inzercia, predaj, predám, bazár

Trávnik - trávnikový koberec

Kategória: Rastliny

Dobrý deň,

predáme čerstvo narezaný trávnikový koberec - 4 palety po 30m2 + jedna necelá, dokopy cca. 130m2. Cena za komplet (bez dopravy). Nachádza sa v Bratislave, Ružinov.
Trávnik - trávnikový koberec
Podobné inzeráty
Trávnikový koberec
Ponúkam rolovaný trávnikový koberec za 3,30€/1m2.
TRÁVNIKOVÝ SUBSTRÁT (rašelina), hlina, zem, zemina
Chceli by ste krásny trávnik, ktorý nemá žiadny sused na okolo? Chcete mať krásnu záhradku s ešte krajšími kvietkami alebo stromčekmi? Nie je problém! Máme pre Vás toto “čierne zlato”, pre ktoré Vás a Vašu záhradku nebude mať rád žiadny sused, pretože tá Vaša bude najkrajšia široko-ďaleko. :D Univerzálny hlinený substrát, prípadne kyslý substrát (na čučoriedky), ktorý je možné použiť takmer kdekoľvek v domácej záhrade, napríklad na trávnik, na presádzanie kvetov, alebo kde to bude len treba, len nie u suseda. :D Má kvalitné neutrálne pH a kyslý zase kyslé pH, vyrábané len z prírodných materiálov, doslova prírodou pohladené. :) Ako na fotografiách vidíte, niet čo ku kvalite dodať, ale predstavte si tú bombu, že je to skoro zadarmo! Zaujme Vás svojou cenou a množstvom, nakoľko v žiadnom inom obchodnom reťazci ani v súkromných záhradkárstvách si nie je možné kúpiť väčšie balenie ako 250 l, teda približne 50 kg kde sa cena pohybuje kľudne aj 30 €, čo je približne 0,75 €/kg, dôležité je podotknúť, že reálny objem po použití bude 1 k 1, teda litre sa budú rovnať kilogramom nakoľko substrát má tendenciu výrazného zhutnenia. U nás to posúvame ďalej, ďalej, ďalej… Naše čierne zlato je balené do vriec, alebo BIG BAGS s hmotnosťou až do 1200 kg, ale najpoužívanejšie sú hmotnosti 750 kg a 1000 kg. Keď budete chcieť, môžeme Vám bez problémov aj odsypať, koľko budete potrebovať, 5 kg či 10 kg, nie je problém. Vtedy zaplatíte len 0,4 €/kg. :) Ale, ak zoberiete celé vrece cena bude úplne bombová a to len 0,28 €/kg a to aj s dovozom po celom Slovensku pri určitom množstve (Potrebné vyplniť nosnosť automobilu). :) Ponúkame aj prémiové služby, ako už bolo povedané, doprava je ZDARMA (pri určitom množstve), ale čo s tým keď Vám to dovezieme, samo sa to nevloží však? Nemajte obavy na to sme mysleli tiež, substrát Vám vyložíme špeciálnym strojom presne tam kde to budete potrebovať a k tomu Vám ešte necháme aj samotné vrecia a palety, bežne by to boli horibilné sumy, no u nás to je len 1 cent. Všetky tieto služby dostanete od nás ZDARMA pri cene 0,29 €/kg. :) (dostupné v prípade našej dopravy pri vyplnení nosnosti automobilu) A pokiaľ by ste chceli substrát doma hneď nie je problém, posielame ho aj kuriérom, jedna tona, dve tony, x ton, nie je problém! Substát máte doma na druhý deň a kuriér Vám ho vyloží na miestu určenia. Cena pri doprave kuriérom je 0,32 €/kg (320€/t) Doprava, vykládka, paleta a aj samotné vrece sú ZDARMA. :) No nezober to, sused bude žiarliť a suseda sa bude pýriť. :D Píšte, volajte, kým je ešte čas! (minimálne množstvo sa určuje individuálne, prosím kontaktujte nás a dohodneme sa na najlepšej ponuke) Ps. pozrite sa ako to celé u nás prebieha:
Hnojivo na trávu - Plantella
PLANTELLA ŠPECIÁLNE HNOJIVO PRE VŠETKY DRUHY TRÁVNIKOV Výhody: - Spôsob použitia: cez korene - Vysoký obsah dusíku v rôznych formách, ktorý zabezpečuje okamžité a dlhodobé pôsobenie hnojiva - Prísada železa aby sa zabránilo tvoreniu machu v pôde - Malá spotreba Opis: Minerálne špeciálne hnojivo v granulách na hnojenie všetkých druhov tráv a lúčnych rastlín s dlhým pôsobením obsahuje všetky potrebné živiny pre správnu výživu všetkých druhov trávnikov, okrasných aj športových. Vyvážený pomer živín zaručuje, že tráva zostane hustá, rovnomerne zelená a vhodná na chôdzu. Návod na použitie: Hnojte 2 – 3x ročne od mája do augusta. Najlepšie výsledky sa dosahujú, ak prvýkrát hnojíte začiatkom mája, druhýkrát v polovici júna a tretíkrát začiatkom augusta. Krátko ostrihaný, suchý trávnik rovnomerne posypte hnojivom a potom ho zalejte 10 – 15 litrami vody na m2. 1 kg postačuje na 33 m2. Starostlivosť o trávnik/Kosenie: okrasné trávniky by sa mali kosiť priebežne, najlepšie raz týždenne. Na jar a na jeseň kosíme do výšky cca. 3 – 4 cm, v lete asi na 5 cm výšku. Pred mrazom koste trávnik na výšku 4,5 cm. Nemali by sme kosiť viac ako 1/3 trávnika. Zalievanie: V suchých obdobiach zalievajte trávnik iba každé 4 – 6 dní, ale 10 – 15 litrami vody na m2. NPK: 20–5–5 + MgO: 3 Balenie: 5 kg vedro - 20€, 25 kg - 50€ (1 kg / 33 m2)
travnikovy koberec
predam orig. balenie travnikoveho koberca 2ks, (105m2, 50mx1,2m),semiacko travy barenburg barpower, pri kupe mozete vidiet vysledok u mna popripade poradim co a ako.
Neviditeľný  záhradny plastový obrubnik vyška  4 a 6 cm.
Ponúkam na predaj trávnikový obrubník. Oddeľuje, ukončuje trávnikové plochy, zabraňuje prerastaniu trávnika do chodníkov, záhonov, prepadavaniu mulčovacej kôry, a pod. Kopíruje povrch terénu-nebráni kosbe, nenarúša vzhľad záhrady ľahko je tvarovateľný, pevný ,odolný, výška 4 aj 6 cm cm. Ihneď k odoslaniu. ZLOŽENIE: kartón 10 bm obrubnik + 30 ks.upevňovacie kotvy- CENA KOMPLET- 16,70 €.--výška 4 cm 19,70 €. -výška 6 cm
Predám trávne osivo DLF trifolium
Osivo PLAYGROUND je univerzálna nenáročná trávna zmes určená na bežný športový trávnik. Trávna zmes lipnice a mätonohu je zároveň určená k zakladaniu trávnikov odolných voči záťaži. Vytvára veľmi pevný a hustý trávnik. Založenie trávnika trvá dlhšie pre obsah lipnice. Zloženie: 15 % Lipnica lúčna - Poa Pratensis - Balin, Sobra, Evora 25 % Mätonoh trváci Lolium perenne - Calibra, Tetramax, Tivoli 60 % Kostrava červená výbežkatá - Festuca rubra rubra Výsevok: 3-4 kg/100 m² Cena povodne 130 EUR /20kg