inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytovanie na Liptove - Studená dolina

Kategória: Ubytovanie

Ponúkam Vám ubytovanie v Studenej doline, kataster obce Jakubovany v okrese Liptovský Mikuláš v mesiacoch MÁJ-OKTÓBER (vrátane).

Chata nie je určená po zlých skúsenostiach pre žiadne partie mladistvých, rozlúčky so slobodou a podobné typy akcií.

Na prízemí chaty sa nachádza:
- samostatné WC
- kúpeľňa so sprchovým kútom
- spoločenská izba s teplovzdušným krbom, TV (skylink)
- kuchyňa a špajza - el.sporák, kanvica, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, kompletné vybavenie kuchyne

Na I.poschodí sa nachádza:
- veľká spáľňa s manželskou posteľou, rozťahovacím gaučom a vstupom na balkón
- prechodná izba s rozťahovacím gaučom a samostatnou posteľou

Na II. poschodí sa nachádza podkrovný priestor so štyrmi posteľami a príjemnou atmosférou pre spánok hlavne počas dažďa.

Okolie chaty je udržiavané, nachádza sa tu sedenie pri ohnisku, hojdačka a altánok. Samozrejmosťou je kotlík na guláš.

Kapacita chaty je nasledovná:
spoločenská miestnosť - 2 lôžka na rozťahovacom gauči
spálňa - 2 lôžka manželská posteľ + 2 lôžka roztahovací gauč (skôr vhodné pre deti)
prechodná izba - 1 lôžko posteľ + 2 lôžka rozťahovací gauč
podkrovie - 1 lôžko + 2 lôžka manželská posteľ
Spolu max. 12 osôb, ideál je však 6-8 (komfort, súkromie).

Cena za osobu 15€/noc (pri min. 3 nociach).
Detičky do 3 rokov ZDARMA.
V prípade záujmu pre dve osoby na víkend cena za osobu je 20 € noc.

Pobyt so psíkom je nie veľmi vítaný, iba vo výnimočných prípadoch po vzájomnej dohode.

Vykurovanie chaty v chladnejších mesiacoch je pomocou peletkovej pece a radiátorov, resp. teplovzdušným krbom a prieduchmi na poschodí.

