inzercia, predaj, predám, bazár

Tupperware - Ultimo 1,1 l

Kategória: Ostatné

Nové nepoužité vodo vzduchotesné nádoby na odkladanie, uchovávanie, bezpečné prenášanie vďaka vrchnáku so silikónovým tesnením, ale aj na elegantné servírovanie sú ľahko stohovateľné - takže, nezaberú veľa miesta ani v chladničke. Nádoby sú skvelé aj ako obedár, z ktorého určite nič nevytečie. cena 1,1 l nádoby svetlo modrej - len 11 € + pošt.
Ultimo s motívom zvieratá 2,9 a 4,6 l - sada 26,50 € a 3 ks spolu s nízkym 1,1 l - 4,6l, 2,9 l +1,1 l - len za 32 €
Okrúhle Ultimo s jarným motívom - 13 €
V mojej ponuke mám aj iné TW výrobky
Tupperware - Ultimo 1,1 l
Podobné inzeráty
Tupperware - Ultimo 500 ml
Nové nepoužité vodo vzduchotesné nádoby na odkladanie, uchovávanie, bezpečné prenášanie vďaka vrchnáku so silikónovým tesnením, ale aj na elegantné servírovanie s motívom nanuky, sú ľahko stohovateľné - takže, nezaberú veľa miesta ani v chladničke. Nádoby sú skvelé aj ako obedár, z ktorého určite nič nevytečie. cena 1 nádoby len 7,50 € + pošt. Ultimo vianočné - sada 500 ml + 1,3 l za 15 € Ultimo svetlomodré alebo s motívom 1,1 l - 9 € Ultimo veľké s motívom 2,9 a 4,6 l - sada 30,50 V mojej ponuke mám aj iné TW výrobky
Tupperware- ultimo
Ultimo Mickey 500ml Ultimo Mickey 1,3l Ultimo Mickey 2,1l
Tupperware - Ultimo 2,9l a 4,6l
*NOVÉ* Ultimo 2,9 l a Ultimo 4,6 l. V týchto krásnych nádobách ultimo sú naše potraviny chránené na dlhú dobu pred vlhkom, svetlom, sú dokonalé vzducho i vodotesné. Zmestí sa do nich aj väčšie množstvo potravín, napr.orechy na dlhodobé uskladňovanie, sušené hríby, sušienky , práškový cukor. V chladničke sa dokonale uskladňujú vďaka ich tvaru. Prenášanie do tašky je tiež veľmi praktické,na rôzne druhy potravín. Môžeme používať aj na pacovanie mäsa napr. na grilovanie, uskladnenie rezňov. Majú vzduchovodotesný uzáver, preto sú vhodné na prenášanie potravín. Krásne sa stohujú na seba a kryt nádoby je protišmykový, preto sa nádoby dobre prenášajú. 1. 2,9l je za 17eur 2. 4,6l je za 23eur Prípadne set je za 34eur
Tupperware- ultimo disney
Ultimo Mickey 500ml Ultimo Mickey 1,3l Ultimo Mickey 2,1l
Disny ultimo
Ultimo Disney od Tupperware.Nové,zabalené.Objem 2,1 lit. Ultimo je vzducho-vodotesné.Má silikónový vrchnáčik,vďaka kt.sa ľahko presunie i tekuté jedlo. 8,90€ K disp.mám i viac ks.
Gulaté  ultimo Tupperware
Čokoladové ultimo Guľaté ultimo má objem 1,5 litra. Vďaka silikónu na vrchnáku nádobu vzduchotesne a vodotesne uzavrie, preto je vhodná na uskladnenie rôznych sušienok, pagáčikov atď.