inzercia, predaj, predám, bazár

Tyč za bicykel

Kategória: Športové potreby

Predám 3 krát použitú tyč za bicykel.

Spojenie dvoch bicyklov je rovnako jednoduché ako ich rozpojenie s použitím ťažnej tyče Trail Gator, ktorá je stále pripravená na použitie na bicykli dospelého. Detský bicykel sa tak pripojí veľmi rýchlo a úplne bez náradia. V prípade, že už nechcete mať detský bicykel k bicyklu dospelého pripojený, opäť ho rýchlo a bez pomoci náradia odpojíte a tyč umiestnite späť do skladovacej polohy vedľa zadnej vidlice. Pred každou jazdou sa odporúča skontrolovať celkový stav bicyklov a ďalej funkčnosť a opotrebovanie jednotlivých častí. Tyč bude iste dlho a spoľahlivo slúžiť, pretože je vyrobená z odolnej oceľovej zliatiny.

Tyč môže byť použitá pre ťahanie detí s maximálnou hmotnosťou 32 kilogramov na detskom bicykli s veľkosťou 12" až 20". Veľkosť dospelého bicykla musí byť minimálne 25" a priemer sedlovej trubky dospelého bicykla 1" až 1,25". Materiálom tyče je špeciálna oceľová zliatina, vďaka ktorej je tyč veľmi odolná.
Tyč za bicykel
Podobné inzeráty
Ťažná tyč na bicykel Peruzzo Trail Angel
Používaná, perfektná vec, využili sme. Osobný odber Žilina. Popis z netu: Vodící tyč pro spojení dětského kola s kolem dospělého. Tažná tyč Peruzzo Trail Angel je vhodná pro delší cesty a výlety společně s dětmi. parametry dětského kola: pro průměr kola: 10" - 20" pro průměr hlavové truby: 34 - 40 mm maximální hmotnost kola: 15 kg maximální hmotnost dítěte: 30 kg celková hmotnost taženého břemene maximálně: 45 kg parametry dospělého kola: pro průměr kola: min. 25" průměr sedlovky: 25,4 - 31,8 - pouze pro kovové sedlovky hmotnost tažného setu: 5 kg
Freestylova kolobezka Micro Ramp od 7 rokov ako nova
Predam freestylovu kolobezku, minimalne jazdena,top stav. Vhodná pre všetkých začiatočníkov vo veku 7 až 13 rokov. Cena 89 eur + postovne, pripadne osobny odber v Skalici. Konštrukcia je adekvátne uspôsobená pre vzrast detských jazdcov. Má totiž nižšie položenú riadiacu tyč s menšou šírkou riadidiel a skrátenú nášľapnú dosku. Jej ovládanie je skutočne hračka! Riadiaca tyč (81,5 cm) je vyrobená z pevnej ocele a tvorí jeden kompaktný kus. Tento typ konštrukcie sa zväčša vyskytuje len pri freestylových kolobežkách vyššieho radu, takže špičková úroveň dizajnu je zaručená. Nášľapná doska aj predná vidlica sú vyrobené z odľahčeného hliníka, čo tiež prispieva k super nízkej hmotnosti kolobežky. Freestylová kolobežka funguje na praktických tenkých kolieskach, ktoré sú osadené špičkovým kovovým stredom. Ich priemer je 100 mm a ich tvrdosť je primeraná k zložitosti členitých povrchov v skateparku. Nechýba tiež zadná brzda s patričným materiálovým vystužením. Jej ľahká váha (len 3,7 kg) ju predurčuje na tie najodvážnejšie triky na rampe i ľahkú manipuláciu pri jazde po meste. Je ideálnou voľbou pre všetkých nadšencov skúšajúcich svoje prvé freestylové triky a odvážne skoky hoci aj na obrubníku. Kolieska sú osadené gulôčkovými ložiskami ABEC 7 s výnimočne nízkym valivým odporom, čo zabezpečuje prekvapivo tichý a plynulý chod kolobežky. Výška riadidiel od zeme je 82 cm. Vlastnosti kolobežky - riadiaca tyč z jedného kusu - vystužená zadná brzda - kolesá s priemerom 100 mm - prvotriedny kovový stred kolies - kolieska osadené gulôčkovými ložiskami ABEC 7 Technické parametre dĺžka kolobežky 66cm šírka riadidiel 51cm výška riadidiel 82cm dĺžka nášlapu 32.5cm šírka nášlapu 11cm výška nášlapu 6.5cm nosnosť 100kg hmotnosť 3.7 kg
Freestylova kolobezka Micro Ramp od 7 rokov
