inzercia, predaj, predám, bazár

Tričko - kôň

Kategória: Kone - potreby

Predám tričko čiernej farby s bielou potlačou, veľkosť S (unisex), nenosené. Cena: 8 eur + poštovné.
Tričko - kôň
Podobné inzeráty
Kniha Horsemanship podle metody Clintona Andersona
Prestaňte si vymýšľať ospravedlnenia, prečo vás kôň neposlúcha. Naučte svojho kona používať premýšľajúcu - nie inštinktívnu časť mozgu. Buďte veľmi zreteľní - čiernobieli - v tom, aké chovanie je akceptovateľné a aké nie. Rozšírte komfortnú zónu svojho koňa. Trénujte tým spôsobom, že koňovi správne veci uľahčíte a špatné veci sťažíte. Váš kôň chce šéfa: naučte sa zaujať vodcovskú pozíciu. Pokiaľ sa túžite stať lepším jazdcom a chcete sa naučiť, ako efektívne komunikovať so svojím koňom, táto kniha bude Vaším hodnotným zdrojom informácií, ku ktorým sa budete môcť znovu a znovu vracať. - väzba: pevná - rozmery: 240 x 270 mm - počet strán: 206 - jazyk: český Kniha je nová. Pošlem na dobierku alebo osobný odber BB, ZV, DT
Keralit
U nepodkúvaných koní na spevnenie steny, podrážky a bielej línie. Na zníženie oderu rohoviny u koní s nedostatočným rastom rohoviny a zlou kvalitou rohoviny. V obutých koňoch, s voľnými topánkami. V prípade seimov sa zameriava na zachovanie rohoviny a kopyta. Pre kone s citlivou podrážkou nahrádza podrážky. Pre všetky kone s nízkymi podpätkami alebo inými problémami s nohami. V prípade ochorenia bielej čiary, dutej a uvoľnenej steny a u koní s laminitídou pomáha spevniť bielu čiaru. APLIKÁCIA: Prípravok na spevnenie kopýt KERALIT sa aplikuje u nepodkúvaných koní priamo na spodnú stranu kopyta, stenu, bielu čiaru a ak je kôň citlivý pri chôdzi aj na podrážku. Na vonkajšiu stranu kopyta aplikujte len asi do 1/4 až 1/3 výšky rohoviny. U podkovaných koní treba rohovinu ošetriť do výšky otvorov vytvorených topánkou. Spevňujúci produkt Keralit by mal prenikať najmä do otvorov vytvorených predchádzajúcou topánkou, kým sa nezavedie pod nové žehličky. V prípade potreby je možné ošetriť aj podrážku, čím sa možno vyhnúť inštalácii kožených alebo iných podrážok. Odporúčaná liečba je 1 až 2 krát týždenne. Každé dva dni v prípade extrémneho rozkladu. 250 ml fľaša, dostatočné množstvo na cca 3-4 mesiace (sedlový kôň, nepodkutý). Pre podkuté kone do 6 mesiacov. Tovar je nový, posielam po prevode peňazí na účet alebo osobný odber.
Obsadanie, prijazďovanie, endurance príprava
Od mája sa nám v stajni uvoľnilo miesto na obsadanie od úplných základov, prijazďovanie na jazdiarni a aj v teréne, alebo endurance tréning koňa u nás v stajni. Každý kôň je výnimočný. Či už má jedinečnú povahu, minulosť, skúsenosti alebo stupeň výcviku. Všetkých však spája možnosť porozumieť človeku a ich spoločná cesta. Preto sa snažíme nájsť najvhodnejší spôsob vzájomnej komunikácie zo zeme aj zo sedla, nastaviť efektívny tréning a zároveň ukázať majiteľovi koníka nové spôsoby. Či už si zvolíte možnosť zapájať sa do tréningového procesu, alebo celú prípravu zveríte nám, cieľom bude spokojný a vyrovnaný kôň, schopný pohybovať sa v rovnováhe a uvoľnene. Podľa dohody môžme tréning zamerať na problémové oblasti, či už je to pohyb v teréne, cval, prílišná ľakavosť, alebo naopak necitlivosť. Taktiež vieme tréning špecializovať na endurance prípravu a aj samotné preteky. Viac informacii telefonicky, alebo cez whatsapp.
Tričko - tyrkysový kôň
Predám tričko čiernej farby, veľkosť XL Youth (sedí na M unisex), tyrkysová potlač, nenosené. Cena: 8 eur + poštovné.
Tričko - kôň
Predám tričko čiernej farby s bielou potlačou, veľkosť S (unisex), nenosené. Cena: 8 eur + poštovné.
Tričko - kôň EKG
Predám tričko červenej farby, veľkosť S, unisex, potlač bielej farby, nenosené. Cena: 8 eur + poštovné.