inzercia, predaj, predám, bazár

Trnavská univerzita - Sociálna práca.

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Ponukam prefotené skriptá. Cena dohodou - ponuknite. Viem aj doviezť 7.4 alebo 9.4. na trase Lipt.Mikuláš - BA. Najlepšie všetko spolu.
Trnavská univerzita - Sociálna práca.
Podobné inzeráty
Učebnice VŠ
Ponúkam vybrané učebnice na predaj, cena dohodou. Väčšina je staršieho vydania, ale ešte vedia poslúžiť, nakoľko sú v top stave :) - PRÁVO A NEZISKOVÝ SEKTOR NA SLOVENSKU (Tretí sektor a dobrovoľníctvo 5/1999) - Ivan Turek: ZVYŠOVANIE EFEKTÍVNOSTI VYUČOVANIA, 1998 - Ivan Turek: TVORIVÉ RIEŠENIE PROBLÉMOV, 1999 - Prof.Ing. Rozmarín Dubovská, DrSc.: TEÓRIA ODBORNÉHO PREDMETU - Ivan Turek: Kapitoly z didaktiky - Didaktické testy - Doc. PaedDr. Zdenka Gadušová, CSc.: PRÍRUČKA K PRIJÍMACÍM SKÚŠKAM Z JAZYKA ANGLICKÉHO (Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre - Fakulta humanitných vied, Katedra anglistiky a amerikanistiky) - PhDr. Miroslav Špánik, CSc.: VŠEOBECNÁ DIDAKTIKA (ROZŠÍRENÉ SYLABY PRE ŠTUDENTOV DPŠ) - Žilinská univerzita v Žiline - Doplňujúce pedagogické štúdium, 1997 - Karol László: MANAŽMENT VÝCHOVY A VZDELÁVANIA, 2001 - Ľudovít Višňovský: TEÓRIA VÝCHOVY (Vybrané kapitoly) - Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, 1998 -Ing. Eva Glatzová: DIDAKTIKA ODBORNÝCH EKONOMICKÝCH PREDMETOV (Rozšírené sylaby pre študentov DPŠ) - Žilinská univerzita v Žiline - Doplňujúce pedagogické štúdium, 1997
Sociálna práca vo verejnej správe - Milan Schavel, Michal Ol
Sociálna práca vo verejnej správe - Milan Schavel, Michal Oláh, Štefánia Derevjaniková, Karol Zeman Doručenie: Možný osobný odber Bratislava alebo poštou/zásielkovňou (packetou) po platbe vopred. Na samotnú dobierku nezasielam. ***aktuálne do zmazania inzerátu*** ***pozrite aj moje ďalšie inzeráty PROSÍM NEVOLAŤ!!! PÍSAŤ SMS ALEBO MAIL!!!
Skriptá VŠ psychológia - sociálna práca 1. ročník
Dobrý deň, nakoľko som nenastúpila do školy, predám skriptá na prvý ročník psychológia - sociálna práca Je toho plná taška, takže len osobný odber v Trnave, prípadne možnosť dovozu do Senca, Senice, Skalice po úhrade zálohy. Prosím o prvotný kontakt cez mail (tel.č. vymyslené) z dôvodu práce. Len seriozny a vážny záujem, kto nechce zháňať skriptá po vlastnej osi..
Knihy - sociálna práca a etika
Mám na predaj knihy pre vysokoškoláka z odboru sociálna práca - etika. Niektoré knihy sú úplne nové a niektoré sú používané. Cena dohodou. Reagujem na SMS.
Sociálna práca vo verejnej správe - Milan Schavel,
Sociálna práca vo verejnej správe - Milan Schavel, Michal Oláh, Štefánia Derevjaniková, Karol Zeman Osobný odber BA alebo doporučenou poštou po prevode. Na dobierku iba po zálohe za poštovné. Na obyčajné poštovné nedávam záruku, že balíček príde, preto odporúčam doporučene so sledovacím číslom. V prípade, že máte záujem o viac informácii neváhajte ma kontaktovať :) Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, môžete ušetriť na poštovnom :) Poprosím nevolať na uvedené číslo, na maily alebo sms odpovedám temer ihneď.
Knihy sociálna práca, sociológia, rodové štúdia
Predám rôzne knihy pre študentov a študentky VŠ - odborov sociálna práca, sociológia, gender studies. Mám ich veľa. Ceny dohodou. Viem poslať aj poštou/Packetou.