inzercia, predaj, predám, bazár

Trukový expozimeter Justophot

Kategória: Analógové fotoaparáty

Pre zberateľa starej fototechniky ponúkam staručký trubkový merač svetlá, predchodca expozimetra. Stav zariadenia zodpovedá veku, viď autentické fotky. Súčasťou je originálna krabička a návod. Prístroj je určený na poličku, doplnenie ybierky.
Cena 13€ + poštovné.
Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón.
Osobný odber možný v ZA.
Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné.
Ďakujem.
Trukový expozimeter Justophot
Podobné inzeráty
Trukový expozimeter Justophot
Pre zberateľa starej fototechniky ponúkam staručký trubkový merač svetlá, predchodca expozimetra. Stav zariadenia zodpovedá veku, viď autentické fotky. Súčasťou je originálna krabička a návod. Prístroj je určený na poličku, doplnenie ybierky. Cena 18€ + poštovné. Kontakt cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Trukový expozimeter Justophot
Pre zberateľa starej fototechniky ponúkam staručký trubkový merač svetlá, predchodca expozimetra. Stav zariadenia zodpovedá veku, viď autentické fotky. Súčasťou je originálna krabička a návod. Prístroj je určený na poličku, doplnenie ybierky. Cena 17€ + poštovné. Kontakt cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Trukový expozimeter Justophot
Pre zberateľa starej fototechniky ponúkam staručký trubkový merač svetlá, predchodca expozimetra. Stav zariadenia zodpovedá veku, viď autentické fotky. Súčasťou je originálna krabička a návod. Prístroj je určený na poličku, doplnenie ybierky. Cena 14€ + poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Trukový expozimeter Justophot
Pre zberateľa starej fototechniky ponúkam staručký trubkový merač svetlá, predchodca expozimetra. Stav zariadenia zodpovedá veku, viď autentické fotky. Súčasťou je originálna krabička a návod. Prístroj je určený na poličku, doplnenie ybierky. Cena 12€ + poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Expozimeter Sixon
Pre zberateľa príslušenstva ku kinofilmových fotoaparátom ponúkam zo svojej zbierky expozimeter Sixon. Expozimeter je v originálnom baleni, vizuálne je v stave nového, viď autentické fotky, ideálny kúsok na doplnenie zbierky, na poličku. Cena 17€+ poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Expozimeter Sixon
Pre zberateľa príslušenstva ku kinofilmových fotoaparátom ponúkam zo svojej zbierky expozimeter Sixon. Expozimeter je v originálnom baleni, vizuálne je v stave nového, viď autentické fotky, ideálny kúsok na doplnenie zbierky, na poličku. Cena 14,90€+ poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.