inzercia, predaj, predám, bazár

Travertín - exkluzívny kamenný oklad, pásiky

Kategória: Remeselné a stavebné práce


Predám Exluzívny kamenný obklad z pravého travertínu.
Žiadny farbený betón alebo sádrové odliatky.

Do exteriéru aj interiéru.
Na sokel, fasádu.
Alebo do interiéru na stenu, kozub atď.

Formátovaný, pásiky, presné rozmery 15 x 5 cm. Predná strana štiepaná. Zadná hladká. Rýchlo sa ukladá a menšia spotreba lepidla.

Ide o zvyšok z mojej stavby domu.

Mám 5,5 m² plus asi 0,5 m² polovičky.

Cena spolu 150 eur.

Prípadne pridám aj 1 m2 sivého gréckeho a 0,75 m2 farebný andezit.

Kameň sa mi zvýšil, lebo som na sokel potreboval iba sivo modré. Keďže mám modrú fasádu a hnedé mi neladili farebne.
Hnedé som nepoužil, odkladal som ich na bok.


Dohoda možná. Viem aj doviesť a poradiť ako ho lepiť, akým lepidlom a pod.

Travertín - exkluzívny kamenný oklad, pásiky
Podobné inzeráty
prírodný kamenný obklad - obkladový kameň andezit
ponúkam na predaj prírodný kameň andezit napílený na pásiky rôznej šírky a farby obklad režeme čo najtenšie na hrubku cca 1 až 3 cm podľa formátu obkladu či dlažby. v ponuke aj šiepaný obklad a dlažba...kvalitná doprava s vykládkou po dohode viac informácii poskytnem v správe, alebo telefonicky.
Rekonštrukcia kúpelne bez búrania celá SR
Rekonštrukcia kúpelne bez búrania Kvalitne , lacno a rôznorodo realizujeme rekonštrukciu bytového jadra bez búrania a takisto rekonštrukciu murovanej kúpelne bez búrania rôznymi spôsobmi. Podlahy : 3D podlahy , dizajnový náter , epoxidová podlaha, kamenná alebo kamienková dlažba , imitácia mramoru , betónu , kamenný koberec a iné. Steny : náterom dizajnovými náterovými hmotami , štruktúrovanými umývateľnými omietkami , imitácia mramorového alebo kamenného dizajnu na nerozoznanie od skutočného mramoru , kamienkový alebo kamenný obklad , mozaiková omietka , benátsky šťuk a iné. Ukážky sú vo fotografiách. Pracujeme v rámci celého Slovenska cena za 1m2 od 17€ za m2 steny alebo stropy vrátane materiálu podľa výberu realizácie a podlahy od 20€ za m2 vrátane dopravy. Cenová kalkulácia je bezplatná. Celú ponuku nájdete na našej web stránke / názov webstránky je meno predajcu / v kategórii kúpelňa bez búrania.
DÁTUMY ÚMRTIA SEKANIE PÍSMA ZLATENIE
WWW. Od roku 1999 v Prešove Ponúkam mimoriadne vysoký štandard a moji klienti tento štandard uznávajú . Poskytujem služby v oblasti tvorby, vývoja a výroby písma . Prosím pozrite si UKÁŽKY PRÁC pre Vašu predstavu o mojich kvalitách . Venujem sa výlučne nápisom – ručné sekanie a zlatenie písma , strojové pieskovanie nápisov , gravírovanie , CNC , pantografové nápisy , to všetko do materiálov ako sú kameň , žula , pieskovec , travertín , mramor , onyx , sklo , umelý kameň , betón , rôzne náhrady kameňa , terazzo , technický kameň .... Písmo , nápisy , pieskovanie a sekanie písma realizujem – vykonávam priamo na cintoríne a dbám predovšetkým na dodržanie typu, veľkosti , vnútorného profilu a farebného odtieňa písma.
Dekoračné omietky
Ponúkame dekoračné omietky podľa fantázie zákaznika. Dlhoročná skúsenosť, práca s rôznymi materiálmi. Betónova omietka, imitácia, benátsky štuk, cadoro od san marco, travertín a iné. Cena za m2 podľa obtiažnosti a veľkosti. Viac info tel.
