inzercia, predaj, predám, bazár

tula explore

Kategória: Nosiče

Predám nový nepoužitý nosič tula explore
tula explore
Podobné inzeráty
NOVÉ LUXUSNÉ Ergonomické NOSIČE TULA
Predám tieto fantastické, vyhľadávané detské nosiče TULA v troch edíciach v NÁDHERNÝCH farebných prevedeniach, jedny z najkrajších a najprepracovanejších nosičov na trhu. Informácie nižšie: TULA FREE-TO-GROW edícia Coast Electric Leaves (exotický vzor na tyrkyse) TULA FREE-TO-GROW edícia Playful (jemné srdiečka na svetlučkej modrej) Pôvodná cena 166,70€. Predám za 99€. TULA HALF-BUCKLE edícia Sleepy Dust (elegantné vzory na šedom podklade) - posledný kus, pôvodná cena 158,40€. Predám za 99€. TULA STANDARD edícia Playdate (milučké srdiečka na modrom) TULA STANDARD edícia Teddy Berry (motív so zvieratkami) TULA STANDARD edícia Arrows Yellow (nádherné šedé šípy so žltou kapuckou) Pôvodná cena 133,70€. Predám za 79€.
Nosič Tula
Predám nosič Tula, nosnosť do 20 kg, dá sa prispôsobiť podľa veľkosti dieťaťa, používaný veľmi málo po jednom dieťati Foto ilustračné lebo to neviem pekne odfotiť Ak bude treba pošlem reálne fotky. Žilina širšie centrum Popis: Keď privítate Vaše dieťa na svet, voľne rastúci nosič sa plynule prispôsobí. Nosič má nastaviteľnú výšku a šírku. Váha dieťaťa je rovnomerne rozložená. Možnosť nosenia na bruchu i na chrbte - nezaťažuje chrbticu dieťaťa ani rodiča. Je ľahký, skladný a manipulácia s nosičom je velmi jednoduchá. Vhodný pre bežné denné nosenie v meste i v prírode - ideálna voľba, ako si užiť každodenné dobrodružstvo s Vaším dieťaťom bez kočíka. Dieťa je v bezpečnej a pohodlnej pozícii a rodičia majú slobodu pohybu. Vlastnosti: • panel nosiča je nastaviteľný v troch pozíciách šírky a dvoch pozíciách dĺžky, čo umožňuje ergonomicky pohodlnú a bezpečnú polohu v každej fázi vývoja tela dieťaťa. Dieťa sedí v ergonomickej polohe, prirodzená poloha nožičiek má tvar písmena "M" v každej fáze a polohe nosenia • nastaviteľné polstrované ramenné popruhy pre optimálne pohodlie v oblasti krku a ramien • extra polstrovanie v oblasti nôh dieťaťa pre jeho pohodlie • 2 pozície nosenia - možnosť nosenia na bruhcu a na chrbte • praktické vrecko na bedrovom páse pre uschovanie drobností • odnímateľná kapucňa na spanie - podopiera hlavičku dieťaťa počas spánku a chráni ho pred slnkom a vetrom • spony testované v prísnych spotrebiteľských testoch • vhodné pre deti od narodenia Technické parametre: • rozmer panelu: 13 - 38 cm (šířka), 28 - 43 cm (výška) • rozmery bedrového pásu: 13 cm (výška), 69 - 145 cm (dĺžka) • nosnosť: do 20,4 kg • hmotnosť: 0,8 kg • materiál: ručne vyrobený priedušný a ľahký keper (OEKO-TEX ® Standard 100) • údržba: možno prať v práčke - cyklus ručné pranie Značka TULA je oceňovaná v oblasti nosenia. Baby Tula ponúka krásne, ľahko použiteľné, všestranné a dlhotrvajúce nosiče, ktoré poskytujú pohodlný a ergonomický spôsob podpory a väzby medzi nositeľom a dieťaťom od narodenia do 4 rokov. Baby Tula je hrdá, že spĺňa bezpečnostné štandardy a normy a je obchodným členom Baby Carrier Industy Alliance (BCIA). Tula nosiče sú k dispozícii v mnohých dizajnoch, takže sú nielen užitočné, ale aj štýlové!
Tula Free To Grow
NA PREDAJ: Tula Free To Grow ergonomický nosič za nás odporúčame na milión percent je v TOP stave + je k nemu aj nepoužívana kapucňa Používaný cca 5 mesiacov Vlastnosti: • panel nosiča je nastaviteľný v troch pozíciách šírky a dvoch pozíciách dĺžky, čo umožňuje ergonomicky pohodlnú a bezpečnú polohu v každej fázi vývoja tela dieťaťa. Dieťa sedí v ergonomickej polohe, prirodzená poloha nožičiek má tvar písmena "M" v každej fáze a polohe nosenia • nastaviteľné polstrované ramenné popruhy pre optimálne pohodlie v oblasti krku a ramien • extra polstrovanie v oblasti nôh dieťaťa pre jeho pohodlie • 2 pozície nosenia - možnosť nosenia na bruhcu a na chrbte • praktické vrecko na bedrovom páse pre uschovanie drobností • odnímateľná kapucňa na spanie - podopiera hlavičku dieťaťa počas spánku a