inzercia, predaj, predám, bazár

Truelife Nanny Cam V24

Kategória: Baby monitory

Predam v top stave pestunku Truelife NannyCam V24

TrueLife NannyCam V24 je digitálna video pestúnka s prehľadným farebným 2,4 palcovým LCD displejom, izbovým teplomerom a automatickým nočným režimom. Prenos zvuku aj obrazu je vysoko kvalitný vo dne aj v noci. Môžete byť v kľude a mať istotu, že je s Vašimi blízkymi všetko v poriadku, pretože použitá digitálna technológia s frekvenciou 2.4Ghz prináša bezpečný a stabilný signál.
Truelife Nanny Cam V24
Podobné inzeráty
Jablotron Nanny monitor dychu - 2 podlozky
Pouzivali sme ho asi rok a pol. Kupovany v priebehu roku 2020 priamo cez jablotron, niekde najdem aj blocek ked tak, ale rozsirena servisna podpora je celkom 7 rokov. Narozdiel od ostatnych toto balenie obsahuje 2 podlozky, jednu centralnu jendotku. Toto je vyhoda ak dieta davate spavat aj inde ako doma - u babky, na chate atd. Doma mate ulozenu a zapojenu jednu podlozku a na druhom mieste druhu, prenasate iba centralnu jednotku. Tiez narozdiel od ostatmych znaciek monitorov dychu, Nanny nepusti ihned alarm na plne pecky, ze by ste sa zlakli aj vy, napr v noci, ale najprv 10 sek iba pipa, a az potom zacne hlasity alarm, co je postacujuce. Za rok a pol nam pipal 2 krat, raz dieta naozaj tuho spalo, neslo ho zobudit az na trasenie a stihol som ho zobudit pred alarmom a druhy krat hukal alarm a dieta sa na to zobudilo, takze ucel splnilo, ine falosne poplachy neboli. Pri prvom dietati sme monitor nemali, co lutujem, chodili sme kontrolovat cez den, v noci sa budli, s touto podlozkou kludny spanok cez noc, cez den bez kontrol, viete fungovat pocas dna a mate istotu. V noci ked uz, vam staci kuknut ockom a vidite blikat pri nadychu zelenu diodku a spite dalej. BM-02 Monitor dychu kojencov Monitor BM-02 Nanny je zariadenie, ktoré sleduje pravidelnosť dychu a pohyby kojenca. Účelom výrobku je upozorniť na prípadné nebezpečenstvo takzvaného „syndrómu náhleho úmrtia kojenca“ (tiež SIDS, Sudden Infant Death Syndrome). Deti do jedného roku majú nepravidelné dýchanie a z nevyjasnených príčin sa niekedy stane, že se kojenec „zabudne“ nadýchnuť. K zástave dychu však môže dôjsť i z iných príčin (zvratky, prejav choroby apod.). Čo Nanny ponúka: Včasné varovanie Nanny vďaka citlivej snímacej podložke sleduje dýchanie a pohyby bábätka. Pokiaľ sa dieťa nenadýchne počas 20 sekúnd alebo frekvencia dýchania poklesne pod 8 nádychov za minútu, spustí hlasitý alarm sirénkou. Nanny stráži a vy môžete odpočívať. Jednoduché ovládanie Naozaj ľahké – podložku umiestnite do postieľky pod matrac a kontrolnú jednotku pripevnite na bok postieľky. Potom uložíte dieťa do postieľky a prístroj zapnete. Správnu činnosť Nanny si môžete kedykoľvek overiť (nádych / výdych = bliknutie kontrolky). Jednoduché ovládanie Nanny je certifi kovaná ako zdravotnícky prístroj triedy II.B. Nevyžaduje umiestnenie senzora priamo na telo bábätka, ktoré tak nie je vystavované škodlivému elektromagnetickému žiareniu. Používa sa v zdravotníckych a dojčenských ústavoch a pôrodniciach.
Monitor dychu nanny
- monitoruje dýchanie dieťaťa 24/7 a je vhodný pre každé dieťa približne do 1 roku veku (resp. od 2-15 kg) - Nanny chráni Vaše dieťatko pred syndrómom náhleho úmrtia (SIDS) tým, že Vás upozorní optickým a hlasným akustickým signálom na riziko náhlej zástavy dychu, prípadne zástavy, spôsobenej chorobou, upchatím dýchacích ciest alebo inou príčinou - upozorní, ak sa frekvencia dýchania zníži pod 8 nádychov za minútu - zvuk alarmu častokrát postačuje k tomu, aby sa dieťatko prebudilo a začalo znova dýchať - citlivá elektronika monitora dychu trvale sleduje a zobrazuje frekvenciu nádychov dieťaťa - vyhodnocovaciu jednotku môžete umiestniť až 5 metrov od postieľky vďaka predlžovaciemu káblu - Nanny monitor je možné bez problémov zapnúť aj po tme pomocou hmatu - prístroj nie je v kontakte s pokožkou dieťaťa, a preto máte istotu, že naňho nemá