inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytovacie zariadenie v Hlohovci – Šulekove.

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame na predaj ubytovacie zariadenie v meste Hlohovec, časť Šulekovo. Ubytovňa sa nachádza vo vzdialenosti 800 m od priemyselného parku. Plocha pozemku 650 m2, zastavaná plocha 210 m2, úžitková plocha 170 m2, vonkajšia priestranná terasa so sedením. V rámci pozemku je parkovisko so 6 parkovacími miestami. Na ubytovacie zariadenie je povolenie na prevádzku ubytovne s kapacitou 20 lôžok. Interiér ubytovne pozostáva z 5 x izba po 3 lôžka + možnosť 1 x prístelka, 2 x kúpeľňa / 4 sprchy /, 4 x WC, chodba, kuchyňa a technická miestnosť. V objekte je TV signál, Wifi /optika/, zabezpečovacie zariadenie ako aj kamerový systém .
Objekt prešiel komplexnou rekonštrukciou v roku 2018 a predáva sa kompletne zariadený, okamžite pripravený k prevádzke.
V prípade záujmu odpredáme aj susediaci stavebný pozemok, cca 1000 m2, všetky IS, platné stavebné povolenie na stavbu RD.
RK prosím nevolať !
Ubytovacie zariadenie v Hlohovci  – Šulekove.
Podobné inzeráty
Na predaj kaviareň a ubytovanie v Galante
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj veľkometrážny rodinný dom v meste Galante v zastavanom území mesta. Objekt pozostáva z troch častí: rodinný dom, ubytovacie zariadenie a kaviareň. Prízemie má rozlohu 172,18 m² + prístrešok 42 m²: - vstupná hala - kaviareň - 2x WC - miestnosť pre upratovačku - schodisko - chodba - pracovňa - kúpeľňa - 2x izba - vstup do pivnice - kuchyňa - špajza Podkrovie má rozlohu 168,45 m² + terasa 41,8 m²: - schodisko - hala - 2x chodba - 6x izba - 6x kúpeľňa - kotolňa - miestnosť pre upratovačku - 2x sklad Stavba - rodinný dom a ubytovacie zariadenie - sa nachádza v lokalite existujúcej plochy " Priemyselná zóna, skladové hospodárstvo a podnikateľské aktivity" a bola skolaudovaná v roku 2014. Po prestavbe prízemie existujúceho rodinného domu zostalo na bývanie a prístavba a podkrovné priestory boli určené na podnikanie - ubytovacie zariadenie. Na prízemí v prednej časti sa nachádza rodinný dom, v zadnej časti budovy je zriadená kaviareň. Sociálne miestnosti pre návštevníkov kaviarne sú prístupné zo vstupnej haly. Na poschodí sa nachádza 6 samostatných izieb, každá s vlastnou kúpeľňou a sociálnym zariadením. V každej izbe je TV prijímač. Objekt je napojený existujúcimi prípojkami na verejné inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia, plyn). Vykurovanie objektu je závesným plynovým kotlom, ktorý je umiestnený v kotolni na poschodí. Okná a dvere, ako aj vchodové dvere sú plastové. Podlaha je ukončená keramickou dlažbou. Osvetlenie miestností je zabezpečené prirodzené oknami, umelé pomocou žiarivkových svietidiel. Vetranie je prirodzené, pomocou okien. V priestoroch kaviarne je nainštalované klimatizačné zariadenie. Parkovacie plochy sú vybudované priamo vo dvore - 5 parkovacích miest. Celý objekt je napojený na kamerový systém. Stavbu je možné užívať ako rodinný dom alebo na podnikateľské účely, ako sídlo firmy. Dom je aktuálne sídlom firmy. Predáva sa komplet aj so zariadením. Prístup k nehnuteľnosti je zabezpečený z verejnej komunikácie. Kompletná občianska vybavenosť mesta je situovaná do 15 min pešo. Železničná stanica je vo vzdialenosti pešou chôdzou do 15 minút. Mesto Galanta s rozlohou 33,91 km² a s počtom obyvateľov 14 990 je vzdialené od hlavného mesta Bratislava 50 km, od krajského mesta Trnava 25 km. Dopravné spojenie s hlavným mestom je pravidelnými spojmi autobusovou aj železničnou dopravou. V meste je štandardná občianska vybavenosť, mestský úrad a iné úrady, školy základné a stredné, hotel, nemocnica, sieť obchodov a služieb. V katastrálnom území mesta sa nachádza uzatvorené termálne kúpalisko Galandia s vodnými atrakciami a občerstvením. Výhody pre nového majiteľa: - investičný potenciál - dobrá dostupnosť Energetický certifikát nie je k dispozícii. Cena vrátane realitného a právneho servisu je 566.500,-€ +DPH.
