inzercia, predaj, predám, bazár

tréningové záťažové plavky ARENA

Kategória: Vodné športy, potápanie

Záťažové plavky, ktoré zvyšujú odpor pri plávaní. Vhodné na kondičný tréning.
Plavky sú vyrobené z dvojvrstvového materiálu, ktorý neprilieha na telo. Väčšia plocha vrstvených plaviek brzdí plavca, čím ho núti k vyššiemu výkonu.

Plavky sú unisex. Sú v dobrom stave, nepoškodené, veľkosť S.
tréningové záťažové plavky ARENA
Podobné inzeráty
Tréningové záťažové plavky FINIS
Záťažové plavky, ktoré zvyšujú odpor pri plávaní. Vhodné na kondičný tréning. Vačky na plavkách brzdia plavca, čím ho núti k vyššiemu výkonu. Plavky sú unisex. Nepoškodené, málo nosené. Veľkosť S.
Záťažové plavky
Nové tréningové záťažové plavky, Nepoužité Úplne nové Dôvod: zlá veľkosť Veľkosť M
• Na predaj dámske plavecké okuliare ARENA •
Predám dámske plavecké okuliare. Značka: ARENA Samozrejme originál Farba: čierna + ružová Materiál: polykarbonát, silikón Stav: bez poškodenia, využité 3x Presný popis: Dámske tréningové a pretekárske okuliare Arena FLUID WOMAN, majú hydrodynamický tvar prispôsobený ženskej tvári, odolné polykarbonátové šošovky s ochranou proti zahmlievaniu a UV. Silikónové tesnenia sú nealergénne, dvojitý silikónový pásik s jednoducho nastaviteľnou sponou pre perfektné utesnenie okolo hlavy. • skla POLYKARBONÁT - odolné, s ochranou proti UV a zahmlievaniu • tesnenie SILIKÓN - mäkké a pohodlné • dvojitý silikónový pásik • nastaviteľná spona • nastaviteľná veľkosť nosa PROSÍM, POZRITE SI VŠETKY MOJE INZERÁTY, ĎAKUJEM.
Plavecké okuliare Arena
Arena zoom x-fit nove 18e Arena track mirror 18e par krát vzaté, super stav Arena rozbalene 6e, super stav
Funky trunks +pánske jammers plavky v 28,30, 32 (S  pánska)
predám krásne chlapčenské plavky zn funky trunks - velkost 30, stav skoro nových, neplávali sme pre korona obmedzenia, už su male a tiež, chlapčenské alebo pánske plavky jammers v 32 značka Head do tretice, plavky v 28 speedo všetky su chloruodolné a dosť drahšie, kvalitné cena prípadne dohodou funky trunks 27eur head 20eur speedo 5e, nie su to pretekarske plavky, ale možte v nich aj pretekať, pozívané na tréning cena prípadne dohodou
Pretekarske plavky
Predam pretekarske plavky. Cena za ks - 7€ Pri odbere viac ks mozna zlava. Prava cena bola vysoka len tie speedo plavky stali 30€ Plavky su vhodne pre cca 8-10 rocnych chlapcov. Speedo, Nabaiji, pretekarske plavky, aqua, swimming, plavanie,