žiaden škodlivý vplyv - je to kvalitný výrobok s jednoduchým ovládaním a príjemným dizajnom - výhodou je funkčné prevedenie a dostupnosť - elektronika Nanny je bezpečne napájaná dvomi tužkovými batériami - Nanny automaticky signalizuje, že je potrebné vymeniť slabé batérie - Nanny sa jednoducho inštaluje a udržiava - pre pohodlnejšie použitie na viacerých miestach možno dokúpiť ďalšiu podložku Používanie NANNY je jednoduché: - snímacia doska sa umiestňuje pod matrac alebo podložku, na ktorej dieťatko spí - vyhodnocovací prístroj sa pripevňuje na postieľku, alebo ho je možné prostredníctvom predlžovacej šnúry zapojiť vo vedľajšej miestnosti - po uložení dieťatka zapnete na prístroji vypínač. Nanny Vás potom vždy upozorní na prípadné ohrozenie života dieťatka. Nanny je značka vysoko kvalitného a certifikovaného monitoru dychu. Často sa využíva ako nenahraditeľný pomocník v pôrodniciach a dojčenských ústavoch pri nedonosených deťoch s nízkou pôrodnou váhou.
TrueLife NannyCam V24
Predám digitálnu video pestúnku- baby Cameru TrueLife NannyCam V24. V top stave- bez poškodení. Krátko používaná ale všetko funkčne . Cena 55€. TrueLife NannyCam V24 je digitálna video pestúnka s prehľadným farebným 2,4 palcovým LCD displejom, izbovým teplomerom a automatickým nočným režimom. Prenos zvuku aj obrazu je vysoko kvalitný vo dne aj v noci. Môžete byť v kľude a mať istotu, že je s Vašimi blízkymi všetko v poriadku, pretože použitá digitálna technológia s frekvenciou 2.4Ghz prináša bezpečný a stabilný signál.
TrueLife Nanny R360 - Spare Baby Unit
Predám čisto novú kameru k video pestúnke TrueLife Nanny Cam R360 - Spare Baby Unit. Vhodná na rozšírenie baby monitoru o ďalšiu kameru čo umožní sledovať ďalšie dieťa v inej izbe. Viac info
Monitor dychu Nanny BM-02
Predám monitor dychu Nanny BM-02 pre batoľa do postieľky používaný pol roka. Monitor je 100% funkčný, nepoškodený. O produkte: Nanny je certifikovaný zdravotnícky prostriedok určený na sledovanie dýchania dieťaťa. Je vhodný pre bábätká od 2 kg hmotnosti. Monitor dychu Nanny včas upozorní na zníženie frekvencie dýchania bábätka a varuje pred potenciálnym nebezpečím v podobe zástavy dýchania. Pred každým zapnutím sa vykonáva test funkčnosti. Nanny sa tak nemôže samovoľne vypnúť. Nanny je bezkontaktný zdravotnícky prostriedok. Nevydáva žiadne žiarenie, ani dieťa nijak neobmedzuje v pohybe. najlepšie osobný odber v Stupave, BA, TT, MA, alebo zaslanie poštou (+4,5€)
BABY detský Monitor dychu Jablotron Nanny
Predám monitor dychu. Osobný odber: Svätý Jur, Bratislava, Ružomberok.. Nanny chráni dieťatko pred syndrómom náhleho úmrtia (SIDS) tým, že upozorní na riziko náhlej zástavy dychu, prípadne zástavy, spôsobenej chorobou, upchatím dýchacích ciest alebo inou príčinou. Prístroj vhodný na použitie v domácnostiach, pôrodniciach a nemocniciach. Je určená pre deti do 15 kg hmotnosti. Citlivá elektronika monitora dychu trvale sleduje a zobrazuje frekvenciu nádychov dieťaťa. Baby monitor je pomocníkom pri starostlivosti o novorodenca s nízkou pôrodnou hmotnosťou, rizikovými zdravotnými komplikáciami, ale aj o úplne zdravé dieťa. V prípade, že Nanny zistí zástavu dychu na viac ako 20 sekúnd (alebo sa rýchlosť dychu výrazne zníži), začne najskôr chvíľu varovne pípať a následne spustí poplach. Monitor dychu dieťaťa, ktorý stráži váš poklad Monitor dychu BM-02 NANNY Vaše dieťatko si samo pomoc nezavolá – pomôže mu však Nanny. Monitor stráži jeho nádychy a v prípade zástavy vás včas akusticky i vizuálne upozorní. Váš spánok tak môže byť omnoho pokojnejší. Nanny je certifikovaná zdravotnícka pomôcka, ktorá je často využívaná i v nemocniciach. Zdravotne certifikovaný monitor dychu Nanny obstál v prísnych klinických skúškach podľa európskych noriem. Je absolútne bezpečný a často sa využíva i v pôrodniciach či dojčenských ústavoch. Bez problémov ho zapnete potme alebo iba s pomocou hmatu. Po spustení ho budete počuť aj cez niekoľko zatvorených dverí.