Predam freestylovu kolobezku v dobrom stave vhodnu pre všetkých začiatočníkov vo veku 7 až 13 rokov. Cena 69 eur + postovne, pripadne osobny odber v Skalici. Konštrukcia je adekvátne uspôsobená pre vzrast detských jazdcov. Má totiž nižšie položenú riadiacu tyč s menšou šírkou riadidiel a skrátenú nášľapnú dosku. Jej ovládanie je skutočne hračka! Riadiaca tyč (81,5 cm) je vyrobená z pevnej ocele a tvorí jeden kompaktný kus. Tento typ konštrukcie sa zväčša vyskytuje len pri freestylových kolobežkách vyššieho radu, takže špičková úroveň dizajnu je zaručená. Nášľapná doska aj predná vidlica sú vyrobené z odľahčeného hliníka, čo tiež prispieva k super nízkej hmotnosti kolobežky. Freestylová kolobežka funguje na praktických tenkých kolieskach, ktoré sú osadené špičkovým kovovým stredom. Ich priemer je 100 mm a ich tvrdosť je primeraná k zložitosti členitých povrchov v skateparku. Nechýba tiež zadná brzda s patričným materiálovým vystužením. Jej ľahká váha (len 3,7 kg) ju predurčuje na tie najodvážnejšie triky na rampe i ľahkú manipuláciu pri jazde po meste. Je ideálnou voľbou pre všetkých nadšencov skúšajúcich svoje prvé freestylové triky a odvážne skoky hoci aj na obrubníku. Kolieska sú osadené gulôčkovými ložiskami ABEC 7 s výnimočne nízkym valivým odporom, čo zabezpečuje prekvapivo tichý a plynulý chod kolobežky. Výška riadidiel od zeme je 82 cm. Vlastnosti kolobežky - riadiaca tyč z jedného kusu - vystužená zadná brzda - kolesá s priemerom 100 mm - prvotriedny kovový stred kolies - kolieska osadené gulôčkovými ložiskami ABEC 7 Technické parametre dĺžka kolobežky 66cm šírka riadidiel 51cm výška riadidiel 82cm dĺžka nášlapu 32.5cm šírka nášlapu 11cm výška nášlapu 6.5cm nosnosť 100kg hmotnosť 3.7 kg
Bicykel KELLYS Kiter 50 AQUA - rám 24"
Predám v zachovalom stave bez poškodenia bicykel pre slečnu .... Pre rýchlejšiu komunikáciu ma kontaktujte telefonicky Cena 220 eur + dohoda možná Juniorský bicykel KELLYS Kiter 50 je moderný juniorský horský bicykel s odľahčeným 11" rámom a 24" kolesami. Odpružená vidlica, 21 prevodov s otočným radením či plášte Mitas zaručujú výborné jazdné vlastnosti a možnosť jazdy aj v miernom teréne. Bicykel má znížený rám pre jednoduchšie nasadanie a zosadanie. Pohodlné sedlo ladí k celkovému dizajnu bicykla. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam je juniorský bicykel KELLYS Kiter 50 obľúbený u všetkých náročnejších mladých cyklistov. Technický popis: Rám: KELLYS Aluminum alloy MTB 24" veľkosť rámu: 280mm (11") vidlica: SR SUNTOUR M3010, 50 mm, coil spring kľuky: PROWHEEL (42x34x24) – length 152 mm prešmykač: Shimano TY500 (31.8 mm) menič: SHIMANO TY300 radenie: SHIMANO SL-RS35-7 Revoshift (otočné radenie) počet prevodov: 21 kazetové pastorky: SHIMANO CS-HG200-7 (12-32) reťaz:KMC Z51 (102 links)
bicykel KELLYS Kiter 50
Predám v zachovalom stave bez poškodenia bicykel pre slečnu .... Pre rýchlejšiu komunikáciu ma kontaktujte telefonicky Cena 220 eur + dohoda možná Juniorský bicykel KELLYS Kiter 50 je moderný juniorský horský bicykel s odľahčeným 11" rámom a 24" kolesami. Odpružená vidlica, 21 prevodov s otočným radením či plášte Mitas zaručujú výborné jazdné vlastnosti a možnosť jazdy aj v miernom teréne. Bicykel má znížený rám pre jednoduchšie nasadanie a zosadanie. Pohodlné sedlo ladí k celkovému dizajnu bicykla. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam je juniorský bicykel KELLYS Kiter 50 obľúbený u všetkých náročnejších mladých cyklistov.
bicykel KELLYS Kiter 50 - rám "24"
Predám v zachovalom stave bez poškodenia bicykel pre slečnu .... Pre rýchlejšiu komunikáciu ma kontaktujte telefonicky Cena 220 eur + dohoda možná Juniorský bicykel KELLYS Kiter 50 je moderný juniorský horský bicykel s odľahčeným 11" rámom a 24" kolesami. Odpružená vidlica, 21 prevodov s otočným radením či plášte Mitas zaručujú výborné jazdné vlastnosti a možnosť jazdy aj v miernom teréne. Bicykel má znížený rám pre jednoduchšie nasadanie a zosadanie. Pohodlné sedlo ladí k celkovému dizajnu bicykla. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam je juniorský bicykel KELLYS Kiter 50 obľúbený u všetkých náročnejších mladých cyklistov.