inzercia, predaj, predám, bazár

Turistický batoh Osprey STRATOS 36

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám turistický batoh Osprey STRATOS 36 II, vo farbe eclipse blue, veľkosť M/L s objemom 36 l. Pánske vyhotovenie, rozmery 69×33×32 cm, hmotnosť 1.5kg. Batoh kupovaný 11/2020, aktuálne ho však už nepoužívam. Nový sa v obchodoch predáva od 150 EUR vyššie.

Výbava: anatomicky tvarovaný chrbát, bedrový pás, držiak na palice, horné veko, vrecko na fľašu, vrecko na vak na vodu, možnosť kompresie, možnosť úpravy naklonenia, nastaviteľný hrudný popruh, oddelená spodná komora, odvetraný chrbát, píšťalka, skryté vrecko na cennosti a vodoodolný.

Batoh Stratos 36 ponúka plne nastaviteľný AirSpeed™ vysoko priedušný chrbtový systém, ktorý je kombináciou jednotnej konštrukcie chrbtového systému a bedrového pásu s vysoko priedušným Mesh. Táto kombinácia zvyšuje Vaše pohodlie aj pri nosení batohu v teplom prostredí a za plného naloženia! Pokiaľ vyrážate na výlet s trekovými palicami, iste oceníte jedinečný Stow-on-the-Go System ™ na uchytenie palíc na batoh. Jednoducho prestrčíte palice dvoma elastickými očkami - jedno očko je na batohu a druhé na ramennom popruhu - a rovnako jednoducho a rýchlo ich opäť vyberiete. Nastaviteľná dĺžka chrbtového systému, tak aby presne padol na Váš chrbát. Batoh je kompatibilný s vodným vakom, pre ktorý je určený priestor medzi chrbtovým systémom a batohom, kde je očko na jeho uchytenie.

Ďalšie vychytávky: z vrchu vstup do samostatnej sieťované vrecká na zips s klipom na kľúče, bedrový pás - z vnútornej strany bezšvový priedušný mesh, z vonkajšej strany 2 vrecúška na zips na drobnosti či malú desiatu, hrudný pás s núdzovou píšťalkou, v spodnej časti batohu v samostatnej kapsičke je integrovaná a odnímateľná pláštenka na batoh, bočné kompresné popruhy, po stranách batohu 2 veľké Meshové vrecká, pútko na cepín.

