inzercia, predaj, predám, bazár

Turistické mačky

Kategória: Topánky, obuv

Predám kvalitné mačky-Grivel Haute Route Ski Matic. Dôvod predaja nevyužívané
Turistické mačky
Podobné inzeráty
Univerzálne mačky Grivel Monte Rosa New Classic
Predám nové nenosené univerzálne mačky. Vhodné na lezenie firnových svahov alebo jednoduchých mixov. Sú to kĺbové mačky určené na ľubovoľné turistické topánky (bez potreby zúbkov na topánkach). Grivel Monte Rosa sú veľmi podobné ako Grivel G10, ale majú bouncer z čierneho materiálu a majú lacnejšie pásky na uťahovanie. Desať hrotov, bouncer s bublinou, ktorá sa pri každom došliapnutí pohne. Vďaka tomu zabraňuje nabaľovaniu snehu.
dámske turistické topánky HANWAG Sirius II GTX, vel. 42
Predám málo nosené dámske turistické topánky s možnosťou pripnúť automatické mačky aj poloautomatické mačky. Značka HANWAG Sirius II GTX, veľkosť 42 (vložka 26,5 cm). Sirius II GTX Hanwag Táto robustná topánka je ideálna pre akékoľvek náročné úlohy. S izoláciou, ktorá je vynikajúca na prehliadku aj pri nízkej teplote! Vonkajší materiál je vyrobený z veľmi silnej kože, takže je veľmi robustný a odolný. Hrana šachty z mäkkej kože je veľmi pohodlná na nosenie. Membrána Gore-Tex zaručuje, že nohy zostanú suché. Zabraňuje vniknutiu vlhkosti dovnútra a rýchlo sa prepne potu. Plus podošva Vibram Alpine Light ako perfektný doplnok. Zabezpečuje dobrú priľnavosť, zatiaľ čo plný PU klúč absorbuje šok a poskytuje maximálne tlmenie. Šmýkačky môžu byť pripevnené k pevnej podrážke a celoplošný skalný kryt chráni vonkajší materiál pred skalami a kameňmi. Jednoduché šnurovanie poskytuje správnu oporu, zatiaľ čo upínacie spony umožňujú praktické dvojzónové šnurovanie. Bez ohľadu na výzvu môžete vždy 100% spoliehať na model Sirius II GTX Hanwag! • Tepelná izolácia až do –15 °C (DIN EN 344-1) • Robustný zvršok: semiš, hrúbka 3–3,2 mm • Vystužená manžeta z mäkkej kože • Trvalo vodeodolná a priedušná podšívka GORE-TEX • Samočistiaca podrážka Vibram Cena 150€
Turistické topánky/tenisky
Predám turistické topánky alebo turistické botasky. Sú vo veľkosti 38, ich vnútorná dĺžka je 24cm. Sú nové, len nesadla veľkosť, nevyužité. Turistické tenisky sú vhodné aj na beh či trekking a sú protišmykové. PC: 60€
Salewa turisticke topánky
Predám turistické topánky zn.Salewa veľkosť 39 Málo používané,vo veľmi dobrom stave.Dajú sa na ne dať aj "mačky".Nepremokavé,pevné s vibramom.
Turisticke topanky Mammut Kento guide high
Ponukam na predaj velmi pohodlne turisticke topanky znacky Mammut Kento Guide. Velkost 9 / 43. Velmi dobry stav, par krat nosene. Moznost pouzit poloautomaticke macky.
Turistické topánky
Predam turisticke topanky 2 x obute. Su nepremokave, podrazka vibram, netreba ani macky. Dovod predaja je ze ich nevyuzijem. Su vynikajuce. Mozem doniest aj do martina.