou.

Materiál: 38% lyocell (Tencel), 28% polyester, 34% polyamid

Jedinečný poťah matraca sleep safety s integrovanou ochranou proti premočeniu.

Je veľmi priedušný.

Vďaka všitým vláknam striebra pôsobí prirodzenou cestou proti baktériám.

Spojenie s akustickou fóliou vytvárajú plochu pre útulné spočinutie dieťaťa v postieľke.

Rúno z dutého vlákna – Wash-Vlies – 100% polyester

Vlies z dutého vlákna možno prať a preto je veľmi vhodný pre deti s alergiami.

Toto rúno má vysokú tvarovú stálosť a je využívané ako polstrovanie matracových poťahov Träumeland.

S materiálom Tencel začala nová éra v technológii spracovania vlákien.

Tencel je celulózové vlákno, ktoré sa získava ekologicky šetrným spôsobom z dreva (Európske ekologické ocenenie).

Zjednocuje prednosti mnohých vlákien: je jemné ako hodváb, silné ako polyester, ľahko udržiavateľné ako akryl, chladivé a príjemné ako ľan, teplé ako vlna a pojme o 130% viac vodných pár ako bavlna.

Možno prať pri 60 °C.

Jadro matraca:

Vysoko flexibilné, samostatné 3D komfortné vankúšiky s novou úrovňou pohodlia a bodovej elasticity.

Strana pre dojčatá (vlnitá štruktúra).

Strana pre malé dieťa, s optimálnym odvetraním medzi jednotlivými segmentmi a s hranami spevnenými proti zošliapnutiu.

Materiál – pena vyrábaná za studena:

Oproti tzv. mäkkej pene sa pri výrobe peny za studena používajú vysoko kvalitné suroviny.

Pena vyrábaná za studena zlepšuje bodovo elastické správanie, aktívne dýcha a vďaka tomu dosahuje dlhšej životnosti.

Vytvorením vzduchových kanálikov a profilových drážok sa významne zlepšia dôležité parametre ako je priedušnosť a pružnosť.

Komfortné vankúšiky Comfort Pads:

Vďaka svojmu trojrozmernému tvaru reagujú Comfort Pads mimoriadne elasticky a optimálne podopierajú chrbticu dieťaťa.

Okrem toho je zaistené optimálne odvetranie medzi jednotlivými vankúšikmi Comfort Pads a preto sú mimoriadne vhodné na použitie v dojčenských postieľkach.

Prosim kontaktujte ma cez mail/kontaktny formular cislo je vymyslene kvoli podvodnikom.
Träumeland Matrac detsky  60×120 cm
Podobné inzeráty
Matrac Träumeland Butterfly
Ponúkam kvalitný detský matrac do postieľky zn. Träumeland Butterfly, 120 x 60 cm, vhodný pre alergikov, snímateľný poťah, ktorý možno prať na 60C. Matrac má detskú a dojčenskú stranu, dobrá cirkulácia vzduchu pre kvalitný spánok dieťaťka, podrobné vlastnosti nájdete na internete po zadaní názvu. Je bez akýchkoľvek vád, minimálne používaný. Pôvodná cena bola 160eur, ponúkam za 80,-Eur. Zadarmo k matracu ponúkam 2 plachty na matrac - bielu a béžovú.
Predám postieľku s matracom Traumeland
Predám detskú postieľku vo veľmi dobrom stave, bez poškodení. Vrátane kvalitného detského matraca zn.Traumeland –matrac je takisto v TOP stave. Postieľka s motívom žirafy je z kvalitného borovicového dreva, má 2 vyberateľné priečky, rošt nastaviteľný do 3 polôh. Rozmer 120x60. Matrac Traumeland Butterfly s prateľným poťahom Tencel obohatený o prírodné esencie levandulového a medovkového oleja. Integrovaná ochrana proti premočeniu. Flexibilné samostatné 3D komfortné vankúšiky z peny vyrábané za studena. Dojčenská a detská strana.Bodová elasticita pre optimálnu polohu dieťaťa pri spánku.Okraj pre bezpečný nášlap. Zadarmo pribalím mantinel s motívom hviezd, 1x biela froté plachta, 2x biela froté nepremokavá plachta, 2x bavlnená plachta v bielej a šedej farbe.
Detský matrac Traumeland Brise 120x60cm
Predam detsky matrac zn. Traumeland - Brise. Velkost 120x60cm (vyska 11cm). Firma specializujuca sa na vyrobu detskych matracov a prislusenstva k spanku. Skvele vlastnosti pre kvalitny spanok. Antibakterialny potah Sleep Safety s obsahom striebra. Umoznuje cirkulaciu vzduchu a zabranuje tym nezdravemu hromadeniu tepla. Zadrziava vlhkost na povrchu a nenecha ju preniknut do jadra. Potah je cely snimatelny a mozno ho prat v pracke na 60°C. Matracove jadro premium - ma dve strany (kojenecku a detsku). Lozna plocha pre dojcata je vybavena 3D vrstvou pre jedinecnu cirkulaciu vzduchu a je kombinovana s vankusikmi comfort pads z porovitej penovej hmoty Cellflex. Spevnene hrany matraca umoznuju bezpecny naslap a zaistuju stabilitu behom prvych pokusov o postavenie. Pouzivany pri jednom dietatku par mesiacov. Pre spanok len to najlepsie. Matrac ma povodny obal. Idealne BA - osobny odber. Povodna cena
Traumeland detský matrac do postieľky 120x60cm
Vysoko kvalitný detský matrac Traumeland v rozmere 120x60cm. Je kvalitný penový tvrdý matrac, ktorý je antialergický, priedušný, vrchná časť sa dá je na zips, ľahko prateľná. Predáva sa v cene 80eur ( pôvodná cena matracu je 150eur). Len osobný odber Košice a okolie. Platba v hotovosti na mieste. Možnosť dokúpiť aj bielu detskú postieľku v cene 150eur.
Detský matrac - kvalitná značka Träumeland od BabyOne 140x70
Kvalitný detský matrac Träumeland 140x70x10cm,BabyOne so systémom Sleep Safety umožňuje nerušenú cirkuláciu vzduchu a vďaka obsahu striebra je prirodzene antibakteriálny, poťah je snímateľný a možno ho prať na 60°C. Veľmi zachovalý po 1 dieťati. Povodná cena 120 Eur. Osobný odber Trnava.
Detský matrac Traumeland 120x60cm
Predám matrac do detskej postieľky v rozmere 120cm x 60cm kvalitnej značky Traumeland. Matrac je minimálne používaný, v TOP stave bez poškodenia, fľakov, zmeny hrúbky. K matracu dodám 2ks plachty a ochranu matraca. Iba osobný odber.