Benátsky štuk/Dekoratívne Talianske omietky
Realizujem dekoratívne omietky v dekoroch benátsky štuk, metalické pieskové omietky, betónový efekt, stencil art, reliéfne omietky, travertín, hrdza, dekoračný mach a i.Na výber mám nespočetné množstvo farebných odtieňov a farieb. Interiér aj exteriér, zásteny za kuchynskú linku. Stačí si dohodnúť nezáväzné stretnutie kde Vám ukážem vzorkovníky, vysvetlím postupy a rád poradím s výberom. Používam najkvalitnejsie materialy, dodržiavam najvyšší štandard aplikácie. Cena omietok individuálna v závislosti od techniky a použitého materiálu.Mám stenu aj pre Vás... Pre cenové ponuky a obhliadky ma kontaktujte: FB:KALI WALL ART
Sekanie písma , dátumy úmrtia , zlatenie , obnova
Prešov - Od roku 1999 sa venujem výlučne nápisom – ručné sekanie písma , pieskovanie nápisov , gravírovanie , CNC , pantograf nápisy , do všetkých dostupných materiálov ( kameň , žula , pieskovec , travertín , sklo , umelý kameň , betón , rôzne náhrady kameňa , ... ) Špecializujem sa na písmo a nápisy resp. sekanie písma priamo na cintoríne a dbám predovšetkým na dodržanie typu , veľkosti , vnútorného profilu a farebného odtieňa písma . Ponúkam detailnú a precíznu prácu ! Počas studenej zimy aj v horúcom lete . Som z Prešova, pracujem v okruhu 50 km . WWW. WWW. Vykonávam práce Dátumy úmrtia , nápisy na pomníky , zlatenie , obnova a renovácia nápisov , náhrobné doplnky Sekanie písma , dosekávanie písma , dosekanie písma , dopisovanie písma , pieskovanie písma , dopieskovanie písma , ručné sekanie písma , ručné sekanie dátumov ,ručné a strojové písmo a nápisy na pomníky , nápisy na hrob , dátum úmrtia , gravírovanie písma , gravírovanie nápisov , CNC opracovanie nápisov , Pantograf - vnútro písma do tvaru V alebo U Náhrobné doplnky , hrobové doplnky , vázy , svietniky , kríže , ... , žulové aj kovové , predaj a montáž , odstránenie starých doplnkov bezpečne bez poškodenia častí pomníka Kovové nápisy Nápisy rezané vodným lúčom Nápisy a reliéfy z minulých storočí – zámky , kaštiele , hrady ..... Reštaurovanie historických nápisov Zlatenie , striebrenie , maľovanie , obnova písma – všetky materiály , rôzne predmety , ..... Reštaurovanie resp. zlatenie starých umeleckých predmetov, obnova nápisov ( okrem národných kultúrnych pamiatok a predmetov zapísaných na pamiatkovom úrade ) .   Čo Vám ponúkame za našu cenu : - bohaté skúsenosti od roku1999 - čistú prácu bez poškodenia pomníka a jeho častí - ceny primerané najvyššej možnej kvalite - dodržanie typu písma - dodržanie technológie výroby písma - rýchlosť - serióznosť a slušné jednanie - platba v hotovosti alebo prevodom na účet - maximálna možná kvalita priamo na pomníku - práce v zime v rovnakej kvalite ako v lete !!! - bloček , faktúra , doklad o zaplatení - sme fér , platíme dane  - fotodokumentácia prác je samozrejmosťou   Práce vykonávam priamo na mieste , priamo na cintoríne , bez odnímania náhrobnej tabule – nie je potrebná demontáž náhrobného kameňa – nie je potrebné rozoberať pomník .