chráni ho pred slnkom a vetrom • spony testované v prísnych spotrebiteľských testoch • vhodné pre deti od narodenia Technické parametre: • rozmer panelu: 13 - 38 cm (šířka), 28 - 43 cm (výška) • rozmery bedrového pásu: 13 cm (výška), 69 - 145 cm (dĺžka) • nosnosť: do 20,4 kg • hmotnosť: 0,8 kg • materiál: ručne vyrobený priedušný a ľahký keper (OEKO-TEX ® Standard 100) • údržba: možno prať v práčke - cyklus ručné pranie Značka TULA je oceňovaná v oblasti nosenia. Baby Tula ponúka krásne, ľahko použiteľné, všestranné a dlhotrvajúce nosiče, ktoré poskytujú pohodlný a ergonomický spôsob podpory a väzby medzi nositeľom a dieťaťom od narodenia do 4 rokov. Baby Tula je hrdá, že spĺňa bezpečnostné štandardy a normy a je obchodným členom Baby Carrier Industy Alliance (BCIA).
TULA FTG Marigold
stav: ako novy Rastúci, komfortny a funkčny nosič TULA Baby Free-to-Grow (FTG). Plne nastaviteľny ergonomicky nosič má nastaviteľnú výšku a šírku a prispôsobí sa vášmu rastúcemu dieťaťu. Tento inovatívny nosič možno používať už od narodenia (od váhy dieťaťa 3,2 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky "Infant Insert". Možnosť nosenia na bruchu a na chrbte - váha dieťaťa je rovnomerne rozložená medzi obe ramená a boky rodiča a nezaťažuje chrbticu dieťaťa ani rodičia. Je ľahky, skladny a manipulácia s ním je veľmi jednoduchá. Vhodné pre bežné denné nosenie v meste aj v prírode - ideálna voľba, ako si užiť každodenné dobrodružstvo s Vaším dieťaťom bez kočíka. Dieťa je v bezpečnej a pohodlnej pozícii a rodičia majú slobodu pohybu. Vlastnosti: - Panel nosidla je nastaviteľný v troch pozíciách šírky a dvoch pozíciách dĺžky, čo umožňuje ergonomicky pohodlnú a bezpečnú polohu v každej fáze vývoja dieťaťa. Dieťa sedí v ergonomickej polohe, prirodzená poloha nožičiek má tvar písmena "M" v každej fáze a polohe nosenia. - Nastaviteľné polstrované ramenné popruhy pre optimálne pohodlie v oblasti krku a ramien. - Extra polstrovanie v oblasti nožičiek dieťaťa pre jeho pohodlie. - 2 pozície nosenia - možnosť nosenia na bruchu a na chrbte. - Pre deti od 3,2 kg do 20,4 kg. - Praktická kapsa na bedrovom páse pre uschovanie drobností. - Odnímateľná kapucňa na spanie - podopiera hlavičku dieťaťa počas spánku a chráni ho pred slnkom a vetrom. - Spony testované v prísnych spotrebiteľských testoch. - Vhodné pre deti od narodenia. Technické parametre: - Rozmery panelu: v závislosti od možnosti nastavenia je šírka sedu nastaviteľná od 13 do 38 cm a výška panelu od 28 až 43 cm - Rozmery bedrového pásu: výška 13 cm, dĺžka 69 až 145 cm - Hmotnosť nosidla: 0,8 kg - Materiál nosidla: ručne vyrobený priedušný a ľahký keper (100% OEKO-TEX ® Standard 100 certifikované plátno). - Údržba: Možno prať v práčke na cykle ručného prania s jemným pracím prostriedkom šetrným k farbám v čo najchladnejšej vode a sušiť na vzduchu. Značka TULA je oceňovaná v oblasti detského nosenia. Baby Tula ponúka krásne, ľahko použiteľné, všestranné a dlhotrvajúce nosidla, ktoré poskytujú pohodlný a ergonomický spôsob podpory a väzby medzi nositeľom a dieťaťom od narodenia do 4 rokov. Baby Tula je hrdá, že spĺňa bezpečnostné štandardy a normy a je obchodným členom Baby Carrier industy Alliance (BCIA).
Nosič Tula Explore, farba Sleepy dust
Predám takmer nepoužívaný nosič Tula Explore, top stav. Vhodný aj na nosenie bábätka tvárou vpred. Pôvodná cena 180€, predám za 110€. Osobný odber Nitra, Šaľa, Bratislava. Pošlem aj na dobierku. Kontakt: .
Tula Explore
Predam používaný, no veľmi zachovalý nosič Tula EXPLORE. Plne nastaviteľný ergonomický nosič má nastaviteľnú výšku a šírku a prispôsobí sa vášmu rastúcemu dieťaťu. Tento inovatívny nosič je možné používať už od narodenia (od váhy dieťaťa 3,2 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky „Infant Insert“. Možnosť nosenia na bruchu - čelom k nosiacemu aj čelom smerujúcim vpred a na chrbte - váha dieťaťa je rovnomerne rozložená medzi obe ramená a boky rodiča a nezaťažuje chrbticu dieťaťa ani rodiča.