Odborné recenzie:
ANJ: (24 litrová verzia):
Turistický batoh Osprey STRATOS 36
Podobné inzeráty
Turistický batoh 40l
Predávam turistický batoh QiDian 40+16 UL Pack od značky 3F UL GEAR. Ide o ľahký turistický batoh s hmotnosťou 850g, (bez hmotnosti zadnej výstuhy). Batoh bol použitý celkovo počas 9 dní. Výhody: nízka hmotnosť, objem batohu ktorý sa dá prispôsobiť od 40 do 56l, obrovská predná sieťka na skladovanie vecí ktoré chcete mať pri sebe, nepremokavá úprava batohu, dve obrovské postranné vrecká viď foto, do ktorých sa zmestí každý mobil, sťahovacie popruhy po stranách. Batoh má len jednu hlavnú komoru, za to má dosť popruhov na vešanie vecí, prípadne veľká predná sieťka. Bočné vaky na vodu, sú tiež nastaviteľne a zmestia sa aj dve fľaše 1l určite, možno aj dve 1,5l do jedného vrecka. Ako výstuha je možné použiť karimatku čím sa ušetrí hmotnosť, len ideálne karimatku do šírky 50cm, preto batoh predávam s karimatkou. Nevýhody: jedna bočná predná kapsa, bola pri páde natrhnutá čo sme provizórne zašili, neskôr doma som to aj posilikonoval aby to bolo vodotesné, drží to, len je vidieť že tam diera bola viď foto. Celkovo hodnotím batoh veľmi dobre, pre niekoho kto by začínal, chce ľahký batoh na vyskúšanie za malý peniaz ideálne. Súčasťou batohu dávam karimatku od Robens v cene, kompenzácia za dierku, link na batoh aj karimatku prikladám. Nevýhodou aspoň pre mňa boli trochu tvrdšie popruhy, ale dalo sa vzhľadom na cenu batohu, ide o ľahký batoh ktorý počíta so záťažou okolo 12-14 kg na komfortné nosenie. Cena je pevná. Preferujem osobný odber Nitra, po dohode sem tam cestujem smer Nitra - Bratislava, poprípade Nitra - Trenčín, takže v prípade vážneho záujmu sa vieme dohodnúť. Inzerát platný do zmazania.
Batoh Osprey Aura AG 65 l
Predám turistický batoh Osprey Aura AG 65l, veľkosť WM. Batoh je vo veľmi zachovalom stave, bol párkrát použitý, na mňa je príliš veľký, kúpila som si menší a tento už nevyužívam. Na látke sú dve malé dierky, vidno na fotke. Súčasťou batohu je aj pláštenka proti dažďu. Pre bližšie info - je to tento model:
Turistický batoh - Osprey Kestrel 48
Predám turistický batoh Osprey Kestrel 48. Objem 48l. Bližšie info: Cena: 110€
Turistický batoh Kilpi Ecrins 45+5 L
Predám použitý turistický batoh Kilpi Ecrins 45+5 L (rok 2021). Prechádzam na dlhšie turistické trasy a potrebujem väčší batoh. Cena 80 €, poštovné v cene (Sl. pošta resp. zásielkovňa). Platba vopred na účet, stačilo z nepreberačov zásielok. V prípade záujmu píšte prosím na e-mail. Nevolajte, číslo je neplatné. Inzerát platí do zmazania. Turistický batoh Kilpi ECRINS-U s celkovým objemom 45litrov je ideálny na víkendové túry alebo viacdenné cestovanie. Použitý materiál je vďaka ripstopovej nylonovej tkanine veľmi pevný, odolný voči mechanickému poškodeniu a oderu. Jednokomorová konštrukcia s vrchným plnením uľahčuje prístup k obsahu vo vnútri. Uzavretím vnútorného falošného dna získame druhú komoru so samostatným prístupom cez vonkajší zipsový otvor. Možno ju použiť ako vrecko na topánky, alebo spacák. Na spodnej časti sú pripínacie popruhy na stan alebo karimatku. Batoh je kompatibilný s vakom na vodu. Vystužený chrbtový systém s mäkkým 3D polstrovaním udržuje ťažisko blízko chrbta a uľahčuje nosenie aj pri plnom zaťažení. Perforovaná ventilačná zóna umožňuje prúdenie vzduchu medzi chrbtom a batohom. Robustné polstrované ramenné popruhy je možné ľahko nastaviť na akúkoľvek postavu. Hrudný popruh so signalizačnou píšťalkou je výškovo a šírkovo nastaviteľný a polstrované bedrové popruhy majú dve zipsové vrecká. Balančnými popruhmi na bedrách a ramenách zafixujete stabilitu batohu. Po stranách sú umiestnené dve vrecká na fľašu s objemom 1,5 litra a fixačné popruhy. V prednej časti je jedno zipsové vrecko s rýchlym prístupom. Na batoh môžete pomocou tenkých gumičiek pripevniť teleskopické palice. Vrchné veko ponúka priestranné zipsové vrecko s objemom ďalších 5 litrov, kde môžete mať všetko potrebné hneď po ruke. Reflexné prvky sú umiestnené na prednej strane a zvyšujú vašu viditeľnosť za tmy či šera. Súčasťou batohu je aj integrovaná pláštenka.
Turistický batoh Kilpi Ecrins 45+5 L
Predám použitý turistický batoh Kilpi Ecrins 45+5 L (rok 2021). Prechádzam na dlhšie trasy a potrebujem väčší batoh. Cena 75 €, poštovné v cene (Sl. pošta resp. zásielkovňa). Platba vopred na účet, stačilo z nepreberačov zásielok. V prípade záujmu píšte prosím na e-mail. Nevolajte, číslo je neplatné. Inzerát platí do zmazania. Turistický batoh Kilpi ECRINS-U s celkovým objemom 45litrov je ideálny na víkendové túry alebo viacdenné cestovanie. Použitý materiál je vďaka ripstopovej nylonovej tkanine veľmi pevný, odolný voči mechanickému poškodeniu a oderu. Jednokomorová konštrukcia s vrchným plnením uľahčuje prístup k obsahu vo vnútri. Uzavretím vnútorného falošného dna získame druhú komoru so samostatným prístupom cez vonkajší zipsový otvor. Možno ju použiť ako vrecko na topánky, alebo spacák. Na spodnej časti sú pripínacie popruhy na stan alebo karimatku. Batoh je kompatibilný s vakom na vodu. Vystužený chrbtový systém s mäkkým 3D polstrovaním udržuje ťažisko blízko chrbta a uľahčuje nosenie aj pri plnom zaťažení. Perforovaná ventilačná zóna umožňuje prúdenie vzduchu medzi chrbtom a batohom. Robustné polstrované ramenné popruhy je možné ľahko nastaviť na akúkoľvek postavu. Hrudný popruh so signalizačnou píšťalkou je výškovo a šírkovo nastaviteľný a polstrované bedrové popruhy majú dve zipsové vrecká. Balančnými popruhmi na bedrách a ramenách zafixujete stabilitu batohu. Po stranách sú umiestnené dve vrecká na fľašu s objemom 1,5 litra a fixačné popruhy. V prednej časti je jedno zipsové vrecko s rýchlym prístupom. Na batoh môžete pomocou tenkých gumičiek pripevniť teleskopické palice. Vrchné veko ponúka priestranné zipsové vrecko s objemom ďalších 5 litrov, kde môžete mať všetko potrebné hneď po ruke. Reflexné prvky sú umiestnené na prednej strane a zvyšujú vašu viditeľnosť za tmy či šera. Súčasťou batohu je aj integrovaná pláštenka.
Turisticky batoh Osprey Exos 58
Predam turisticky batoh Osprey Exos 58.