Na predaj kaviareň a ubytovanie v Galante
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj veľkometrážny rodinný dom v meste Galante v zastavanom území mesta. Objekt pozostáva z troch častí: rodinný dom, ubytovacie zariadenie a kaviareň. Prízemie má rozlohu 172,18 m² + prístrešok 42 m²: - vstupná hala - kaviareň - 2x WC - miestnosť pre upratovačku - schodisko - chodba - pracovňa - kúpeľňa - 2x izba - vstup do pivnice - kuchyňa - špajza Podkrovie má rozlohu 168,45 m² + terasa 41,8 m²: - schodisko - hala - 2x chodba - 6x izba - 6x kúpeľňa - kotolňa - miestnosť pre upratovačku - 2x sklad Stavba - rodinný dom a ubytovacie zariadenie - sa nachádza v lokalite existujúcej plochy " Priemyselná zóna, skladové hospodárstvo a podnikateľské aktivity" a bola skolaudovaná v roku 2014. Po prestavbe prízemie existujúceho rodinného domu zostalo na bývanie a prístavba a podkrovné priestory boli určené na podnikanie - ubytovacie zariadenie. Na prízemí v prednej časti sa nachádza rodinný dom, v zadnej časti budovy je zriadená kaviareň. Sociálne miestnosti pre návštevníkov kaviarne sú prístupné zo vstupnej haly. Na poschodí sa nachádza 6 samostatných izieb, každá s vlastnou kúpeľňou a sociálnym zariadením. V každej izbe je TV prijímač. Objekt je napojený existujúcimi prípojkami na verejné inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia, plyn). Vykurovanie objektu je závesným plynovým kotlom, ktorý je umiestnený v kotolni na poschodí. Okná a dvere, ako aj vchodové dvere sú plastové. Podlaha je ukončená keramickou dlažbou. Osvetlenie miestností je zabezpečené prirodzené oknami, umelé pomocou žiarivkových svietidiel. Vetranie je prirodzené, pomocou okien. V priestoroch kaviarne je nainštalované klimatizačné zariadenie. Parkovacie plochy sú vybudované priamo vo dvore - 5 parkovacích miest. Celý objekt je napojený na kamerový systém. Stavbu je možné užívať ako rodinný dom alebo na podnikateľské účely, ako sídlo firmy. Dom je aktuálne sídlom firmy. Predáva sa komplet aj so zariadením. Prístup k nehnuteľnosti je zabezpečený z verejnej komunikácie. Kompletná občianska vybavenosť mesta je situovaná do 15 min pešo. Železničná stanica je vo vzdialenosti pešou chôdzou do 15 minút. Mesto Galanta s rozlohou 33,91 km² a s počtom obyvateľov 14 990 je vzdialené od hlavného mesta Bratislava 50 km, od krajského mesta Trnava 25 km. Dopravné spojenie s hlavným mestom je pravidelnými spojmi autobusovou aj železničnou dopravou. V meste je štandardná občianska vybavenosť, mestský úrad a iné úrady, školy základné a stredné, hotel, nemocnica, sieť obchodov a služieb. V katastrálnom území mesta sa nachádza uzatvorené termálne kúpalisko Galandia s vodnými atrakciami a občerstvením. Výhody pre nového majiteľa: - investičný potenciál - dobrá dostupnosť Energetický certifikát nie je k dispozícii. Cena vrátane realitného a právneho servisu je 566.500,-€ +DPH. © Text a foto
Zabehnutý Penzión v Patinciach na predaj
Výhodná investícia! Na predaj zabehnutý *** penzión. Penzión sa nachádza v rekreačnom areály kúpeľov Patince. V roku 2014 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: výmena elektrického vedenia, nové inžinierske siete, nové vybavenie, obklady, nový nábytok, kvalitné koberce, izby majú plastové okná, izolácia na streche menená pred 4 rokmi. Dispozícia: Prízemie: vstupná hala, recepcia, veľká spoločenská miestnosť s detským kútikom, klimatizovaná jedáleň s obslužný pultom, veľká svetlá kuchyňa umožňujúca poskytovanie reštauračných služieb, 3 izbový veľký byt využívaný správcom, sauna s priestormi vhodnými na vybudovanie wellness, oddychová miestnosť a sprcha pre personál, viaceré priestranné skladové priestory, samostatné mužské a ženské toalety nachádzajúce sa pri vstupnej hale. 1.a 2. poschodie sú dispozične rovnaké. Penzión má 24 izieb. Na každom poschodí sa nachádza 7 ubytovacích jednotiek. Ubytovacie jednotky majú 1 – 2 izby, ktoré sú 2 a 3 lôžkové. Väčšina izieb má rozlohu medzi 15 -20 m2. Všetky ubytovacie bunky majú okrem izieb aj predizbu, samostatnú sprchu s umývadlom a samostatnú toaletu s umývadlom. Okrem nábytku sú vybavené chladničkou, ventilátorom, LCD televízorom a priestranným balkónom. Taktiež sa tu nachádzajú aj izby ktoré sú zväčšené o balkón a namiesto sprchového kúta majú v kúpeľni vaňu. Vo väčšine izieb sú na podlahe kvalitné koberce, v niektorých izbách sú parkety. Na druhom poschodí sa nachádzajú aj dva tzv. prezidentské apartmány: tvorí ich obývacia izba s obývacou stenou a sedacou súpravou prepojená so spálňou. Taktiež k nim patrí predizba, toaleta a samostatná kúpeľňa. Celková rozloha ponúkanej nehnuteľnosti je 2660 m2, zastavaná plocha je 736 m2. Pozemky sú vysporiadané! K penziónu patrí veľké parkovisko so zámkovou dlažbou, detské ihrisko s trampolínou ako aj ihrisko na plážový volejbal. Budova je napojená na všetky inžinierske siete, vrátane Wifi, ktoré je na všetkých izbách. Vo veľkej prístavbe je vlastná kotolňa, ohrev TÚV zabezpečuje veľký bojler, kúrenie nový stacionárny kotol značky Protherm. Predpokladaná návratnosť investície vzhľadom na dosahované tržby a režijne náklady je cca: 14 – 17 rokov. Možnosť spätného nájmu terajšiemu majiteľovi. Zároveň možnosť využitia objektu na celoročné ubytovacie zariadenie (hotel, domov dôchodcov, dom sociálnych služieb) VÝHODNÁ INVESTÍCIA! Cena: 550 000 EUR + DPH Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv. - poskytujeme komplexný realitný servis, - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke, - stavebné povolenia, legalizácia stavieb, - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.
Ubytovanie +Obchodné priestory .
Ponúkam na predaj v osobnom vlastníctve čiastočne zariadenú trojpodlažnú budovu v Krušovciach na ulici Staničná. V katastri evidovanú ako budova ubytovacieho zariadenia. Ubytovacie priestory zrekonštruované a plne funkčné k okamžitému užívaniu 22 lôžok . Prvú a to apartmánovú časť tvoria 4 bunky ktoré majú svoju kuchynskú linku zo zabudovanou dvojplatničkou ,chladničku, ,wc,sprchu. Apartmanová časť je prispôsobená pre 13 hostí. Druhá časť ubytovania je tvorená s 3 buniek a spoločnou veľkou kuchyňou.Druhú časť tvoria taktiež wc ženy,wc muži, sprchy ženy ,sprchy muži .Kapacita druhej časti ubytovne je prispôsobená pre 9 hostí. Osvetlenie celej ubytovne na chodbách je riadené senzormi pohybu .Rovnakým spôsobom je riadené aj odvetranie v druhej časti ubytovňe v sprchách a na wc.Obrovská terasa pre ubytovaných hostí. Samostatne stojaca prízemná murovaná stavba so sedlovou strechou čiastočne podpivničená s vytvoreným podkrovím (ubytovacie priestory).Budova bola daná do užívania podľa predložených dokladov v roku 2004 budova obsahuje na prízemí vstup priamo z ulice do Predajno- obchodných priestorov je tu chodba so schodiskom, skladové priestory ,kancelária, WC a jednoizbový byt-(kompletná rekonštrukcia)prístupný z dvora. V suteréne sú garážové priestory a chodba so schodiskom. V podkroví sú ubytovacie priestory izby ,kuchynky, kúpeľne s WC a chodba. V Priestoroch suterénu sú vytvorené garážové státia o rozlohe 127m2. Plocha: úžitková 624m2, zastavaná 317m2 pozemok 362m2. Podlaha: dlažba. Steny: stierky, omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovacie kúty. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, dvojplatnička ,chladnička, mikrovlnka. Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina: šindel. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete elektrina, plyn, kanalizácia, vodovod. Objekt je vhodný na rôzne využitie: penzión, byty, predajne, reštaurácia, ubytovňa. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, parkovisko, centrum dediny. V prípade záujmu viem poslať viac fotiek objektu do e-mailu. ++Odporúčam obhliadku ++.Viac informácií Vám rád poskytnem na tel. Cena pri obhliadke objektu. Treba prísť a vidieť. Obrovský potenciál využitia. Nie som realitná kancelária. Realitné kancelárie NEKONTAKTOVAŤ.
