inzercia, predaj, predám, bazár

Tricko s dlhym rukavom pre tehotne, vel: 40/42

Kategória: Tehotenské oblečenie

Ponukam na predaj tricko s dlhym rukavom vhodne pre tehotne s nazbierkanim okolo brucha zn Esmara v ruzovo / fialovej farbe.
Velkost:40/42 nove, nenosene.

Mozny osobny odber Kosice - sidlisko KVP
Tricko s dlhym rukavom pre tehotne, vel: 40/42
Podobné inzeráty
Balíček tehotenského oblečenia
Predám balík tehotenského oblečenia tak ako spm rástla. Značky prevažne H&M, Anna Field. Rástla som z váhy 53 na 67 kg. 4 x tehotenské tričko s dlhým rukávom XS ( čierne, biele, pásikave modro-biele, bordové). 3 x tričko s krátkym rukávom XS ( čierne, fialové, biele s modrými pásikmi). 2 x tehotenské tričko s dlhým rukávom S ( čierne, biele s bordovými pásikmi). 2 x tehotenské tielko S (čierne, biele). 1 x šaty čierne, veľkost S 2 x šaty veľkost S-M (sivé, fialové). 1 x top bez rukávov veľkost S 1 x tehotenské rifle S, modrá farba 3 x tepláky ( sivá, hnedá, čierna- legíny). 2 x tepláky S ( čierna, sivá). 1 x legíny čierne S 3 x rifle M (sivá, modrá, tmavo sivá). 1 x tepláky veľkost L hnedá farba.
Tehotenské oblecenie
Predam tehotenske oblecenie - znacky Bonprix. Bola som velmi spokojna. A tricka + nohavice su bez poskodenia, maju prijemny material. Malicko nosene :) Top stav! - 1 elasticke rifle - 1 tricko bodkovane 3/4 rukavom - 1 pasikovane 3/4 rukavom - 1 cierne dlhym rukavom - 1 sive dlhym rukavom Velkost: 40/42
oblecenie pre tehotne
predam balicek oblecenia, niektore kusky su original pre tehotne, niektore vhodne na nosenie s bruskom kabat ma posledny gombik iny velkost M zlty top s dlhym rukavom ma par kamienkov vypadnutych - velkost L (da sa nosit ako oversize) cervena bluzka velkost M cervene saty su velkost S svetrik s vtacikom velkost S rifle 2x velkost M
Tričká tehotné/kojace
Tričká s dlhým rukávom vhodné pre tehotné aj kojace mamicky,veľkosť S. 5€/ks
Balík tehotenske oblecenie veľ. 36 a veľ. 36/38
Predým balík tehotenské oblečenie zn. Esmara vo veľ. 36 a 36/38: 1x Rifle - nosené 2x legíny (čierné - nosené, tmavo modré - nenosené, nové) 1x kraťasy - nenosené, nové 1x šaty - nosené, 2 ružové fliačiky od sava (zadarmo k tomu). Iné značky vo veľkosti 36 alebo S: 1x dlhé tričko s krátkym rukávom 1x pásikavé šaty 2x sivé tričko s dlhým rukávom Predávam ako celý balík, na dobierku neposielam. Možný osobný odber KE - Staré mesto. Príp. pošlem poštou, k cene je potrebné prirátať ešte poštovné.
Predám tehotenské tričko s dlhým rukávom r.L/XL
Predám tehotenské tričko s dlhým rukávom značky Esmara. Je nové. Rozmer L/XL Šírka 50cm Dĺžka 68cm