inzercia, predaj, predám, bazár

Tričko UNDER ARMOUR

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Predám krásne športové tričko kúpené v Exisporte za 25,99 eur, uplne nové, len opraté. Veľkosť je uvedená XS, ale v pohode sedí aj na S. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene :)

Tričko na šport disponuje Anti-odor technológiou, ktorá zabráni vzniku nepríjemného zápachu. Tričko na tréning má klasický strih, ktorý je ideálny na každý typ postavy. Tričko Under armour poteší priedušným materiálom. Značkové tričko je perfektným spoločníkom na športové aktivity, tréning, work out cvičenia a voľný čas.

Detaily produktu:

Tkanina UA Tech™ je rýchloschnúca a ultra mäkká
Anti-odor technológia zabraňuje rastu mikróbov spôsobujúcich zápach
Výborne odvádza pot a rýchlo schne
Klasický strih
Logo Under Armour
Priedušná tkanina
Tričko UNDER ARMOUR
Podobné inzeráty
Tričko Under Armour - veľ. L
Pánske športové tričko s krátkym rukávom Under Armour Blocked Sportstyle Logo je vyrobené z vysoko kvalitného a príjemného bavlneného materiálu, Na hrudi sa nachádza veľké logo UA. Tričko je ideálnou voľbou pre voľný čas a bežné nosenie. Materiál: 57% bavlna, 38% polyester, 5% elastan Veľkosť L si len tipujem (riaďte sa rozmermi) Rozmery: šírka medzi pazuchami - 59 cm, celková dĺžka - 72 cm Tričko bolo oblečené 2x - TOP stav Cena je bez poštovného Obyčajné poštovné (list 2.triedy) pri platbe vopred na účet je za 1,30€ alebo dobierka za 3,70€ V prípade záujmu píšte sms alebo kontaktný formulár
Under Armour Funkčné Tričko
Under Armour funkčne tričko z ľahkéj syntetiky ideálne ma tréning , veľkosť M , tričko je nové nepoužívané , predaj z dôvodu nesadnutia veľkosti
Nebbia & Under Armour tričko
Predám nosené a zachovalé tričká. Nebbia modré tričko - XL Under Armour tričko - SM Cena za kus 10€,-
Balík dámskeho oblečenia veľkosť S
Predám vrece dámskeho oblečenia v. S v perfektnom stave : - tričko čierne = 2€ - tričko čierne = 2€ - dvojštvrťáky = 1€ - tričko s dlhým rukávom = 2,50€ - tričko bledožlté = 2€ - tričko žlté = 0,50€ - zateplená mikina = 2,50€ - modré tričko s výstrihom = 2€ - tričko ružové = 2€ - hnedé tričko s polorukávom = 2€ - čierne tričko = 2€ - čierne tielko = 0,50€ - jesenná bunda = 1€ - čierne tričko = 2€ - čierne tričko = 2€ -oranžové šaty = 3€ - dlhý top s krátkym rukávom ( nové ) 5,50€ - krátky top 4€ - rebrované šaty 4,50€ - rebrované šaty 4,50€ - rebrované šaty 4€ - tielko tmavo ružové 2€ - košeľové šaty tmavozelené 7€ - tielko bledoružové ( nové ) 2€ - tričko červeno-modré 2€ - tričko s dlhým rukávom ( nové ) = 5€ ( foto zvyšných veci pošlem v správe ) Len osobný odber.
UNDER ARMOUR z USA – elastické
Ponúkam k predaju krásne ORIGINÁL tričko UNDER ARMOUR – sivé – s potlačou USA a dovezeé priamo z USA. Veľkosť SM ale veľmi elastické ( vhodné teda kľudne od veľkosti S po M, L ) Ponúkam za cenu len: 9 € Šírka: 49 cm ( Merané cez hrudník odspodu jedného rukávu po druhý rukáv. ) Dĺžka: 75 cm ( Merané od goliera po spodok tričká. ) Tričko bolo taktiež asi len 1 oblečené a vypraté inak nenosené! Je ako NOVÉ, voňavé a pripravené pre nového nositeľa. :-) _____________________________________________ Kontakt: Preferujem kontakt emailom z hľadiska prehľadnosti záujemcov - Odpisujem pravidelne. Spôsob predaja: Preferujem osobný odber ale pri serióznom záujme ponúkam i možnosť zasielania Slovenskou poštou. Prehľad cien poštovného: zaslanie ako LIST BEZ DOBIERKY: Cena: 1,30 € zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST NA DOBIERKU: Cena: 3,50 € Pri kúpe aspoň 2 kusov tovaru ( nezáleží čo si z ponuky mojich inzerátov vyberiete ) ponúknem poštovné pri platbe vopred ZDARMA! :-) ___________________________________________ Pokiaľ tento inzerát čítate, je ešte aktuálny až do zmazania. POZRI AJ ĎALŠIE INZERÁTY :-) V ponuke medzi ďalšími inzerátmi predávame aj topánky, tričká, ponožky, jeansové kraťasy a iné veci. Niektoré tiež dovezene i priamo z USA.
Under Armour tričko originál XL fialové
Predám Under Armour tričko, krátky rukáv, veľkosť XL. Poctivý originál, žiadna Čína, nové, s originálnymi visačkami. Žiadne šialené vzory alebo obrovské logá, len 1 malé logo na hrudi ako vidno z obrázka. Bežná cena okolo 30eur, odo mňa za 15eur. Ponúkam aj iné farby, viď ďalšie inzeráty, je toho dohromady 7 kusov, podarilo sa zhodiť váhu tak to ide celé preč. Pri odbere viacero kusov/farieb prípadne ešte zľava. Toto je farba fialová - na predaj 2 kusy.