Pokiaľ milujete turistiku od nás máte na skok na Baranec, Račkovu dolinu a mnoho ďalších iných možností na turistiku pre začiatočníkov aj pokročilých.
Ubytovanie na Liptove - Studená dolina
Podobné inzeráty
Ubytovanie na Liptove - LIPTOVSKÁ MARA - JASNÁ
Ubytovanie na Liptove - LETNÁ TURISTIKA, KÚPANIE, ZIMNÁ LYŽOVAČKA. Ponúkam ubytovanie v rekreačnom domčeku na Liptove v blízkosti priehrady LIPTOVSKÁ MARA. Je to objekt na okraji obce v tichom prostredí s troma izbami, dvoma kuchyňami a dvoma kúpeľňami. Možnosť samostatne si prenajať horné poschodie, 2 x izba kuchyňa a kúpeľňa, alebo spodnú izbu spolu s komplet kuchyňou a kúpeľňou. V okolí turistika - Prosiecka, Kvačianska dolina, Západné a Nízke Tatry, kúpanie na Liptovskej Mare a v aquaparku Tatralandia a Bešeňová a kúpele Lúčky.Pohodlná dostupnosť túr vo Vysokých Tatrách. V celom zariadení je bezplatné pripojenie na wi-fi. Parkovanie priamo pri objekte.V blízkom dostupnom okolí šesť lyžiarskych stredisk k dispozícii. Priamo z centra obce jazdí SKIBUS do lyžiarskeho strediska JASNÁ. POTVRDENIE PRE ZAMESTNÁVATEĽA NA REKREAČNÝ POUKAZ SAMOZREJMOSŤOU. Podrobnosti: Kontakt: penzionjuraj@ Kapacita max. 9 osôb - deti viac. Silvestrovská lyžovačka- zatiaľ volné.
Ubytovanie na Liptove - LIPTOVSKÁ MARA - JASNÁ
Ubytovanie na Liptove - LETNÁ TURISTIKA, KÚPANIE, ZIMNÁ LYŽOVAČKA. Ponúkam ubytovanie v rekreačnom domčeku na Liptove v blízkosti priehrady LIPTOVSKÁ MARA. Je to objekt na okraji obce v tichom prostredí s troma izbami, dvoma kuchyňami a dvoma kúpeľňami. Možnosť samostatne si prenajať horné poschodie, 2 x izba kuchyňa a kúpeľňa, alebo spodnú izbu spolu s komplet kuchyňou a kúpeľňou. V okolí turistika - Prosiecka, Kvačianska dolina, Západné a Nízke Tatry, kúpanie na Liptovskej Mare a v aquaparku Tatralandia a Bešeňová a kúpele Lúčky.Pohodlná dostupnosť túr vo Vysokých Tatrách. V celom zariadení je bezplatné pripojenie na wi-fi. Parkovanie priamo pri objekte.V blízkom dostupnom okolí šesť lyžiarskych stredisk k dispozícii. Priamo z centra obce jazdí SKIBUS do lyžiarskeho strediska JASNÁ. Podrobnosti: Kontakt: penzionjuraj@ Kapacita max. 9 osôb - deti viac.
Silvester 2022 obsadený-Ubytovanie Dovalovo-Liptovský Hrádok
Ubytovanie Dovalovo je vhodné pre každého, kto túži po oddychu, pokojnom pobyte a objavovaní krás Liptova a Nízkych Tatier. Je určené pre ubytovanie 13 hostí. Máme pre vás pripravenú taktiež spoločenskú miestnosť s veľkým jedálenským stolom a sedačkou kde máte k dispozícii aj posedenie pri krbe ,televízore alebo DVD. Kuchyňa je vybavená kuchynskými spotrebičami, ako napríklad varná doska, mikrovlnka, chladnička či rýchlovarná kanvica na prípravu lahodnej kávy vám poslúži aj kávovar . Zároveň máme pre vás pripravenú kúpeľňu s toaletou, sprchovacím kútom a nádhernou vaňou ktorá vám zaistí aj vytúžený relax. Ubytovanie Dovalovo je vybavené elektrinou, teplou vodou aj WIFI pripojením na internet a disponuje systémom elektrického kúrenia a tiež kúrením na tuhé palivo. Detských návštevníkov poteší aj detský kútik, kým rodičia ocenia posedie pri grile alebo si užijú zábavu pri varení gulášu. Parkovací priestor nájdete priamo pri objekte. V blízkosti natrafíte na autobusovú zastávku i obchod s potravinami. Do centra Liptovského Hrádku je to 5min. cesty autom. Ubytovanie Dovalovo sa nachádza v tichej a príjemnej mestskej časti Dovalovo spadajúcej pod mesto Liptovský Hrádok, kde sa oplatí spoznať miestny hrad s jazierkom, arborétum, lipovú alej a Národopisné múzeum Liptova. Turistov čaká Jánska a Bocianska dolina v Nízkych Tatrách, Tichá a Kôprová dolina vo Vysokých Tatrách či Jamnícka dolina v Západných Tatrách. Na bicykli možno zamieriť do Pribyliny s Múzeom liptovskej deniny alebo do Liptovského Jána a navštíviť tajuplnú Stanišovskú jaskyňu a jedinečný areál Minislovensko. Zároveň sa dá okúpať v tunajšom termálnom kúpalisku a milovníkom vodných športov rozhodne odporúčame rafting na rieke Belej. Neďaleko sa nachádza mesto Liptovský Mikuláš ktoré ponúka nespočetne veľa moňostí pre zábavu či relax medzi najznámejšie miesta patria aquapark Tatralandia,Zookontakt family park alebo krásna Liptovská Mara. Počas zimných mesiacov vám zase poslúžia strediská Ski Opalisko Závažná Poruba, Podbreziny či Iľanovo. Cena:25e osoba noc deti do 15r. zdarma . Ubytovanie je možné aj pre 2 osoby pri cene 100e jedna noc. Na všetky vaše otázky radi odpovieme prostredníctvom mailu alebo telefonicky na tel.č.- alebo Tešíme sa na vás :)