41003-Predaj ubytovne s kompletným zariadením Bratislava
Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj ubytovne s kompletným zariadením vrátane zmluvných vzťahov na Bojnickej,  v Bratislave. Ubytovňa poskytuje spolu 206 lôžok ( s možným navýšením + 14 ), ktoré sú rozložené v 91 izbách prípadne apartmánoch. Každá izba či apartmán má vlastné sociálne zariadenie (WC, umývadlo, sprchovací kút). Ubytovacie priestory sa môžu pochváliť za posledné roky výbornou obsadenosťou. Parkovacie plochy sú bez poplatku - možnosť ďalších výnosov. Celková úžitková plocha oboch stavieb je 3053,86 m2. Celková plocha pozemkov je 2848 m2. OPIS STAVIEB: 1. Stavba so súp. č. 8011 Stavba je trojpodlažná, nepodpivničená zastrešená plochou strechou. Hlavný vstup do budovy je cez recepciu situovanú na prízemí. Dispozičné riešenie: Budova je dispozične rozčlenená na pri prevádzkové priestory. 1. NP: recepcia, kancelárske priestory, jedáleň s kuchyňou. sociálne zariadenia, kotolňa, miestnosť pre upratovačku, schodisko 2.NP: je ubytovacia časť, chodba, kuchynka 3.NP: je ubytovacia časť, chodba, kuchynka2. Stavba (spolu s prístavbou) so súp. č. 10001Nepodpivničený dvojpodlažný objekt zastrešený mierne sedlovou strechou. Schodisko je, pristavané k budove na južnej strane fasády. Stavba bola pôvodne jednopodlažná súčasťou rekonštrukcie bolo aj vyhotovenie 2.NP Dispozičné riešenie: 1.NP prízemie: ubytovacie priestory, sociálne zariadenia, kotolňa a schodisko 2.NP 2x sociálne zariadenie, 2 kuchynky a spoločenské priestory zasadačky.Prístavba: Stavba je štvorpodlažná, nepodpivničená zastrešená plochou strechou. Hlavný vstup do budovy je presklenený kovový krčok spájajúci pôvodnú dvojpodlažnú budovu a prístavbu. Dispozičné riešenie: Budova slúži na ubytovanie 1. až 4.NP: je prakticky zhodné – schodisko, chodba, 11 ubytovacích jednotiek, na konci chodby malá spoločná kuchynka, sklad bielizne, miestnosť pre upratovačku. Na prízemí je kotolňa.
41003-Predaj ubytovne s kompletným zariadením
Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj ubytovne s kompletným zariadením vrátane zmluvných vzťahov na Bojnickej,  v Bratislave. Ubytovňa poskytuje spolu 206 lôžok ( s možným navýšením + 14 ), ktoré sú rozložené v 91 izbách prípadne apartmánoch. Každá izba či apartmán má vlastné sociálne zariadenie (WC, umývadlo, sprchovací kút). Ubytovacie priestory sa môžu pochváliť za posledné roky výbornou obsadenosťou. Parkovacie plochy sú bez poplatku - možnosť ďalších výnosov. Celková úžitková plocha oboch stavieb je 3053,86 m2. Celková plocha pozemkov je 2848 m2. OPIS STAVIEB: 1. Stavba so súp. č. 8011 Stavba je trojpodlažná, nepodpivničená zastrešená plochou strechou. Hlavný vstup do budovy je cez recepciu situovanú na prízemí. Dispozičné riešenie: Budova je dispozične rozčlenená na pri prevádzkové priestory. 1. NP: recepcia, kancelárske priestory, jedáleň s kuchyňou. sociálne zariadenia, kotolňa, miestnosť pre upratovačku, schodisko 2.NP: je ubytovacia časť, chodba, kuchynka 3.NP: je ubytovacia časť, chodba, kuchynka2. Stavba (spolu s prístavbou) so súp. č. 10001Nepodpivničený dvojpodlažný objekt zastrešený mierne sedlovou strechou. Schodisko je, pristavané k budove na južnej strane fasády. Stavba bola pôvodne jednopodlažná súčasťou rekonštrukcie bolo aj vyhotovenie 2.NP Dispozičné riešenie: 1.NP prízemie: ubytovacie priestory, sociálne zariadenia, kotolňa a schodisko 2.NP 2x sociálne zariadenie, 2 kuchynky a spoločenské priestory zasadačky.Prístavba: Stavba je štvorpodlažná, nepodpivničená zastrešená plochou strechou. Hlavný vstup do budovy je presklenený kovový krčok spájajúci pôvodnú dvojpodlažnú budovu a prístavbu. Dispozičné riešenie: Budova slúži na ubytovanie 1. až 4.NP: je prakticky zhodné – schodisko, chodba, 11 ubytovacích jednotiek, na konci chodby malá spoločná kuchynka, sklad bielizne, miestnosť pre upratovačku. Na prízemí je kotolňa.