inzercia, predaj, predám, bazár

Tropická isopoda, stinka, isopod

Kategória: Terárijné zvieratá

Dobrý deň mám na predaj tropické isopody druhu Armadillidium Granulatum. Ide o celkom zaujímavý a na chov a odchov nenáročný druh. Isopody využívam aj ako upratovaciu čatu pri afrických slimákov ale aj ako vhodné doplnkové krmivo pre jašterice. Chovať ich môžte aj osobitne. Pri hocijakých otázkach ohľadne chovu poradím. Cena za nasadzbu (10kusov)-7,50€. Iba obmedzené množstvo. Poštou neposielam iba osobný odber v Košiciach. V prípade záujmu prosím píšte SMS.
Tropická isopoda, stinka, isopod
Podobné inzeráty
Isopoda
Dobrý deň ponúkam Armadillidium gestroi (znížená cena z dôvodu premnoženia !!! ) 20ks (20€) teraz 13€ 50ks (45€) teraz 26€ 150ks (120€) teraz 55€ armadillidium vulgare 10ks 5€ Armadillidium maculatum 10ks 10€ Armadillidium yellow zebra 10ks 10€ Alebo aj výmena (isopoda, škorpióny)
Isopod predám
Predám prebytky z vlastného chovu isopod Porcellio Laevis Dairy Cow a Orange veľkosť jedincov je cca 1cm krabička 40ks - 10€ Doprava: pošta, packeta, osobne v PE, dohoda
Isopoda
Trichorhina tomentosa Porcellionides pruinosus Porcellio scaber „orange Porcellio laevis „dairy cow Armadillidium vulgare Porcellio laevis white" Porcellio scaber "Lava" Porcellio scaber Porcellio scaber „orange and gray" Porcellio silvestri Armadillidium vulgare red Porcellio sp. Seville Oniscus asellus Porcellio haasi "light" Armadillidium maculatum "yellow" Porcellio werneri viac info felefon/sms/mail
Pakobilky Sungaya inexpectata
Dobrý deň ponukam tieto pakobilky v rôznych veľkostiach Bud na predaj od 0,5€ alebo je možná aj výmena npr za škorpiony, isopoda, zakernice, strava pre ryby, krmny hmyz (ideálne šváby)
Porcellio Laevis Dairy Cow isopod
Predám nadbytok isopodov. Vhodné ako čistič teráriá, nenáročné na chov. 15ks - 5€ Môžem poslať poštou.
Isopods
Predám lacno isopod , bio čističe vhodné pod gekony , africké slimáky , vhodné aj do bioaktívnych terarii 5€/20ks ruším chov , dohoda cez sms číslo :