Ubytovanie Dovalovo-Liptovský Hrádok
Ubytovanie Dovalovo je vhodné pre každého, kto túži po oddychu, pokojnom pobyte a objavovaní krás Liptova a Nízkych Tatier. Je určené pre ubytovanie 13 hostí. Máme pre vás pripravenú taktiež spoločenskú miestnosť s veľkým jedálenským stolom a sedačkou kde máte k dispozícii aj posedenie pri krbe ,televízore alebo DVD. Kuchyňa je vybavená kuchynskými spotrebičami, ako napríklad varná doska, mikrovlnka, chladnička či rýchlovarná kanvica na prípravu lahodnej kávy vám poslúži aj kávovar . Zároveň máme pre vás pripravenú kúpeľňu s toaletou, sprchovacím kútom a nádhernou vaňou ktorá vám zaistí aj vytúžený relax. Ubytovanie Dovalovo je vybavené elektrinou, teplou vodou aj WIFI pripojením na internet a disponuje systémom elektrického kúrenia a tiež kúrením na tuhé palivo. Detských návštevníkov poteší aj detský kútik, kým rodičia ocenia posedie pri grile alebo si užijú zábavu pri varení gulášu. Parkovací priestor nájdete priamo pri objekte. V blízkosti natrafíte na autobusovú zastávku i obchod s potravinami. Do centra Liptovského Hrádku je to 5min. cesty autom. Ubytovanie Dovalovo sa nachádza v tichej a príjemnej mestskej časti Dovalovo spadajúcej pod mesto Liptovský Hrádok, kde sa oplatí spoznať miestny hrad s jazierkom, arborétum, lipovú alej a Národopisné múzeum Liptova. Turistov čaká Jánska a Bocianska dolina v Nízkych Tatrách, Tichá a Kôprová dolina vo Vysokých Tatrách či Jamnícka dolina v Západných Tatrách. Na bicykli možno zamieriť do Pribyliny s Múzeom liptovskej deniny alebo do Liptovského Jána a navštíviť tajuplnú Stanišovskú jaskyňu a jedinečný areál Minislovensko. Zároveň sa dá okúpať v tunajšom termálnom kúpalisku a milovníkom vodných športov rozhodne odporúčame rafting na rieke Belej. Neďaleko sa nachádza mesto Liptovský Mikuláš ktoré ponúka nespočetne veľa moňostí pre zábavu či relax medzi najznámejšie miesta patria aquapark Tatralandia,Zookontakt family park alebo krásna Liptovská Mara. Počas zimných mesiacov vám zase poslúžia strediská Ski Opalisko Závažná Poruba, Podbreziny či Iľanovo. Cena:30e osoba noc deti do 15r. zdarma . Ubytovanie je možné aj pre 2 osoby pri cene 100e jedna noc. Na všetky vaše otázky radi odpovieme prostredníctvom mailu alebo telefonicky na tel.č.- alebo Tešíme sa na vás :)
Ubytovanie v súkromí na Liptove
Ubytovanie v súkromí na Liptove na okraji centra Liptovského Mikuláša. K dispozícii zariadená kuchyňa, kúpelňa s WC, obývacia izba a spálňa. Parkovanie na vlastnom parkovisku za zamknutou bránou. V spálni sú 3 postele, v prípade potreby pre štvrtého člena je v obývačke rozkladací gauč. Keďže sme priamo v L.Mikuláši, je od nás blízko na všetky strany. Tatry, Jasná, Jánska dolina, Žiarska dolina, Liptovská Mara, rieky Váh, Belá a ich prítoky. Aquapark Tatralandia 5km, 9 minút autom, kúpalisko Liptovský Ján 7km. Dostupné cyklotrasy umožňujú aktívnu dovolenku, taktiež cyklochodník cca 400 metrov od nás, umožňuje ísť na kolieskové korčule a podobne. V zimnom období lyžovačka v Jasnej 18km cca 30 minút. V blízkom okolí sa nachádzajú aj menšie lyžiarske strediská ako Závažná Poruba - Opalisko a Žiar - Dolinky. TV a Wifi sú samozrejmosťou. Ceny: dospelá osoba 20€ noc dieťa od 5 do 10 rokov 10€ noc dieťa do 5 rokov zadarmo V prípade záujmu, alebo akýchkoľvek otázok nám môžete zavolať na toto číslo: , alebo písať na e-mail: starfish@
Chata na Liptove - Liptovský Ján - Jánska dolina
September/Október 110€/noc min 3 noci Silvester Obsadený Ponúkam prenajom chaty na Liptove v Liptovskom Jáne - Jánska dolina..pre 10 ľudí samostatne 3 izby na poschodí v ktorých je 1 izba (5 ľudí) 2 izba (3ludia)veľká TV 3 izba (2ludia) v každej izbe je samostatne kúrenie. Na prízemí veľký gauč s TV,kuchyňa plne zariadená(el.gril,chladnička,mraznička,el.sporak,mikrovlnka,atd. Wc plne vybavené Vonku je pekné ohnisko (gril,palice na opekanie,kotlina) Z obidvoch strán tečie potok,je to veľmi pekne prostredie na oddych alebo na rekreáciu Dedina Liptovský jan je vzdialená 1km v ktorej je teplý prameň,vyhliadková veža,kúpalisko,veľa možnosti na túru atd… Stanišovska jaskyňa 2km Jasná 15km Liptovský Mikuláš 10km Cena za noc 150€/objekt minimálne 3 noci Pre Dostupnosť má kontaktuje e-mail,sms,telefon